Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 61-75 / 158
  • Sziasztok!

Tudtok valakit aki javít kardokat?

A markolatot és a hüvelyt kellene kicsit megreparálni!

:good: :good:

Hi!

Van haverom, kést, tőrt gyárt írtam neki.

Sziasztok!

Tudtok valakit aki javít kardokat?

A markolatot és a hüvelyt kellene kicsit megreparálni!

:good: :good:

Mellékletek:

Ezt a képet vonalas telefonnal csináltad?

Rendkívül sajnálom, hogy nem ismerlek személyesen, mindig szerettem az okos emberek társaságát! Te pedig biztosan az vagy, hiszen tudod, hogy kell flexet használni fegyverjavításhoz, tudsz vonalas telefonnal fotózni. Főleg azt értékelem, hogy olyan kérdésre is írsz, amire fogalmad sincs, hogy mi a válasz! Biztosan van még amit megtanulhatnék tőled!  :yahoo:  Mivel kérdést tettél fel, illik válaszolnom. Az edőszélen, -tópartján ahol lakom-nincs vonalas telefon, csak mobilszolgáltatás. Ennek ellenére, nem az iPhone-al, (tudod, az az Apple által gyártott telefon) csináltam a képet, hanem a youtube-n talált filmből a MacBookProm-mal (ez is az Apple által gyártot laptop ) csináltam egy képernyőfotót. Nem terhellek vele, hogy ezt hogyn kell csinálni Unix, Sierra OSX-el, de hogy értsd, ez hasonló a tömegek által használt gagyi Windows rendszerek “printscreen” funkciójához. A kicsi felbontás pedig azért, mert nagyobb fájlt (nb: file) feltöltése nem sikerült a mobilinterneten keresztül. De, ez nem az én, hanem a T-mobile hiányossága. Ha nem látod jól a lényeget ami a képen van, akkor itt meg tudod sasolni! link:

Kellemes flexezést!

Ps: mielőtt megkérded, hogy a mostani kép miért jobb, hát azért, mert a munkahelyen van vezetékes internet ahonnan nagy fájlt (tudod, ez a file) is fel tudtam tölteni!

Mellékletek:

Ezt a képet vonalas telefonnal csináltad?

Flex?

Köszi! Te is azzal csinálod ugye? :yahoo: Biztosasn voltál az Uberti gyárlátogatáson és ott mutatták!

Én inkább úgy, mint a képen.  :good:   :bye:

Mellékletek:

Flex?

A coltok markolathéja 1 darabból van. Le kell venni a sátor vasat(sárgarezet), 4 csavar.+ a kakas alatt hátul, 2 csavar.

Köszi!  :bye:  Ezt temészetesen tudom, csak biztosan rosszul fogalmaztam! Azt szerettem volna kérdezni, hogy a markolatkeretről le lehet – e venni a fát? A fa markolathéjat, magáról a keretéről, amit már leszedtem a Coltról.  (Fahéjat, mert ugye fahéj az kell a forraltborba is!   :yahoo: )

Tenkjúverimáccs!

A coltok markolathéja 1 darabból van. Le kell venni a sátor vasat(sárgarezet), 4 csavar.+ a kakas alatt hátul, 2 csavar.

Sziasztok!

Uberti Coltok (1860 Army) famarkolata leszedhető a markolatkeretről? Barmolás nélkül! Pontosabban: rá van ragasztva, hegesztve, :yahoo:  vagy csak illesztve?

Köszi! Szép napot!

Koszonom az 5leteket, a fegyvermester is ezeket butykolte, o mondta, hogy a szerinte a dobon nem sikerult a hokezeles, ezert puhabb lett, a kopas sem eletszeru, mert zsir ujjonnan vettem szakboltban. Meg az is “erdekes”, hogy a potdobon meg nem latszik semmifele kopas, ezert gondoltuk , hogy a gyari dob anyaga lett selejtes…

Szia Billy!

Azt a fegyvert el kellene hozni hozzánk egy garanciális reátekintésre!

Üdv

SC

Nem láttam olyan Remit, ahol pontosan a helyére ugrik be a dobrekesztő, kb. 1 mmrel előbb ugrik fel  akkor az nem baj. Ezért biztosan nyomot fog hagyni a dobon. Azt, hogy a tiéden mennyire nem tudom látatlanban, hogy “kóros-e” Az enyémen kb 0,1-0,15 mm re véste magát a dobba.  A túlfordulás az gond, veszélyes.

Koszonom az 5leteket, a fegyvermester is ezeket butykolte, o mondta, hogy a szerinte a dobon nem sikerult a hokezeles, ezert puhabb lett, a kopas sem eletszeru, mert zsir ujjonnan vettem szakboltban. Meg az is “erdekes”, hogy a potdobon meg nem latszik semmifele kopas, ezert gondoltuk , hogy a gyari dob anyaga lett selejtes…

5letem; Sátorvas alatt van egy nagyfejű csavarral rögzített két nyelvű laprugó, ami a ravaszt és a dobrekesztőt támasztja. 1. Húzd meg a csavart. 2. Ha ez nem segít, óvatosan hajlíts kicsit rajta, hogy erősebben nyomja a dobrekesztőt. 3. Ha ez sem segít, akkor a kakason lévő “lencse” szerü bigyó elkopott. 4. Ha egyik sem, akkor fogalmam sincs, de ha vársz kicsit, akkor nálam okosabbak megírják itt.  :yahoo:

Hello! Mult honap elejen vettem egy Uberti Remington NMA-T 8″ csovel. 2oo loves van kb. a fegyverben, de mar fegyvermesternel volt latogatoban… A dobrekeszto a dobon levo horony szelere ut es azt “szepen” el is utotte, ezert a dobforgatas gebaszos lett, tulfordult tobbszor a dob, a kakas hatra feszitese utan. Vettem hozza potdobot , azon is ugyanoda ut a dobrekeszto , de ennek a potdobon nincs kulonosebb nyoma. Lehet, hogy a”gyari” dob anyagminosege “kicsit” biliacelosra sikerult?

Üdv Kollégák!

Ki tudja, hogy az Uberti Colt Armyknál hogyan van rögzítve a csőre a töltőkarakasztó és a célgömb???

Kösz

Mellékletek:
15 bejegyzés megtekintése - 61-75 / 158

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.