-
- Angyalszem il cattivo
- 2016-06-22-06:49
Egészen biztosan ugyan az a vizsga van/volt/lesz!
ÁMEN!
- Angyalszem il cattivo
- 2016-06-21-18:17
Köszönöm! Majd meglátjuk mi lesz ebből. Persze a rendőrségnek is kell a pénz. (ha olyan rendőrleány lesz mint Gyulajon, akkor megszívtuk.
Ha valaki nem akar majd vadászni, csak sportolni vagy “örömlövészkedni” akkor is vajon hatósági vizsga kell majd? Mert akkor ez szigorítás.
A sportlövészeti használat terén SEMMI nem változik itt jegyzem meg.
Hiszek Nektek! Csak kár lenne, ha külön elöltöltős vizsga kellene a vadásznak és a verseny-/hobbi lövésznek. Szerentim!
- Kapszli
- 2016-06-21-18:05
Köszönöm! Majd meglátjuk mi lesz ebből. Persze a rendőrségnek is kell a pénz. (ha olyan rendőrleány lesz mint Gyulajon, akkor megszívtuk.
Ha valaki nem akar majd vadászni, csak sportolni vagy “örömlövészkedni” akkor is vajon hatósági vizsga kell majd? Mert akkor ez szigorítás.
A sportlövészeti használat terén SEMMI nem változik itt jegyzem meg.
- Kapszli
- 2016-06-21-18:04
Kedves MEFLSZ vezetők! Az az információ hallható, hogy fel lett függesztve az elöltöltős vizsga. Kaphatnánk egy hivatalos tájékoztatást, hogy most mi a helyzet ezzel? Köszi!
Szia Cattivo!
Én vagyok a bűnös. Azért állítottam meg a vizsgákat Július 1-ig, hogy a frissen vizsgázók már az új jogszabálynak megfelelő rendszerben vizsgázzanak. Eggyel kevesebb adminisztráció nekik is meg nekünk is.
Üdv
SC
- Angyalszem il cattivo
- 2016-06-18-06:40
- Angyalszem il cattivo
- 2016-06-16-21:25
- Névtelen
- 2013-12-03-08:31
A 2013 november 28. előtti fórum hozzászólásokat az alábbi link alatt találja: http://archiv.kapszli.hu/hu/forum/2-12-1
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.