Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 46-60 / 158
  • Akkor, ha 6 kamrát töltök és próbálom a kakassal eltalálni, azt a pici pöcköt aminek a kakas bevágásába kellen illeszkednie.

Érteni értem, de nekem még nem sikerült. Én két kézzel szoktam, egyikkel a kakast eresztem rá, a másikkal forgatom alá a dobot. Mindazonáltal nem kéne, hogy a dob anyaga ennyire képlékeny legyen IMHO.

HI! Samuel konstrukciós hibája, hogy a kakas elkalapálja a Coltok dodján a biztonsági állás pöckeit? :wacko: :negative:

Nem is értem, mikor?

Akkor, ha 6 kamrát töltök és próbálom a kakassal eltalálni, azt a pici pöcköt aminek a kakas bevágásába kellen illeszkednie. Néha, vagy nem annyira :yahoo:  néha mellé sikerül és akkor bizti nyomorodik a pöcök.

Egyébként Reminél is bele lehet kalapálni a kakassal egy csíkot a dobba, ha a biztonsági bemarással próbálkozunk. Még az Uberti reklámfilmjében is ilyen remi látszik!  :yahoo:  lsd kép.

Mellékletek:

HI! Samuel konstrukciós hibája, hogy a kakas elkalapálja a Coltok dodján a biztonsági állás pöckeit? :wacko: :negative:

Nem is értem, mikor?

HI! Samuel konstrukciós hibája, hogy a kakas elkalapálja a Coltok dodján a biztonsági állás pöckeit? :wacko:   :negative:

Mellékletek:

Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék a revolveres “kollégákhoz”, hogy egy 1851-es Colt Navy esetében mi az elfogadható csőfar – dobhézag nagysága. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy minél kisebb, annál jobb, de a tapasztalt lövészek véleményére lennék kíváncsi, hogy mi az a hézag nagyság, amire még azt lehet mondani, hogy elfogadható. A kérdést legfőképp azért tettem föl, mert rengeteg videóban látom, hogy a Colt ékje éppen csak átér, alig van beütve és úgy lőnek vele. Az én Colt-om pedig félig beütött ékkel is (hátrahúzott kakas mellett és hátratolt tárral) 2-3 tizedes hézagot produkál, pedig új darab. Ez így rendben van? Uberti gyártmány, egyébként jó állapotú. Az esetleges válaszokat előre is köszönöm.

SZia! A 2-3 tized mm egyáltalán nem nagy rés. Rés kell, hogy legyen! A lényeg, hogy minden kamra esetében ugyanakkor legyen. üdv Balázs

Sziasztok!

Olyan kérdéssel fordulnék a revolveres “kollégákhoz”, hogy egy 1851-es Colt Navy esetében mi az elfogadható csőfar – dobhézag nagysága. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy minél kisebb, annál jobb, de a tapasztalt lövészek véleményére lennék kíváncsi, hogy mi az a hézag nagyság, amire még azt lehet mondani, hogy elfogadható.

A kérdést legfőképp azért tettem föl, mert rengeteg videóban látom, hogy a Colt ékje éppen csak átér, alig van beütve és úgy lőnek vele. Az én Colt-om pedig félig beütött ékkel is (hátrahúzott kakas mellett és hátratolt tárral) 2-3 tizedes hézagot produkál, pedig új darab. Ez így rendben van? Uberti gyártmány, egyébként jó állapotú.

Az esetleges válaszokat előre is köszönöm.

https://kapszli.hu/forums/users/billy-bones-1789/ jobb menetes , simán ki lehet tekerni.

Köszi !!! Este rápróbálok.😂😂😂

https://kapszli.hu/forums/users/billy-bones-1789/
    jobb menetes , simán ki lehet tekerni.

Sziasztok!  Egy kérdésem lenne azokhoz akik szedték szét kovás lakatot. A kakas csavarja jobbos-é vagy esetleg balos???Még mielött nekiállnék,nemakarom lemészárolni az egészet.Előre is kösz. Sziasztok!

Hi! Szerintem az infokukackapszliponthu Szabó Gabi tudja.

Alighanem ez lesz a járható út, köszi! Mindjárt írok neki.   :mail:

Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hogy ha esetleg egyszer majd cserére szorulnának az ASM Dragoonom lőkúpjai, vajh’ milyen gyártmánnyal lesznek helyettesíthetők?

Hi! Szerintem az infokukackapszliponthu Szabó Gabi tudja.  :good:

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni abban, hogy ha esetleg egyszer majd cserére szorulnának az ASM Dragoonom lőkúpjai, vajh’ milyen gyártmánnyal lesznek helyettesíthetők?

Köszi mindenkinek!  :good:

Sziasztok!

Tudtok valakit aki javít kardokat?

A markolatot és a hüvelyt kellene kicsit megreparálni!

:good: :good:

Hi!

Van haverom, kést, tőrt gyárt írtam neki.

nem vállalja.  :wacko:

Én kettőtől vásároltam már,szerintem javítanak is,de egy telefont megér.Elérhetőségük a saját honlapjukon,a termékeikkel együtt

1.Perutek István kardkészítő Kakucs/Pest megye

2.Járdán József kardkovács                        Borsodnádasd.

Ha ők nem válallnák a neten találsz még

üdv:

Attila

15 bejegyzés megtekintése - 46-60 / 158

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.