Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 1,321-1,335 / 2,076
    • iref
    • 2016-02-01-15:01

Tisztelt fórumozók! Eladóvá vált korábban Kapszliban vásárolt 1858 new army 0.36-os Hege Uberti revolverem. MKH: 2023-ig Ára: 55.000 ft Átvehető személyesen, Pest megye 70/6217552

Tisztelt Dani73!

Érdekelne, hogy milyen csőhossza van a revolvernek, és milyen állapotban van. Army? Nem Navy?

Tisztelt fórumozók!

Eladóvá vált korábban Kapszliban vásárolt 1858 new army 0.36-os Hege Uberti revolverem.
    MKH: 2023-ig

Ára: 55.000 ft

Átvehető személyesen, Pest megye
    70/6217552

Mellékletek:
    • JW
    • 2016-02-01-14:15

yárt

Az ov ha be van csatova minimumra akkor 100cm (ram igy is tul nagy. 175 vagyok
    es 80 kilo)
    Kiteritve a teljes hossz 128 cm
    A csat kozepetol az utolso lyukig 121,5cm es a legszukebb lyukig 104 cm
    Remelem ez segitett

A magyarorszagi arakban nem vagyok tisztaba, ezert kertem a segitsegeteket.

privatba ide tudsz irni mail@jack-wheeler.com   telefonom nincsen csak skypeom
    Koszi
    Jack

JW hozzászólása: A lista
    – .44 Pietta 1851 Single Action Navy (Colt replica) Kezi gravirozas, nem gyari. Wedge (osszetarto ek… vagy valami ilyesmi a neve magyarul)csere ajanlott.
    – .50 Hawken Woodsman nagyon jo allapotu, szerintem meg nem volt tuzelve. Made in Spain.

– .44 beazonositatlan muzzleloader. made in Spain. Bor holsterrel. Kakas nem marad hatrahuzva.

– Johnny Ringo rig (1993as Tombstone filmbol, replica) A pisztoly csak deko

mind elado, keresek uj vagy jo allapotu Remington .44cal csere is erdekel

Helló. Légyszíves küld el az elérhetőséged felhívlak van ami érdekelne a listából. Az enyém 06 20 9261 424 üdv Steve.

• Samy
    • 2016-02-01-10:35

Tisztelt JW,

A Ringo féle holster mennyiért eladó és mik a méretei, első és utolsó lyuk távolsága, tehát mekkora derékra jó?
    A Denix gyártmányú hatlövetű nélkül érdekel az ár.

Választ, ha lehet erre az e-mailre kérem: senko.sandor@gmail.com

Köszönettel:

S. Sándor

A lista
    – .44 Pietta 1851 Single Action Navy (Colt replica) Kezi gravirozas, nem gyari. Wedge (osszetarto ek… vagy valami ilyesmi a neve magyarul)csere ajanlott.

– .50 Hawken Woodsman nagyon jo allapotu, szerintem meg nem volt tuzelve. Made in Spain.

– .44 beazonositatlan muzzleloader. made in Spain. Bor holsterrel. Kakas nem marad hatrahuzva.

• JW
    • 2016-01-31-23:57

A lista
    –  .44 Pietta 1851 Single Action Navy (Colt replica) Kezi gravirozas, nem gyari. Wedge (osszetarto ek… vagy valami ilyesmi a neve magyarul)csere ajanlott.

Mellékletek:

Szevasztok! Eladóak az alábbi öntőformák! Lee 415 Gr. cal.54-es Minié.Használat mentes! Ár: 4.e.Ft. Lee Cal.38-as Dupla Gömb forma kb. 500Db lett öntve! Ár: 4.e.Ft. Pedersoli Cal.535-ös dupla forma+fogó! Ár: 15.e.Ft. Brooks Moulds 555.Gr. Cal.451-es forma+fogó! Ár:30.e.Ft. Valamint egy Colt 1860 Army .44-es dob, ASM/Pietta-hoz való ha minden igaz, sosem használtam! Lőkúpok nincsenek elverve, az akasztó sem szántott bele barázdát! Ára: 10.e.Ft. Érd:conqver@gmail.com vagy harminc/kettő895683

Szevasztok! A DP Cal.535-ös öntőforma kivételével eladóak még a hirdetett cuccok és a Colt Pótdob!

Sharps Sporting elcserélődött, lee .38-as öntőforma és a Colt Dob elkeltek!A többi várja gazdáját!

• JW
    • 2016-01-31-23:02

Single Action Navy. Valamiert nem tudok kepet kuldeni

Mellékletek:

Hello mindenki. Uj vagyok a forumon. Erdekelne hogy tudok eladni egy ket fegyvert. Maganuton vagy akar az uzletben? Tudtok az arban is tanacsot adni? Az egyik egy Pietta 1851 SAN engraved .44

Mijaza SAN? A többiből gondolom, hogy Colt és az N talán Navy, de a többi?

• JW
    • 2016-01-31-21:21

Hello mindenki. Uj vagyok a forumon. Erdekelne hogy tudok eladni egy ket fegyvert. Maganuton vagy akar az uzletben?

Tudtok az arban is tanacsot adni?

Az egyik egy Pietta 1851 SAN engraved .44

Üdv!

Megvételre keresnék 1860 Colt Army revolvert, szerkezetileg legyen nagyjából jó, a kinézet totál mindegy, úgyis antikolva lenne. Max 50 ezer jóféle magyar forintot szánnék rá.

Esetleg .44-es Remington, az is lehet ütött-kopott, sérült/rozsdás huzagolású is, Uberti előny, de nem feltétel. Ezt meg max 40 ezerig.

Johnny86

Szevasztok! Eladó egy D.Pedersoli 1863 Sharps Sporting puska Cal.45-ös kaliberben! Érvényes MKH-val, 12 db rozsdamentes acél hüvellyel, kb. 80 db lövedékkel, diopteres irányzékkal+inzertek. A puska egyedüli szépséghibája, cső első harmadában a korrodáció. Nem tudom mennyire befolyásolja a pontosságot mert kétszer élmény lövészkedtem vele, fullra öltött rézhüvelyekkel ( 50Gn )! Ettől eltekintve szép esztétikai állapotban van! Megtekinteni BP.-n lehet! Ára: 200.e.Ft. Csere/beszámítás nem érdekel! Érd: conqver@gmail.com vagy harminc/2895683

Ár módosítva: 150.e.Ft. Diopter nélkül!

Csere/beszámítás: Kovás muskéta érdekel!

OK.Tomi!

Én is, más is, járt így/még az aktívabb időkben/,hogy valahol,ahol nem kellett volna rájött az” közlésvágy” vagy rákérdezett valaki.

Azért nem agysebészet ez/Pl: a válasz a Pontlövészet főcsoport Szórások,töltetek /topicban,vagy a ha jól emlékszem volt önálló Sharps

topic is…. :good:

Én is azon vagyok ,hogy visszatérjen a régi nyüzsgés,pláne így a VB előtt…..Isten ments ,hogy elvegyem bárki kedvét a levelezéstől,no úgyis tudod….

üdv

:bye:

Igazad van Attila de ez a fórum motor olyan szerencsétlen és úgy szét van tagolva olyan témákra amikben nulla hozzászólás sincs hogy az életbe nem tudnánk követni hogy kezdtünk el valamit és hol fejeztük be

Uraim!

Nem vagyok én moderátor ,de nem kéne valami szaktopicon vitassátok meg ezt a Sharps lövedék kalibrálás témát?Van elég hely….Igaz ,hogy nincs hajmeresztő forgalom mostanában a fórumon,de hát “rend a lelke mindennek” :bye:

üdv

15 bejegyzés megtekintése - 1,321-1,335 / 2,076

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.