Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Hogyan kerülhetjük el a gyakori fogadási hibákat?
1 days, 2 hours telt el
Sziasztok!
2 days, 8 hours telt el
Webhely
2 days, 8 hours telt el
Webhely
2 days, 8 hours telt el
Sziasztok!
2 days, 8 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 1,186-1,200 / 2,060
  • CSAK TESSÉK, CSAK TESSÉK! VÁROM A TOVÁBBI AJÁNLATOKAT!!!!! :yahoo: SÖRT ÉN ÁLLOM!!! :yahoo:
    HA VALAKI ELJÖN ÉRTE, PECÁZHAT NÁLAM EGY NAPOT!

Kedves Lövésztársak!

Eladó Uberti Remington, NMA 1858 cső: 8″ cal: .44. MKH 2015 10. 20. tól. 10 év. Nem lőttem vele, mert nincs hol. Eredeti csomagolásban. 86500 Magyar Forint.

Kapszli.hu viszonteladónál vettem, 2015. 11. 04. számla is meg van.

Érdeklődni: szityman kukac gémail pont kom.

Mellékletek:

Szerinted, ha nem lógok állandóan a fórumon, akkor sose vehetek meg semmit? Ez itt nem becsület, hanem üzlet kérdése! A becsületes az lenne, ha az eladó a foglalás hatására rögtön kiírná, hogy eladva. Addig szerintem szabad a vásár, és az viszi, aki többet ad. Vagy írd meg BECSÜLETESEN, hogy neki adom 50-ért, mert haver, neked meg nem adom 60-ért, mert nem ismerlek!

60-at adok érete! Egyeztessünk!: pergerg48kukigmaiilpontcom

Uberti Colt 1849 Pocket Cal.31

Foglalva, holnap viszik! Mégsem, írok neked :good: A becsület nem eladó :whistle:

Colt Pocket Elkelt :yahoo: :yahoo:

Ezt kellett volna megírnod 3 nappal ezelőtt, és nem a becsületről hablatyolni. tudod mi lett volna a becsületes eljárás? Kör-email a barátoknak és ismerősöknek; kell-e valakinek ennyiért? És ha nem, utána feltenni az adok-veszekre! Mégis hogyan kelt el, ha semmi nyoma az egyeztetésnek a fórumon? Azért kértem a privát kapcsolatot, mert vételi szándékom volt! A többieknek is írom: ez már a második hasonló esetem ezen a fórumon 2 hét alatt. Akinek nem inge…

Nem értek veled egyet!Évek óta így hirdetem az eladni kívánt dolgaim és eddig senkinek sem volt ellene kifogása hiába maradt le bármiről is.

Csigavér……higgadj le és igyál   :good:

Szerinted, ha nem lógok állandóan a fórumon, akkor sose vehetek meg semmit? Ez itt nem becsület, hanem üzlet kérdése! A becsületes az lenne, ha az eladó a foglalás hatására rögtön kiírná, hogy eladva. Addig szerintem szabad a vásár, és az viszi, aki többet ad. Vagy írd meg BECSÜLETESEN, hogy neki adom 50-ért, mert haver, neked meg nem adom 60-ért, mert nem ismerlek!

Foglalva, holnap viszik! Mégsem, írok neked :good: A becsület nem eladó :whistle:

Colt Pocket Elkelt :yahoo: :yahoo:

Ezt kellett volna megírnod 3 nappal ezelőtt, és nem a becsületről hablatyolni. tudod mi lett volna a becsületes eljárás? Kör-email a barátoknak és ismerősöknek; kell-e valakinek ennyiért? És ha nem, utána feltenni az adok-veszekre! Mégis hogyan kelt el, ha semmi nyoma az egyeztetésnek a fórumon? Azért kértem a privát kapcsolatot, mert vételi szándékom volt!
    A többieknek is írom: ez már a második hasonló esetem ezen a fórumon 2 hét alatt. Akinek nem inge…

Colt Pocket Elkelt  :yahoo:   :yahoo:

Sziasztok !

Szeretném eladni a DP .54 kovás Frontier puskámat. Újszerű állapotban max. 100 lövés van benne. Sérülés mentes !
    A lakatszerkezet rugóit összehangoltam, tökéletesen működik. Az MKH 2016.04.26.-án jár le. A fegyverre 1 év garanciát vállalok !
    Az ára 140.000.-

Üdv: Vgaby

P.S: Klenovics Sanyi keress meg légyszíves !

Foglalva, holnap viszik!

Mégsem, írok neked :good:

A becsület nem eladó :whistle:

Foglalva, holnap viszik!

Mégsem, írok neked  :good:

A becsület nem eladó  :whistle:

60-at adok érete!
    Egyeztessünk!: pergerg48kukigmaiilpontcom

CSAK TESSÉK, CSAK TESSÉK! VÁROM A TOVÁBBI AJÁNLATOKAT!!!!! :yahoo: SÖRT ÉN ÁLLOM!!! :yahoo:
    HA VALAKI ELJÖN ÉRTE, PECÁZHAT NÁLAM EGY NAPOT!

Kedves Lövésztársak!

Eladó Uberti Remington, NMA 1858 cső: 8″ cal: .44. MKH 2015 10. 20. tól. 10 év. Nem lőttem vele, mert nincs hol. Eredeti csomagolásban. 86500 Magyar Forint.

Eladóak az alábbi revolverek! Original HEGE-UBERTI 1851 Colt Navy Cal.36-os revolver. A közel 41 éves revolver nagyon szép esztétikai és műszaki állapotban van. Érvényes MKH 2024.08.28-ig Ár:60.e.Ft Uberti Colt 1849 Pocket Cal.31 Csőhoszz: 4″ Charcoal Blue felületkezeléssel, ami a dob egy részén matt.Ettől eltekintve hibátlan állapotban.A gyári próbalövésen kívül nem volt használva. Dobozában és 200 Db Cal.315-ös lövedékkel, MKH nélkül! Igazi kis ékszer ! Ár:50.e.Ft. Érd:30/kettő89öt683 vagy conqver@gmail.com

Colt Pocket Foglalva! :yahoo:

Eladóak az alábbi revolverek! Original HEGE-UBERTI 1851 Colt Navy Cal.36-os revolver. A közel 41 éves revolver nagyon szép esztétikai és műszaki állapotban van. Érvényes MKH 2024.08.28-ig Ár:60.e.Ft Uberti Colt 1849 Pocket Cal.31 Csőhoszz: 4″ Charcoal Blue felületkezeléssel, ami a dob egy részén matt.Ettől eltekintve hibátlan állapotban.A gyári próbalövésen kívül nem volt használva. Dobozában és 200 Db Cal.315-ös lövedékkel, MKH nélkül! Igazi kis ékszer ! Ár:50.e.Ft. Érd:30/kettő89öt683 vagy conqver@gmail.com

Hege Colt 1851 Navy Foglalva!

Eladóak az alábbi revolverek!

Original HEGE-UBERTI 1851 Colt Navy Cal.36-os revolver.

A közel 41 éves revolver nagyon szép esztétikai és műszaki állapotban van.

Érvényes MKH 2024.08.28-ig

Ár:60.e.Ft

Csőhoszz: 4″

Charcoal Blue felületkezeléssel, ami a dob egy részén matt.Ettől eltekintve hibátlan állapotban.A gyári próbalövésen kívül nem volt használva.

Dobozában és 200 Db Cal.315-ös lövedékkel, MKH nélkül!

Igazi kis ékszer !

Ár:50.e.Ft.

Érd:30/kettő89öt683 vagy conqver@gmail.com

Mellékletek:

Kedves Lövésztársak!

Eladó Uberti Remington, NMA 1858 cső: 8″  cal: .44. MKH 2015 10. 20. tól. 10 év. Nem lőttem vele, mert nincs hol. Eredeti csomagolásban. 86500 Magyar Forint.

Mellékletek:

Sosem használt gyűjteménydarab Colt Walker (ár: 90.000 FT) és Queen Anne (ár: 90.000 Ft) eladó! Esetleg valami csere érdekel, ami nekem nincs.
    Elérhetőség: palfy.laszlo@t-online.hu

Mellékletek:

Szevasztok!

Eladó egy Pedersoli Pennsylvania Dixie Cal.45

Ez még a régebbi típus, csappantyúvédő nélküli változat!

Érvényes MKH-val 2023.08.27-ig

Esztétikailag szép állapotban.

Egyetlen hibája, hogy a gyorsító nem akad meg!

Ez eladás oka mégsem ez, hanem túl hosszú nekem és ezért szeretnék egy rövidebb puskát!

Ára:130.e.Ft.

Érd:30/kettő8kilenc5683 vagy conqver@gmail.com

Mellékletek:
15 bejegyzés megtekintése - 1,186-1,200 / 2,060

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.