-
- Angyalszem il cattivo
- 2017-06-28-19:41
Géza feltette a videót a FB oldalára. Nézzétek meg. Mi a véleményetek?
Oszt aki akkora vidéki, hogy nincs FB oldala, az mit nézzen?
Az semmi, de csak azok nézhetik, akik ismerik Gézát! Ki ő?
- Yenky
- 2017-06-28-18:57
Oszt aki akkora vidéki, hogy nincs FB oldala, az mit nézzen?
- Angyalszem il cattivo
- 2017-06-27-11:25
Sajnos ez komolyabb ügy lett, mint a netes szájkarate. Nagyon szerencsétlen módját választotta Géza a kommunikációnak. Beszéltem Sacival, azt mondta van videófelvétel, melyen látszik, hogy az ember direkt töri le a tükrét. Véleményem szerint ha ezt a videót tölti fel, még a motorosok segítették volna megtalálni az embert. Rengeteg motoros barátom, ismerősöm van. Közülük több lövész is. Nem lehet általánosítani. Nincs kollektív bűnösség. Nem szabadott volna ilyen postt írni.
Úgy van!!! Nem általánosítani! Az viszont igaz, hogy a motorosok nagyrésze szórakozásból, exhibicionizmusból –( Pl: pici fütyit megtoldani nagy motorral
)–és nem közlekedési szándékkal motorozik. Ezért lehet az, hogy sok baromságot csinálnak. A motor ma már inkább sportszer mint közlekedési eszköz. És szerintem nem is ide való ez a téma.Uff.
- Kapszli
- 2017-06-27-08:28
Sajnos ez komolyabb ügy lett, mint a netes szájkarate. Nagyon szerencsétlen módját választotta Géza a kommunikációnak. Beszéltem Sacival, azt mondta van videófelvétel, melyen látszik, hogy az ember direkt töri le a tükrét. Véleményem szerint ha ezt a videót tölti fel, még a motorosok segítették volna megtalálni az embert.
Rengeteg motoros barátom, ismerősöm van. Közülük több lövész is. Nem lehet általánosítani. Nincs kollektív bűnösség. Nem szabadott volna ilyen postt írni.
- rprme
- 2017-06-26-18:02
Naja, csak a f.ckbook reposton meglepődni-kiakadni, olyan mintha valaki webkamerát tenne a WC-jébe, majd felháborodna, hogy a sok aberrált perverz nézi… jobb esetben like-olja.
Mellesleg nekem van egy pár rendes motoros ismerősöm, jó lövészek is amúgy, mindkettőt szeretik és ésszel csinálják. Remélem ezt a topikot most nem olvassák…
- Wasicuya
- 2017-06-26-10:00
Géza író, remélem csak művészi túlzások kedvelése miatt írt ilyen hangnemben. Mindenesetre f@szbuk egyik hátránya, hogy meggondolatlanul posztolnak az emberek. Nekem nem ezért nincs, de tanulságos számomra.
A szájkarate egyébként kevésbé veszélyes, csak az a baj hogy lejáratja az embert, a fegyverrel való éberkedés annál inkább. Ha azt süti el az ember meggondolatlanul, nem csak néhány elítélő vélemény születik. Én egyik híve sem vagyok, viszont a kedvenc filmemből: “Ha lőni akarsz, lőj! Ne beszélj!” Számomra azt jelenti, hogy sem nem lövök, ha nem akarok, sem nem beszélek róla (fenyegetek vele).
Szerintem Géza némi morgolódás után tartózkodni fog a hasonlótól, ha olvassa ezeket.
- Chariot
- 2017-06-26-09:27
Hát igen… Emiatt kell több fegyverviselési engedélyt kiadni! Én nem motorozom, de akár gyalog is, ha a Géza jön az úton szembe, szeretném ha nálam lenne az önvédelmim. Sose lehet tudni, pl. véletlenül pont akkor törik le a tükre stb…
A Géza teljesen jó srác, csak itt vmiért elgurult a gyógyszere! :)
- Tûzoltó
- 2017-06-25-22:58
Egy más jellegű elrettentő példára szeretném felhívni a lövészek figyelmét.
Biztos, hogy fegyvert kell adni ennek az embernek a kezébe???
Mert értem én, néha túlcsordul a pohár. De ezt ilyen módon kinyilvánítani és kiposztolni egy nyílt közösségi oldalon…. hát nem tudom… mindenki döntse el magában…. az érintett is.- Kapszli
- 2015-11-11-21:15
ez se, könyörgöm moderáljatok le……. ja azt ismered, hogy közvetítik a Cseh-Baszk focimeccset? hát Baszki-Cseszki…
Árpi!
Küldd át kérlek emailben, megnézem miért nem mentek fel.
Üdv
B
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.