Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 76
  • Hey Fella!
    What the PUCK is pasta Chari from Bangalore???
    In this page we have a “pasta” only from Chariot! It is the BEST lube for revolvers!
    So use THIS LUBE 4 your …
    And get … off… :negative:

I just got to the genuine cleansing following a couple of days, I could do it with practically no issues, I can recommend… ..Other pasta Chari

the heavy financial circumstances for which I got it… .. :) :), yet the truth of the matter is that it is simply proper to work out an unobtrusive honor.

Hardly any unsafe excitement!
    Thanks.
    Movers and Packers in Bangalore

Hi! Csak az érdekesség kedvéért kérdem:
    Nincs az érdeklődési köröm központjában a különböző olajok nemi élete, :yahoo: Csak kíváncsiság szintjén merült fel a kérdésem.
    Ha egy olaj “…fellazítja, az ólom, tombac, réz, NIKKEL maradékot” akkor ez az olaj honnan tudja, hogy az maradék, vagy nem maradék? :-)))))))))) Egy nikkelezet vason, rézen nem maradék a nikkel és nem kölllene fellazítan. :-) És a rezen lévő maradék rézről honnan tudja, hogy melyik a maradék? :yahoo: :unsure:

Hi! Na mégegyszőőőő: Mi a a baj a WD-vel?

A petróleum-szerű tartalom elpárolgása után a maradék sűrűbb a kelleténél. Egyik barátomnak a fegyverében egy pici rugó leragadt ilyen okból, ezért nem ajánlja ő sem. Sonax SX90 Plus Easy Spray 400 ml …. ócsóér’ van viszonylag. Figyelem, a hsz-ben termékmegjelenítés történt… :D

nem kétlem, de én még nem tapasztaltam. Az viszont érdekes, hogy más olajak is mind elpárolognak maradvány nélkűl? Van pár díszkén tartott fegyerem amikbe rendszeresen fúlykálok olajat kb 15 éve óta és nincs bennük semmi. :yahoo:

Itt is a legegyszerűbb dolgok működnek a legjobban. Egyszerű savmentes műszerolaj /varrógép olaj/, tökéletesen megfelel.

OK, az meg van, h nem kell túlspilázni,  csak a WD-ről láttam valahol, hogy nem ajánlják. Ezért kérdeztem.

A petróleum-szerű tartalom elpárolgása után a maradék sűrűbb a kelleténél. Egyik barátomnak a fegyverében egy pici rugó leragadt ilyen okból, ezért nem ajánlja ő sem. Sonax SX90 Plus Easy Spray 400 ml …. ócsóér’ van viszonylag. Figyelem, a hsz-ben termékmegjelenítés történt… :D

nem kétlem, de én még nem tapasztaltam. Az viszont érdekes, hogy más olajak is mind elpárolognak maradvány nélkűl? Van pár díszkén tartott fegyerem amikbe rendszeresen fúlykálok olajat kb 15 éve óta és nincs bennük semmi. :yahoo:

Itt is a legegyszerűbb dolgok működnek a legjobban. Egyszerű savmentes műszerolaj /varrógép olaj/, tökéletesen megfelel.

nem kétlem, de én még nem tapasztaltam. Az viszont érdekes, hogy más olajak is mind elpárolognak maradvány nélkűl? Van pár díszkén tartott fegyerem amikbe rendszeresen fúlykálok olajat kb 15 éve óta és nincs bennük semmi.  :yahoo:

A petróleum-szerű tartalom elpárolgása után a maradék sűrűbb a kelleténél. Egyik barátomnak a fegyverében egy pici rugó leragadt ilyen okból, ezért nem ajánlja ő sem.
    Sonax SX90 Plus Easy
    Spray 400 ml …. ócsóér’ van viszonylag.

Figyelem, a hsz-ben termékmegjelenítés történt… :D

Most akkor reklámozzam a legújabb tapaszej és tisztító folyadék combómat? Jó, reklámozom! :D :D Szóval a trutyi, amit csináltam elsősorban tapaszolt gömbhöz való, a tapaszra. De. Úgy állítottam össze, hogy a lőtéri tisztítás minden kívánalmainak is megfeleljen. Két hete Tótkomlóson pl. egy egész napi cowboy lövészet után elég volt egy ilyen nedves és egy-két száraz tapasszal kihúzni a revkók csövét, hogy már a második tapasz majdnem tisztán jöjjön ki a csőből. Kioldja a lőpor mocskait és kioldja a kenőanyag maradványokat is. Víztartalmú, de korrózió védő adalékokat tartalmaz, ezért ha nem teljesen lett szárazra kihúzva sem rozsdásít. Ha valaki kipróbálná, keressen meg!

Hol?

Írtam emilt.

Megbeszéltük cca 40 perc alatt,milyen jó volt nekem korábban egy csapis,ami egy kovás lakatra lett cserélve :):)

Oh csalfa emlékezet…Használd egészséggel

:bye:

Mondjuk nem lepne meg ha korábban is lett volna egy Charle Moorem.no te majd elmondod,talán csapis?

:bye:

Sólyomszem 50707-hez :Valami ármány van János ! én a Charles Mooret+La Paget a

Kalugyer Csabival barteleztem a 69-es Dragon muskétára.Veled a Walter Co-s versenylégpisztolyt +korábban kiságyút bótoltam..Ennek ellenére felhívhattam volna a figyelmed az elixírre,mert tényleg jó “egy pintes üveggel” elvoltam vele,még az ágyúkhoz is jó volt.Különösen az elsődleges ápolásra,ha nincs idő az a alapos fürdetésre… :good:

barátsággal

Attila

A Chariot féle elixirhez Angyalszem 50703 hsz hez: Menő egy folyadék jóféle párbajpisztolyaimat/ La page,Charles Moore kovásokat /ápoltam vele közvetlenül a lövészet után,kíhúzva a csöveket csak néhány nap múlva jutottam a tényleges tisztitásig,gond nélkül kíbirta addig,csak ajánlani tudom…..Más tészta Chari azok az íszonyú anyagi kondicíók amiért hozzájutottam…..:):),de tény, hogy szerény tiszteletdíjat csak illik kalkulálni. Kevés káros izgalmat! üdv

Szia Attila!

Örülök, hogy ismét “látlak”!  :bye:

Csak azt nem értem, hogy amikor pár éve eladtad nekem a Charles Moore-t, erről miért nem beszéltél?! Így most Szekérnek kell könyörögnöm, hogy szánjon meg.  :scratch:

üdv., János

A Chariot féle elixirhez Angyalszem 50703 hsz hez: Menő egy folyadék jóféle párbajpisztolyaimat/ La page,Charles Moore kovásokat /ápoltam vele közvetlenül a lövészet után,kíhúzva a csöveket csak néhány nap múlva jutottam a tényleges tisztitásig,gond nélkül kíbirta addig,csak ajánlani tudom…..Más tészta Chari azok az íszonyú anyagi kondicíók amiért hozzájutottam…..:):),de tény, hogy szerény tiszteletdíjat csak illik kalkulálni. Kevés káros izgalmat! üdv

Köszi! Írtam a vegyész úrnak. 😀

Szép hétvégét!

A Chariot féle elixirhez Angyalszem 50703 hsz hez:

Menő egy folyadék jóféle párbajpisztolyaimat/ La page,Charles Moore kovásokat /ápoltam vele közvetlenül a lövészet után,kíhúzva a csöveket

csak néhány nap múlva jutottam a tényleges tisztitásig,gond nélkül kíbirta addig,csak ajánlani tudom…..Más tészta Chari

azok az íszonyú anyagi kondicíók amiért hozzájutottam…..:):),de tény, hogy szerény tiszteletdíjat csak illik kalkulálni.

Kevés káros izgalmat!

üdv

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 76

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.