Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
10 hours, 1 minute telt el
Games
10 hours, 1 minute telt el
Játék ajánló
1 day, 18 hours telt el
Játék ajánló
1 day, 18 hours telt el
Színdarabok
4 days, 7 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 146
  • x y

Mellékletek:
    • Cook
    • 2016-02-07-22:00

Szia Kleno!

csaba.kalugyer@gmail.com

Még egyszer köszönöm. Csaba

Elkészült. Adj egy email címet. Megírom hová küldj egy megcímzett, felbélyegzett válaszborítékot.

• Cook
    • 2016-02-06-23:53

Na ezt nem tudom ,hogy sikerűlt. Leírom rendesen . Szia Klenó! Szóval Sharps Sporting a tied volt ha minden igaz. A sima csapit nem igazán szereti. Köszönöm Csaba

Holnap körülnézek. Ha nem találok, csinálok.

Köszönöm előre is.

Na ezt nem tudom ,hogy sikerűlt. Leírom rendesen . Szia Klenó! Szóval Sharps Sporting a tied volt ha minden igaz. A sima csapit nem igazán szereti. Köszönöm Csaba

Holnap körülnézek. Ha nem találok, csinálok.

• Cook
    • 2016-02-05-22:29

Na ezt nem tudom ,hogy sikerűlt. Leírom rendesen .

Szia Klenó!

Szóval Sharps Sporting a tied volt ha minden igaz. A sima csapit nem igazán szereti.

Köszönöm Csaba

• Cook
    • 2016-02-05-22:23

Sziasztok! Startpatronos lőkúpot keresek Sharpshoz aki tud ilyet kérem ,hogy írjon. Köszönettel K.Csaba

Menet, gyártmány?- nem mindegy

sz

Sziasztok! Startpatronos lőkúpot keresek Sharpshoz aki tud ilyet kérem ,hogy írjon. Köszönettel K.Csaba

Szia,

nekednemkellbemutatnomúgytudomatiedvolt

• Cook
    • 2016-02-05-21:23

Sziasztok!

Startpatronos lőkúpot keresek Sharpshoz aki tud ilyet kérem ,hogy írjon.

Köszönettel K.Csaba

A sátorvas meg a gyorsító is a helyén van.

Mellékletek:

x2

Mellékletek:

x1

Mellékletek:

Ha először felhúzod a kereket, majd rácsukod a serpenyő fedelet, a követ NEM engeded rá és így töltöd meg a csövet akkor a serpenyő megtelik lőporral magától is. Ugyanúgy mint a kovás lakatoknál, amelyiknek van biztosító fél állása.

Nagyon király. Egyébként úgy tűnik kiderült, mi a baj a sütésemmel. Eddig a pisztolyt előbb felporoztam és utána húztam föl a kereket. De ha előbb felhúzom és csak utána porozom fel, sokkal könnyebben elsül. Gondolom ez a helyes sorrend, de én csak most jöttem rá. Gyémántreszelővel kicsit megélesítettem a kerék rovátkáit.Vettem gyémántkorongot is , nagyon szépen fel tudtam vágni vele a piritet és gyönyörűen szikrázik. A pusekkel nagyon szépen haladsz, irigyellek!

A gyorsító.

Mellékletek:
15 bejegyzés megtekintése - 76-90 / 146

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.