Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 166-180 / 255
  • küldöm

Sziasztok!

Ha van elöltöltő fegyveres vizsgaanyagotok, legyetek kedvesek küldjétek el nekem a baloghistvan20628@gmail.com e-mail címre! Előre is köszönöm!

Üdv: Pisti

Szia Cajga! Nekem is küld el légy szíves, ha megkérhetlek! szityman kukac gémail pont kom Köszönöm szépen!!!

Elküldtem! Üdv: Csaba

Szia Cajga!

Nekem is küld el légy szíves, ha megkérhetlek! szityman kukac gémail pont kom

Köszönöm szépen!!!

Szia! erazko@freemail.hu Köszönöm! üdv. Erasko

Mailt ment !!!

Cajga

Szia!

erazko@freemail.hu

Köszönöm!

üdv.

Erasko

Hi! irj egy mail cimet, kuldok tananyagot. Udv: Csaba Szia!

Eddig sikeresen letettem a vadászvizsgát, fegyvervizsgát, pszichológia vizsgát, vadászjegyem van! Sajnos bevett szokás/volt/, hogy a vadászok csak a szálfegyverekből / sörétes-golyós / tették le a fegyvervizsgát. Mások viszont csak a maroklőfegyverből tették ugyan ezt. Az idő múlásával mindkét fél szeretné a másikat is. Viszont ez most újabb fegyvervizsgával és kb. 10000Ft-al oldható csak meg. :-( ( Egy kis segédlet a fegyvervizsgához. Köszönöm szépen a segítséget! Van esetleg vmi pdf-es felkészítő az elöltöltős fegyverekhez is? vizsga szokott lenni dunántúlon? -eset felkészítő? Hogy induljak el az úton?- főleg Balaton és sopron- sárvár- Tapolca vonalon mozgok, néha Győr! Köszönöm! üdv. Erasko

[/quote]

Hi!

irj egy mail cimet, kuldok tananyagot.

Udv: Csaba

Szia!

Eddig sikeresen letettem a vadászvizsgát, fegyvervizsgát, pszichológia vizsgát, vadászjegyem van!

Sajnos bevett szokás/volt/, hogy a vadászok csak a szálfegyverekből / sörétes-golyós / tették le a fegyvervizsgát. Mások viszont csak a maroklőfegyverből tették ugyan ezt. Az idő múlásával mindkét fél szeretné a másikat is. Viszont ez most újabb fegyvervizsgával és kb. 10000Ft-al oldható csak meg. :-( ( Egy kis segédlet a fegyvervizsgához.

Köszönöm szépen a segítséget! Van esetleg vmi pdf-es felkészítő az elöltöltős fegyverekhez is? vizsga szokott lenni dunántúlon? -eset felkészítő? Hogy induljak el az úton?- főleg Balaton és sopron- sárvár- Tapolca vonalon mozgok, néha Győr! Köszönöm! üdv. Erasko [/quote]

Elöltöltő vizsgát Csepregen is tehetsz, keresd valamelyik szakosztály vezetőt telefonon.
    http://falkftloter.hu/php/index2.php?album_id=23&image_id=152997578&#album_image

Szia!

Eddig sikeresen letettem a vadászvizsgát, fegyvervizsgát, pszichológia vizsgát, vadászjegyem van!

Sajnos bevett szokás/volt/, hogy a vadászok csak a szálfegyverekből / sörétes-golyós / tették le a fegyvervizsgát. Mások viszont csak a maroklőfegyverből tették ugyan ezt. Az idő múlásával mindkét fél szeretné a másikat is. Viszont ez most újabb fegyvervizsgával és kb. 10000Ft-al oldható csak meg. :-( ( Egy kis segédlet a fegyvervizsgához.

Köszönöm szépen a segítséget! Van esetleg vmi pdf-es felkészítő az elöltöltős fegyverekhez is? vizsga szokott lenni dunántúlon? -eset felkészítő? Hogy induljak el az úton?- főleg Balaton és sopron- sárvár- Tapolca vonalon mozgok, néha Győr! Köszönöm! üdv. Erasko

A honlapon megtalálod a vizsgaszabályzatot: https://kapszli.hu/meflvsz-vizsgaszabalyzat/

Ebben ott vannak a kérdések is, a válaszokhoz segítséget pedig szintén a honlapon találsz: https://kapszli.hu/az-eloltolto-fegyveres-loveszet-alapjai-cikksorozat/

Én nem tudok arról, hogy létezne egy rövid pdf., de ki tudja! :) (Bár van a Káldi-könyv, de ahhoz szinte lehetetlen hozzájutni. Balázs ciksorozata – igérete szerint egyszer majd könyv is lesz  :mail: – pótolja a könyvet.)

Dunántúlon egyébként Ágoston Gézát – agostongeza@freemail.hu – érdemes kersened, tőle is kaphatsz segédanyagokat.

Jó tanulást és eredménye vizsgát!

A gyutacs lőszer elemnek számít.Lőszertöltő vizsga kell a tartásához, ugyan úgy mint a lőporhoz.

Sziasztok! Nem találok infót sehol. A gyutacs löszerelemnek számít? Vásárlására, tartására milyen szabály vonatkozik, ha NEM az? (Ha az akkor meg basszus.) Köszi! Szép napot! :scratch:

Szia!

Köszönöm szépen a segítséget!

Van esetleg vmi pdf-es felkészítő az elöltöltős fegyverekhez is?

vizsga szokott lenni dunántúlon? -eset felkészítő?

Hogy induljak el az úton?- főleg Balaton és sopron- sárvár- Tapolca vonalon mozgok, néha Győr!

Köszönöm!

üdv.

Erasko

Szia!

Sajnos bevett szokás/volt/, hogy a vadászok csak a szálfegyverekből / sörétes-golyós / tették le a fegyvervizsgát.

Mások viszont csak a maroklőfegyverből tették ugyan ezt.  Az idő múlásával mindkét fél szeretné a másikat is. Viszont ez most újabb fegyvervizsgával és kb. 10000Ft-al oldható csak meg. :-((

Egy kis segédlet a fegyvervizsgához.

Jó napot az Uraknak! Zöldfülűként vagyok itt. Eddig sikeresen letettem a vadászvizsgát, fegyvervizsgát, pszichológia vizsgát, vadászjegyem van! Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy ha vizsgázok pl elöltöltős fegyverből, akkor egy vizsga keretén belül letehetem a maroklőfegyver vizsgát is?- vagy újra kell vizsgáznom sportfegyverből is? Köszönöm szépen a segítséget! üdv. ERasko

Szervusz Erasko!

Üdv a világ füstös felén! :) Az elötlöltős vizsga nem rendőrségi vizsga, míg a maroklőfegyver vizsga az! Tehát kt külön ügy.

Üdv

SC

Jó napot az Uraknak!

Zöldfülűként vagyok itt.

Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy ha vizsgázok pl elöltöltős fegyverből, akkor egy vizsga keretén belül letehetem a maroklőfegyver vizsgát is?- vagy újra kell vizsgáznom sportfegyverből is?

Köszönöm szépen a segítséget!

üdv.

ERasko

15 bejegyzés megtekintése - 166-180 / 255

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.