Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 255
  • Szia!

Működés szempontjából a tapasztalatok azt mutatják, nincs gyakorlati különbség a nyitott tokos (Navy, Army) Colt acél, v.réz tokos elöltöltő revolverek között.

Ugyanakkor ha használod, a réz gyorsan elszíneződik, kevésbé szép szerintem, de ez szubjektív. A fogdosásra pedig bemattul. Emellett az Army eredetileg acél kerettel készült, ha az autentikusság fontos neked, ez is szempont lehet. Üdv, lorenz

Üdvözletem!
    Az szeretném megkérdezni hogy van-e valami hátránya colt army esetében (is) ha réz tokozású az acél tokozáshoz képest?
    köszönettel:
    P.Gy.

• teve
    • 2020-04-19-14:05

Üdvözletem!
    Az szeretném megkérdezni hogy van-e valami hátránya colt army esetében (is) ha réz tokozású az acél tokozáshoz képest?
    köszönettel:
    P.Gy.

Hát, ha legjobbat akaod a Pedersoli a király. Az ára is… Ha szeretsz barkácsolni 45oo ft-ból össze tudod te is rakni: a töltő tisztító JAG csavarja 5-ös metrikus az 1 méteres ilyen menetes acélrúd 600ft a ZOBIBA’, erre egy alucső 900HUF Ebből leflexelsz 2cm-t, végigragasztod pálmatexel a tetejére egy fa fiókgomb 400 HUF a másik végére a JAG 1000 HUF, csőszájvédőnek valami űanyag (pl kubuspalack szopókája stb), vagy 1000 HUF a kapszliban. Máshogy – 20-as kaliberű sörétes tisztító készlet: a dekotlanba’ 25oo péz, az 58-hoz kb méret… csak a JAG-t kell egy kis apacsavar faragással rájátszani… más óbi-bükkfa rúdléc 14mm – ki kell válogatni melyikben nincs kanyar 500HUF, tuti csőszájkímélő töltővessző. Lőportölcsér – 1cm-es átm. szürke huzalvezető műanyag cső, tetejére egy méretes műanyag tölcsér – az átmérő melegítve egyeztethető 1200 HUF. TESCOGAZDI vagy Pedersoli a döntés csak Rajtad áll… :wacko:

szia!
    írnál rám privátban?- erazko kukac freemail. hu

Szia . Megérkezett a gőztisztító ? Lehet valamire használni ?
    Esetleg ezt is elfogyasztotta a kutya .

Szia! Én múltkor vettem síma 3 bar-ost lidliben. Revolver csövéhez és dobjához tökéletes!

Szia . Megérkezett a gőztisztító ? Lehet valamire használni ?
    Esetleg ezt is elfogyasztotta a kutya .

Hát, ha legjobbat akaod a Pedersoli a király. Az ára is… Ha szeretsz barkácsolni 45oo ft-ból össze tudod te is rakni: a töltő tisztító JAG csavarja 5-ös metrikus az 1 méteres ilyen menetes acélrúd 600ft a ZOBIBA’, erre egy alucső 900HUF Ebből leflexelsz 2cm-t, végigragasztod pálmatexel a tetejére egy fa fiókgomb 400 HUF a másik végére a JAG 1000 HUF, csőszájvédőnek valami űanyag (pl kubuspalack szopókája stb), vagy 1000 HUF a kapszliban. Máshogy – 20-as kaliberű sörétes tisztító készlet: a dekotlanba’ 25oo péz, az 58-hoz kb méret… csak a JAG-t kell egy kis apacsavar faragással rájátszani… más óbi-bükkfa rúdléc 14mm – ki kell válogatni melyikben nincs kanyar 500HUF, tuti csőszájkímélő töltővessző. Lőportölcsér – 1cm-es átm. szürke huzalvezető műanyag cső, tetejére egy méretes műanyag tölcsér – az átmérő melegítve egyeztethető 1200 HUF. TESCOGAZDI vagy Pedersoli a döntés csak Rajtad áll… :wacko:

Sziasztok!
    Mi a véleményetek a Pedersoli töltő szettről?

Pedersoli töltő-tisztító szett elöltöltő fegyverekhez – .54-.58 cal

Vagy érdemesebb egyesével összevásárolni a termékeket?
    Köszönöm a segítséget!

Kutya szétrágta a 10 éves gőztisztítómat, úgyhogy rendeltem egy újat hosszas keresgélés után. A régi amolyan porszívóméretű cucc volt, ami 4,5 bárt tud(ott). Jó volt, Szedernek is ízlett. Tegnap feltérképeztem a lehetőségeket, és találtam egy kézi gőzpoingvint, ami nem a szokásos 3 bar nyomást, hanem 4,5-öt tud: Bissell Steamshot kézi gőztisztító néven fut. 17e Ft körül megvehető. Ha megjött, referálok róla, érdemes-e vele foglalkozni. Jó lehet így első látsára.

Igyekszünk még korábban vizsgát szervezni!

https://kapszli.hu/product/nemeth-balazs-eloltolto-fegyveres-loveszek-es-vadaszok-kezikonyve/[/quote]

Köszönöm, sikerült beszereznem, ha minden jól megy, 2020-ban vizsga:)

Igazából boltot keresek.

Sziasztok! Budapesten vagy környéken hol lehet elöltöltős csappantyút venni?

Mármint bóótban, vagy lőtéren?

Én nem tudok másik üzletről, csak a kapszliéról. Itt meg lehet rendelni, venni, de úgy tom, hogy a balatoni üzletben lehet átvenni. Kérdezd őket itt a fórumon, a “Termékek” alatt. Gondolom azt tudod, hogy csak engedéllyel? Elöltöltős, vagy lőszertöltős vizsgával.

Igazából boltot keresek.

Sziasztok! Tapolca – Keszthely illetve Sopron és Sárvár környékén van valakinek új vizsgafelkészítő könyve? Köszönöm!

https://kapszli.hu/product/nemeth-balazs-eloltolto-fegyveres-loveszek-es-vadaszok-kezikonyve/

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 255

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.