Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 46
  • Nem vesszük bántásnak! Az új honlapon dolgozunk!

Üdv

SC

Nem jött össze. :unsure:

Egy próba a kép csatolásra.

Mellékletek:

… Képet persze még mindig nem lehet feltölteni :negative: Szia Sólyomszem! Így tudsz képet beszúrni:

Képek beszúrása

Üdv SC

Kedves Balázs! Tényleg nem kötözködni akarok – végül is nincs jelentősége a képnek, mivel csak az új szerzeményemet akartam megmutatni. A decemberi “javítjuk…” igéretre(?) alapozva megpróbáltam a normál módon, majd miután nem sikerült, morogtam egyet. A “kifakadásom” inkább annak szólt, hogy ez az “Amíg javítjuk …” 2,5 hónappal ezelőtt “hangzott el”. … mi persze már elég régen morgolódunk a honlap és a fórum technikai bénasága – egyéb problémák is vannak – miatt, ezért talán érthető, ha néha türelmetlenebbek vagyunk! Tudom, nem rég jeleztétek, hogy változás lesz, de mikor?! Egy rendes informatikus elég gyorsan csinál igényeknek megfelelő honlapot, de vannak ingyenes weblap-motorok is, amelyekkel egy laikus is a mostaninál sokkal jobbat csinál. Szóval, ha komolyan gondolájtok a javítást, viszonylag gyorsan túl lehet(ne) lenni rajta. Ha már itt tartunk, HW kedvéért: Igaz, hogy a mac-en nincs explorer – szerencsére – de azért Safarin is be lehet rakni képet! A kép egyébként 283 pixel szélességű – megszámoltam! :yahoo:

Háromszor próbáltam, sem png, sem jpeg formátumban nam megy! :unsure:

Kedves Balázs! Nem akarok senkit bántani – különösen Téged nem! – de tényleg megérdemelne ez a közösség egy rendesebb honlapot/fórumot! üdv., János

… Képet persze még mindig nem lehet feltölteni :negative: Szia Sólyomszem! Így tudsz képet beszúrni:

Képek beszúrása

Üdv SC

Kedves Balázs! Tényleg nem kötözködni akarok – végül is nincs jelentősége a képnek, mivel csak az új szerzeményemet akartam megmutatni. A decemberi “javítjuk…” igéretre(?) alapozva megpróbáltam a normál módon, majd miután nem sikerült, morogtam egyet. A “kifakadásom” inkább annak szólt, hogy ez az “Amíg javítjuk …” 2,5 hónappal ezelőtt “hangzott el”. … mi persze már elég régen morgolódunk a honlap és a fórum technikai bénasága – egyéb problémák is vannak – miatt, ezért talán érthető, ha néha türelmetlenebbek vagyunk! Tudom, nem rég jeleztétek, hogy változás lesz, de mikor?! Egy rendes informatikus elég gyorsan csinál igényeknek megfelelő honlapot, de vannak ingyenes weblap-motorok is, amelyekkel egy laikus is a mostaninál sokkal jobbat csinál. Szóval, ha komolyan gondolájtok a javítást, viszonylag gyorsan túl lehet(ne) lenni rajta. Ha már itt tartunk, HW kedvéért: Igaz, hogy a mac-en nincs explorer – szerencsére – de azért Safarin is be lehet rakni képet! A kép egyébként 283 pixel szélességű – megszámoltam! :yahoo:Kedves Balázs! Nem akarok senkit bántani – különösen Téged nem! – de tényleg megérdemelne ez a közösség egy rendesebb honlapot/fórumot! üdv., János

Képek beszúrása

Üdv SC

Kedves Balázs! Tényleg nem kötözködni akarok – végül is nincs jelentősége a képnek, mivel csak az új szerzeményemet akartam megmutatni. A decemberi “javítjuk…” igéretre(?) alapozva megpróbáltam a normál módon, majd miután nem sikerült, morogtam egyet. A “kifakadásom” inkább annak szólt, hogy ez az “Amíg javítjuk …” 2,5 hónappal ezelőtt “hangzott el”. … mi persze már elég régen morgolódunk a honlap és a fórum technikai bénasága – egyéb problémák is vannak – miatt, ezért talán érthető, ha néha türelmetlenebbek vagyunk! Tudom, nem rég jeleztétek, hogy változás lesz, de mikor?! Egy rendes informatikus elég gyorsan csinál igényeknek megfelelő honlapot, de vannak ingyenes weblap-motorok is, amelyekkel egy laikus is a mostaninál sokkal jobbat csinál. Szóval, ha komolyan gondolájtok a javítást, viszonylag gyorsan túl lehet(ne) lenni rajta. Ha már itt tartunk, HW kedvéért: Igaz, hogy a mac-en nincs explorer – szerencsére – de azért Safarin is be lehet rakni képet! A kép egyébként 283 pixel szélességű – megszámoltam! :yahoo:

Kedves Balázs! Nem akarok senkit bántani – különösen Téged nem! – de tényleg megérdemelne ez a közösség egy rendesebb honlapot/fórumot! üdv., János

Képek beszúrása

Üdv SC

Kedves Balázs! Tényleg nem kötözködni akarok – végül is nincs jelentősége a képnek, mivel csak az új szerzeményemet akartam megmutatni. A decemberi “javítjuk…” igéretre(?) alapozva megpróbáltam a normál módon, majd miután nem sikerült, morogtam egyet.

A “kifakadásom” inkább annak szólt, hogy ez az “Amíg javítjuk …” 2,5 hónappal ezelőtt “hangzott el”. … mi persze már elég régen morgolódunk a honlap és a fórum technikai bénasága – egyéb problémák is vannak – miatt, ezért talán érthető, ha néha türelmetlenebbek vagyunk! Tudom, nem rég jeleztétek, hogy változás lesz, de mikor?! Egy rendes informatikus elég gyorsan csinál igényeknek megfelelő honlapot, de vannak ingyenes weblap-motorok is, amelyekkel egy laikus is a mostaninál sokkal jobbat csinál. Szóval, ha komolyan gondolájtok a javítást, viszonylag gyorsan túl lehet(ne) lenni rajta.

Ha már itt tartunk, HW kedvéért: Igaz, hogy a mac-en nincs explorer – szerencsére – de azért Safarin is be lehet rakni képet! A kép egyébként 283 pixel szélességű – megszámoltam!  :yahoo:

Kedves Balázs!

Nem akarok senkit bántani – különösen Téged nem! – de tényleg megérdemelne ez a közösség egy rendesebb honlapot/fórumot!

üdv., János

Na végre, ezt is megtudtuk, csak az az apró bökkenő, hogy 1: Mac-en nincs explorer, 2: sokunknak ibolyája sincs, hogyan  kell megszámolni a 600 pixelt, 3 és valószínüleg ez a legnehezebben megoldható probléma: az én egremen pl. nincs “job gonb”.  :) :-) :-)  Bizonyára elírás, nem feltételezem, ne lenne tisztában a helyesírási szabályokkal, de nem bírtam kihagyni.

Képek beszúrása

Üdv SC

… Képet persze még mindig nem lehet feltölteni :negative:

Szia Sólyomszem!

Így tudsz képet beszúrni:

Képek beszúrása

Üdv

SC

https://bookline.hu/product/home.action?_v=_&id=708231&type=20

Bár Balázs könyve után már tényleg csak “gyűjtői érték”, azért rákerestem a neten, hogy van-e estleg máshol jobb áron. 2800 Ft-ért találtam egyet a vaterán. Már ne keressétek! :yahoo:

Ezzel vitatkozom! Gabi bácsi könyve akkor született, amikor még nem volt ekkor információdönping. Én sokkal könnyebb helyzetben írhattam a könyvet, mert az ő vállára állhattam. Gabi bácsi alapjai máig működnek, bár kétségtelen, hogy azóta tovább fejlesztettük őket.

Vitatkozni nem fogok, a törvényi háttér nyilván változott, de a tőbbi időtálló. Ennek ellenére a Te könyved legnagyobb előnye – az aktualizáláson túl -, hogy meg lehet venni. Talán emlékszel, mennyit “nyaggattalak”, hogy mikor lesz már készen a Te könyved! Én évekig próbáltam Gabi bácsi könyvét megszerezni, és soha nem sikerült. Mostanáig. Ui. ma hozta meg a postás. :yahoo: :yahoo: :yahoo:

… Képet persze még mindig nem lehet feltölteni  :negative:  

Bár Balázs könyve után már tényleg csak “gyűjtői érték”, azért rákerestem a neten, hogy van-e estleg máshol jobb áron. 2800 Ft-ért találtam egyet a vaterán. Már ne keressétek! :yahoo:

Ezzel vitatkozom! Gabi bácsi könyve akkor született, amikor még nem volt ekkor információdönping. Én sokkal könnyebb helyzetben írhattam a könyvet, mert az ő vállára állhattam. Gabi bácsi alapjai máig működnek, bár kétségtelen, hogy azóta tovább fejlesztettük őket.

Vitatkozni nem fogok, a törvényi háttér nyilván változott, de a tőbbi időtálló. Ennek ellenére a Te könyved legnagyobb előnye – az aktualizáláson túl -, hogy meg lehet venni. Talán emlékszel, mennyit “nyaggattalak”, hogy mikor lesz már készen a Te könyved! Én évekig próbáltam Gabi bácsi könyvét megszerezni, és soha nem sikerült. Mostanáig. Ui. ma hozta meg a postás.  :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:

Mellékletek:

Ezzel vitatkozom! Gabi bácsi könyve akkor született, amikor még nem volt ekkor információdönping. Én sokkal könnyebb helyzetben írhattam a könyvet, mert az ő vállára állhattam. Gabi bácsi alapjai máig működnek, bár kétségtelen, hogy azóta tovább  fejlesztettük őket.

Bár Balázs könyve után már tényleg csak “gyűjtői érték”, azért rákerestem a neten, hogy van-e estleg máshol jobb áron. 2800 Ft-ért találtam egyet a vaterán. Már ne keressétek!  :yahoo:

Így válik egy könyv gyűjtői értékké: Káldi Gabi könyve 12000 Ft egy antikváriumban:

Érdekes de kicsit ön és közveszélyes elgondolás a tűzsűrűség növelésre:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=6Ew9xCtb0aU

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 46

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.