-
- Cook
- 2016-02-06-23:53
Na ezt nem tudom ,hogy sikerűlt. Leírom rendesen . Szia Klenó! Szóval Sharps Sporting a tied volt ha minden igaz. A sima csapit nem igazán szereti. Köszönöm CsabaHolnap körülnézek. Ha nem találok, csinálok.
Köszönöm előre is.
- kleno1
- 2016-02-06-22:19
Na ezt nem tudom ,hogy sikerűlt. Leírom rendesen . Szia Klenó! Szóval Sharps Sporting a tied volt ha minden igaz. A sima csapit nem igazán szereti. Köszönöm Csaba
Holnap körülnézek. Ha nem találok, csinálok.
- Cook
- 2016-02-05-22:23
Sziasztok! Startpatronos lőkúpot keresek Sharpshoz aki tud ilyet kérem ,hogy írjon. Köszönettel K.CsabaMenet, gyártmány?- nem mindegy
sz
Sziasztok! Startpatronos lőkúpot keresek Sharpshoz aki tud ilyet kérem ,hogy írjon. Köszönettel K.CsabaMenet, gyártmány?- nem mindegy
Szia,
nekednemkellbemutatnomúgytudomatiedvolt
- kleno1
- 2016-02-05-21:46
Sziasztok! Startpatronos lőkúpot keresek Sharpshoz aki tud ilyet kérem ,hogy írjon. Köszönettel K.Csaba
Menet, gyártmány?- nem mindegy
- Rudi kettö
- 2016-02-04-23:02
Ha először felhúzod a kereket, majd rácsukod a serpenyő fedelet, a követ NEM engeded rá és így töltöd meg a csövet akkor a serpenyő megtelik lőporral magától is. Ugyanúgy mint a kovás lakatoknál, amelyiknek van biztosító fél állása.
- Dino78
- 2016-02-04-11:55
Nagyon király. Egyébként úgy tűnik kiderült, mi a baj a sütésemmel. Eddig a pisztolyt előbb felporoztam és utána húztam föl a kereket. De ha előbb felhúzom és csak utána porozom fel, sokkal könnyebben elsül. Gondolom ez a helyes sorrend, de én csak most jöttem rá. Gyémántreszelővel kicsit megélesítettem a kerék rovátkáit.Vettem gyémántkorongot is , nagyon szépen fel tudtam vágni vele a piritet és gyönyörűen szikrázik. A pusekkel nagyon szépen haladsz, irigyellek!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.