Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 1,276-1,290 / 2,076
  • Stainless Uberti Remington New M. Army, .44-es elkelt.

Eladó még az Uberti Remington New M. Navy, 5,5-ös csővel, .36-os, használt de jó állapotában, 2023-ig érvényes kártyával. Adok hozzá egy tucat lövedéket.
    Ára 55.000+ eljuttatás költsége.

Uberti Remington New M. Navy ára módosult 50.000Ft+ eljuttatás költsége.

Eladó kiváló állapotú Parker Hale 1853 3-pántos Enfield, oldalban is állítható Withwoth irányzékkal. Kevesebb, mint 200 lövés hagyta el eddig a csövét.

Vele együtt eladó:
    – egy Lyman 2654611 .58-as kaliberű Minié öntőforma, Balázs által módosított fenékkúppal,
    – 75 db lövedék,
    – lőkúp helyére szerelhető csőmosó szet
    – 2025-ig érvényes MKH tanúsítvány.

A csomag ára egyben 195eHUF.

A puska külön 180eHUF

Érdelkődni munkaidőben, a harminc, hétnegyvenkettő-3135 számon lehet.

Üdv: lorenz

Mellékletek:

lemaradt az e-mail cím: aruruu@gportal.hu

Pedersoli Brown Bess, a hosszú változat, nem használt MKH kártyával (2024.03.31-ig)+bajonettel+bajonett-tokkal
    plusz adok hozzá vagy 50 gömböcöt 282 ezer Ft

Mellékletek:

Szia Kurfürst! Küldj légyszíves egy tel. számot vagy, csörgess meg és visszahívlak. Az elérhetőségem 06 20 9261 424 üdv Steve.

Szia Steve! Köszönöm, írtam SMS-t.

Üdv,

KF

Szia Kurfürst! Küldj légyszíves egy tel. számot vagy, csörgess meg és visszahívlak. Az elérhetőségem 06 20 9261 424 üdv Steve.

Sziasztok!

Keresek kovás Hawkent, lehetőleg Investarm 130B típust.

Üdv,

KF

Uraim!
    Eladó egy ágyú,mely 24,5 cm csőhosszal,12mm-es csőfurattal, 19,7 furat mélységgel,és gyúlyukkal rendelkezik.
    Vitrinben díszként van nálam több éve,és eladnám. 40000 ft az ára, nekem ennyiben van. Ha érdekel valakit, emailen el tud érni.
    Köszönöm.

Szia!
    Az emailed hol található? Érdekelne az ágyú.Tel: húsz 3237813

Szia! Elnézést, de az lemaradt. 520805@fibermail.hu Itt el tudsz érni.
    Üdv,..Gábor.

Uraim!
    Eladó egy ágyú,mely 24,5 cm csőhosszal,12mm-es csőfurattal, 19,7 furat mélységgel,és gyúlyukkal rendelkezik.
    Vitrinben díszként van nálam több éve,és eladnám. 40000 ft az ára, nekem ennyiben van. Ha érdekel valakit, emailen el tud érni.
    Köszönöm.

Szia!
    Az emailed hol található? Érdekelne az ágyú.Tel: húsz 3237813

Szevasztok!

Eladó egy hibátlan állapotú EA Volunteer!

Keveset használt, minimális lövésszámmal.

Természetesen érvényes MKH-val 2016.10.19-ig.

Jár még hozzá kb. 145Db Lyman Volunteer lövedék és egy DP Long Range hátsó irányzék ami sosem volt fölszerelve!

Puska ára: 300.e.Ft.

További képeket kérésre tudok küldeni!

Mellékletek:

Szevasztok! Anyagi okok miatt eladó a tavaly Lutár dokitól vásárolt DP Sharps Infantry Cal.54-es puska! 2024.11.25-ig érvényes Műszakival.Hibátlan állapotban, kifogástalan működéssel (vásárlás óta nem lőttem vele). A puskához jár még 28 Db rézhüvely és kb. 150 Db Old Style lövedék is! ár:300.e.Ft.

Néhány kép a tartozékokról :bye:

Szia! Aktuális még?

Szevasz!

Igen!

+3630/289-56-83 számon vagy conqver@gmail-en elérsz!  :yes:

üdv. z.L

Szevasztok! Anyagi okok miatt eladó a tavaly Lutár dokitól vásárolt DP Sharps Infantry Cal.54-es puska! 2024.11.25-ig érvényes Műszakival.Hibátlan állapotban, kifogástalan működéssel (vásárlás óta nem lőttem vele). A puskához jár még 28 Db rézhüvely és kb. 150 Db Old Style lövedék is! ár:300.e.Ft.

Néhány kép a tartozékokról :bye:

Szia!

Aktuális még?

Stainless Uberti Remington New M. Army, .44-es elkelt.

Eladó még az Uberti Remington New M. Navy, 5,5-ös csővel, .36-os, használt de jó állapotában, 2023-ig érvényes kártyával. Adok hozzá egy tucat lövedéket.
    Ára 55.000+ eljuttatás költsége.

Mellékletek:

Üdv mindenkinek! Keresek használt de jó állapotú, Stainless Uberti Remington New M. Army, .44-es, vagy 36-ost, és Ardesa Hawken Woodsman 45-ös elöltöltös fegyvereket. Korrekt áron ,és korekt adás-vételi feltételekkel. Tisztelettel: James

Olvass vissza kicsit, barkogy éppen ezekben a kaliberekben árul NMA-t :good: :good:

Köszönöm vele már beszéltem.

Üdv mindenkinek! Keresek használt de jó állapotú, Stainless Uberti Remington New M. Army, .44-es, vagy 36-ost, és Ardesa Hawken Woodsman 45-ös elöltöltös fegyvereket. Korrekt áron ,és korekt adás-vételi feltételekkel. Tisztelettel: James

Olvass vissza kicsit, barkogy éppen ezekben a kaliberekben árul NMA-t :good: :good:

15 bejegyzés megtekintése - 1,276-1,290 / 2,076

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.