-
- Talpashajdu
- 2017-01-10-18:55
Kedves Fórumozók!
Egy nagyon különleges kérésem/kérdésem lenne:
Van-e valakinek 16-17-századi oszmán kanócos tüfeng lakatszerkezet mechanikájáról képe, vagy méretezhető rajza?
Nagyon megköszönném ha akadna ilyen valaki szakirodalmában!- Kapszli
- 2016-12-19-11:47
Hát ez tényleg szép lett!
Karácsonyi ajinak kiváló! Húsvétra biztosan belejössz a tojáspatkolásba is !
Hehe! Az az igazi kihívás!
- Angyalszem il cattivo
- 2016-12-18-21:03
Nagyi Imi barátm fél napos gyorstalpaló esztergályos tanfolyamán tanultak eredménye: életem első lőkúpja, melyet magam csináltam.
Hát ez tényleg szép lett!
Karácsonyi ajinak kiváló! Húsvétra biztosan belejössz a tojáspatkolásba is !
- Angyalszem il cattivo
- 2016-09-05-21:04
Köszönöm! Gondolom az M3 menet a kúpos célgömre vonatkozik, a hosszúkás, mint pl. az 1860 Armyé szintén valamilyen forrasztás?
Szép estét.- Rudi kettö
- 2016-09-05-20:09
A célgömböt M3 menettel rögzitették, a töltőkar rögzitő meg ezüsttel van a csőhöz forrasztva.
- Angyalszem il cattivo
- 2016-09-05-13:10
Üdv Urak! Főleg Rudi kettőnek aki fegyvert tud készíteni!
KIT stukkert fogok venni. Kinek mi a meglátása, mivel lehet a farészeket kezelni? Mitől nem fog szálkásodni? Pác helyett olaj?
Uberti Coltok célgömbje és töltőkar rögzítője hogyan van a csőhöz szerelve? Valaki azt mondta, hogy “autentikus pillanatragasztó”
Igaz ez?
Köszi, szép napot!
- Rudi kettö
- 2016-05-28-19:12
- Young Shatterhand
- 2016-05-21-17:11
Ezt nem ….–nám el ha nem muszáj :D Főleg, mert (bármilyen hihetetlen) a lomtalanításkor találtam, egy névvel tól -ig dátummal ellátott fejfa keresztről van szó, akácból, namost ha azt sikerülne megfaragni annak a puskának komoly története lenne az biztos az első lövés előtt is :D
- Rudi kettö
- 2016-05-21-12:05
Bármilyen fából lehet puskatust készíteni, de az akác nem szép, nehéz faragni, gyakorolni is jobb a bükk. De legalább nem kár érte, ha esetleg elsőre nem sikerül.
Volt, nálam is néhány, ami a kazánba végezte, mire belejöttem.- Young Shatterhand
- 2016-05-21-09:15
Sziasztok, gyors kérdés.
Van egy elég nagy akác fa tömböm, évek óta szárad a pinyóban. Fegyver ágyazáshoz jó az akác?
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.