-
- Holmes
- 2016-02-10-21:53
Eladó néhány felszerelési tárgy:
– US kenyérzsák (mexikói háború idején használtak hasonlókat), konföderáció lázadóknak ajánlott modell, tört fehér színű vászonból, egy gomb letölt róla, de adok másik 3 egyforma fémgombot hozzá 1000 Ft– 21. brit gyalogezred csákója a napoleoni háborúk második feléből, keveset használt, Felföldi Jani 57-es fejére tökéletesen illett, nekem 59-es van de én sem panaszkodtam, hogy szűk, kanadai mester műve 35000 Ft
– szürke legombolós nadrág, 18-19. század fordulójáról, brit sorgyalogság téli posztónadrágjának replikája, vadász úriembereknek is elegáns viselet lehet, keveset használt, jó vastag anyagból készült, lábszárban(45-ös vádli) nekem jó szoros volt, de feneke olyan jó bő, hogy kétszer is belefértem volna, Nadrág dereka 47 cm széles, oldalt a nadrág 112 cm, belül a lábköze 70 cm hosszú 10000 Ft
– polgárháborús fa kulacs, uniós és konföderációs katonának is jó választás, 4000 Ft
– uniós forage cap, nem használt, L méret 5000 Ft
– uniós deréköv, keveset használt, én vagy 100 cm körüli derékbőségnél is használtam, 3000 Ft- Cook
- 2016-02-09-16:45
Sziasztok, Keresek eladó Frontiert 54 kaliberben lehetőleg kovásat. előre is köszönöm a segítségeteket! Pali!
Szia !
Írj a csaba.kalugyer@gmail.com-ra küldök képet .
üdv Csaba
- metalsystem
- 2016-02-09-14:07
Sziasztok,
Keresek eladó Frontiert 54 kaliberben lehetőleg kovásat.
előre is köszönöm a segítségeteket!
Pali!
- lorenz
- 2016-02-07-14:26
Eladó kiváló állapotú Parker Hale 1853 3-pántos Enfield, oldalban is állítható Withwoth irányzékkal. Kevesebb, mint 200 lövés hagyta el eddig a csövét.
Vele együtt eladó:
– egy Lyman 2654611 .58-as kaliberű Minié öntőforma, Balázs által módosított fenékkúppal,
– 75 db lövedék,
– lőkúp helyére szerelhető csőmosó szet
– 2025-ig érvényes MKH tanúsítvány.A csomag ára egyben 195eHUF.
A puska külön 180eHUF
Érdelkődni munkaidőben, a harminc, hétnegyvenkettő-3135 számon lehet.
Üdv: lorenz
IMG_5232
IMG_5232.jpgenfield
- rprme
- 2016-02-04-02:36
Szia Vysca! érdekelne az Uberti.
Ha írsz számlaszámot meg a végösszeget utalok.
Köszi
- Dani73
- 2016-02-02-14:29
Sziasztok!
Egész kis “fórum” lesz végül a fegyverről
Szóval a papíron a korábban leírtak találhatók, a fegyverbe nincs beütve, hogy Navy vagy Army.
Egyik fórumtársnak küldtem képeket, szerinte Navy, nekem mindegy, akinek kell vigye.
Amúgy mi a különbség a kettő között?Dani
- Horse Whisperer
- 2016-02-02-10:21
4 különböző Uberti Remim volt az évek alatt, egyiken sem emlékszem, hogy rá lett volna írva mi a neve. A laminálóhivatal ugye kilőve, a kapszlis termékek közt sincs ilyen éppen, tehát meg kell kérni Dani73-at nézze meg mi van a doboz oldalán (ha megvan).
Egyébként van egy keveset használt 44-es 1858 New Army elöltöltő revolverem 8″ hosszúságú csővel dobozával, kártyával , amit ugyanilyen állapotú 5,5″collos 44-es Uberti remire cserélnék. Akár rozsdamentes verzióra is, természetesen értékegyeztetéssel.
cal45sharps kukac freemail pont hu
Tisztelt iref! A fegyverbe milyen név van beütve? Azért kérdezem, mert az én MKH kártyámon is elb…a a T. vizsgáló hivatal a típus nevet! Kérésre ingyen javították. Üdv
Tisztelt iref! A model névnél new model army található csőhossz: a csőfartól mérve kb 16 cm tehát 5,5-6 inch, használt állapot, de nincs “lelakva” összekarcolva, stb voltam vele lőtéren stabil megbízható volt. 25 méterre a fekete körbe lőttem vele, hozzáteszem évente szoktam menni egyszer lőni. Üdv- pergerg
- 2016-02-02-00:10
Tisztelt iref!
A fegyverbe milyen név van beütve? Azért kérdezem, mert az én MKH kártyámon is elb…a a T. vizsgáló hivatal a típus nevet! Kérésre ingyen javították.
ÜdvTisztelt iref!
A model névnél new model army található
csőhossz: a csőfartól mérve kb 16 cm tehát 5,5-6 inch, használt állapot, de nincs “lelakva” összekarcolva, stb
voltam vele lőtéren stabil megbízható volt. 25 méterre a fekete körbe lőttem vele, hozzáteszem évente szoktam menni egyszer lőni.Üdv
- Dani73
- 2016-02-01-17:18
Tisztelt iref!
A model névnél new model army található
csőhossz: a csőfartól mérve kb 16 cm tehát 5,5-6 inch, használt állapot, de nincs “lelakva” összekarcolva, stb
voltam vele lőtéren stabil megbízható volt. 25 méterre a fekete körbe lőttem vele, hozzáteszem évente szoktam menni egyszer lőni.Üdv
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.