Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 151-165 / 255
  • Módosítják a fegyvertörvény és végre benne lesz az elöltöltős vadászat is.A korábbi vizsga nem lesz elég a vadászathoz, hatósági vizsgára lesz szükség.(Rendőr is lesz a vizsgabizottságban.)A törvénymódosítás most valamikor lép életbe, de a hozzá kapcsolódó kormányrendelet valamivel később szokott megjelenni.Ez a bizonytalanság oka.

Köszönöm! Majd meglátjuk mi lesz ebből. Persze a  rendőrségnek is kell a pénz. (ha olyan rendőrleány lesz mint Gyulajon, akkor megszívtuk. :-) Ha valaki nem akar majd vadászni, csak sportolni vagy “örömlövészkedni” akkor is vajon hatósági vizsga kell majd? Mert akkor ez szigorítás.

Módosítják a fegyvertörvény és végre benne lesz az elöltöltős vadászat is.A korábbi vizsga nem lesz elég a vadászathoz, hatósági vizsgára lesz szükség.(Rendőr is lesz a vizsgabizottságban.)A törvénymódosítás most valamikor lép életbe, de a hozzá kapcsolódó kormányrendelet  valamivel később szokott megjelenni.Ez a bizonytalanság oka.

Kedves MEFLSZ vezetők! Az az információ hallható, hogy fel lett függesztve az elöltöltős vizsga. Kaphatnánk egy hivatalos tájékoztatást, hogy most mi a helyzet ezzel?

Köszi!

Sziasztok! Teljesen új és lőporszűz vagyok. Vadászom már jó pár éve, szerelt lőszeres fegyvereim vannak, de amióta egy vadászati témájú facebook oldal köti le a szabadidőmet, elkezdtem beleásni magam a dologba és teljesen magával ragadott az elöltöltő világ, sőt szép lassan át akarok térni az e fajta fegyverekkel történő vadászatra. Kérlek, segítsetek nekem, merről induljak el? Természetesen puska kell, aztán tudás, hogy a gr nem gramm ésatöbbi. Esetleg van bárkinek, akárkinek egy vaskos pdf, amiben minden okosság benne van? Érdekel ez az egyesületesdi móka is, meg a vizsga, szeretek újat tanulni. Erről merre találok infókat? (bevallom, nem lusta vagyok, böngészem az oldalt egy ideje, de olyan mennyiségű az infó, hogy kicsit elveszettnek érzem magam) Illetve egy konkrét kérdés is. Fegyverek esetében a márkanéven túl mi határozza meg egy-egy termék árát? Gondolok itt arra, hogy Pedersoli vs. Ardesa? A minőségbeli különbség is ekkora, mint az árbeli különbség? Előre is köszi mindenkinek a segítséget! Csaba

Szia! ide írj egy emilt: szita.laszlo.tamas@gmail.com és arra a címedre küldöm ami van.

Köszönöm küldtem mailt! Az egyes márkák közötti különbségekről mit lehet tudni?

element az email, és az első adage a toldacuccottal

Sziasztok! Teljesen új és lőporszűz vagyok. Vadászom már jó pár éve, szerelt lőszeres fegyvereim vannak, de amióta egy vadászati témájú facebook oldal köti le a szabadidőmet, elkezdtem beleásni magam a dologba és teljesen magával ragadott az elöltöltő világ, sőt szép lassan át akarok térni az e fajta fegyverekkel történő vadászatra. Kérlek, segítsetek nekem, merről induljak el? Természetesen puska kell, aztán tudás, hogy a gr nem gramm ésatöbbi. Esetleg van bárkinek, akárkinek egy vaskos pdf, amiben minden okosság benne van? Érdekel ez az egyesületesdi móka is, meg a vizsga, szeretek újat tanulni. Erről merre találok infókat? (bevallom, nem lusta vagyok, böngészem az oldalt egy ideje, de olyan mennyiségű az infó, hogy kicsit elveszettnek érzem magam) Illetve egy konkrét kérdés is. Fegyverek esetében a márkanéven túl mi határozza meg egy-egy termék árát? Gondolok itt arra, hogy Pedersoli vs. Ardesa? A minőségbeli különbség is ekkora, mint az árbeli különbség? Előre is köszi mindenkinek a segítséget! Csaba

Szia! ide írj egy emilt: szita.laszlo.tamas@gmail.com és arra a címedre küldöm ami van.

Köszönöm küldtem mailt!

Az egyes márkák közötti különbségekről mit lehet tudni?

Sziasztok! Teljesen új és lőporszűz vagyok.

Vadászom már jó pár éve, szerelt lőszeres fegyvereim vannak, de amióta egy vadászati témájú facebook oldal köti le a szabadidőmet, elkezdtem beleásni magam a dologba és teljesen magával ragadott az elöltöltő világ, sőt szép lassan át akarok térni az e fajta fegyverekkel történő vadászatra.

Kérlek, segítsetek nekem, merről induljak el? Természetesen puska kell, aztán tudás, hogy a gr nem gramm ésatöbbi. Esetleg van bárkinek, akárkinek egy vaskos pdf, amiben minden okosság benne van?

Érdekel ez az egyesületesdi móka is, meg a vizsga, szeretek újat tanulni. Erről merre találok infókat?

(bevallom, nem lusta vagyok, böngészem az oldalt egy ideje, de olyan mennyiségű az infó, hogy kicsit elveszettnek érzem magam)

Illetve egy konkrét kérdés is. Fegyverek esetében a márkanéven túl mi határozza meg egy-egy termék árát? Gondolok itt arra, hogy Pedersoli vs. Ardesa? A minőségbeli különbség is ekkora, mint az árbeli különbség?

Előre is köszi mindenkinek a segítséget!

Csaba

Szervusztok! Tudna valaki küldeni elöltöltős vizsgaanyagot a kuti.andras.2074 kukac gmail.com címre? Előre is köszönöm.

ELKÜLDTEM! HAJRÁ!!! :good:

Szervusztok!

Tudna valaki küldeni elöltöltős vizsgaanyagot a kuti.andras.2074 kukac gmail.com címre?

Előre is köszönöm.

Szervusztok! Köszönöm szépen a sok sok segítséget! Klubtag lettem:)

Gratula a vizsgahoz! :good:

HAJRÁ!!!

Köszönöm, azon leszek!!

Köszönöm!

HAJRÁ!!!

Gratula a vizsgahoz!  :good:

Szervusztok!

Köszönöm szépen a sok sok segítséget!

Klubtag lettem:)

A lövészet menüpont alatt szinte minden megtalálható a vizsgához.A többi menüpont alatt is rengeteg információ van, igaz némelyik  kicsit el van rejtve a honlap többszöri átalakítása miatt.

15 bejegyzés megtekintése - 151-165 / 255

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.