-
- olmos
- 2016-08-04-11:50
Eladóvá vált egy múzeumi darab, 1965-ös gyártású, 36-os cal. Pietta Colt. Vitrinben tartott, újszerű állapotban. Csőhuzagolás, dobfuratok hibátlanok. Ár: 50000 Ft | Érd.: palfy.laszlo@t-online.hu
- ancsusz
- 2016-08-04-00:32
Képeket tennél fel róla.
Tennék
Nekem is pont ez van rozsdamentesben
- Horse Whisperer
- 2016-08-03-22:37
- szep.james
- 2016-08-03-13:29
Üdv! Milyen gyártmány, mennyi péz? (Állapot nem érdekes, lehet totál ütött-kopott, rozsdagödrös huzagolással) Johnny
Ha nekem szól a kérdés, akkor Uberti. Vitrinlakó állapotú, fél-egy évente 2-3 tár lövéssel, kb. 5éves, műszakis. Irányzék gyári beállításban. 2 hónapja lealkudták 75 ezerre de az utolsó pillanatban visszamondták. Nem megszabadulni akarok tőle, szóval ez már alku nélküli végső ár. Zalában van. Természetesen más is érdeklődhet, ímél: sharps45-kukac-freemail-pont-hu.
Üdv!
Képeket tennél fel róla.
Köszi!
- Horse Whisperer
- 2016-08-03-09:32
Üdv! Milyen gyártmány, mennyi péz? (Állapot nem érdekes, lehet totál ütött-kopott, rozsdagödrös huzagolással) Johnny
Ha nekem szól a kérdés, akkor Uberti. Vitrinlakó állapotú, fél-egy évente 2-3 tár lövéssel, kb. 5éves, műszakis. Irányzék gyári beállításban. 2 hónapja lealkudták 75 ezerre de az utolsó pillanatban visszamondták. Nem megszabadulni akarok tőle, szóval ez már alku nélküli végső ár. Zalában van. Természetesen más is érdeklődhet, ímél: sharps45-kukac-freemail-pont-hu.
- ancsusz
- 2016-08-02-22:53
Üdv az uraknak! .36-os revolvert keresek sporttársi áron
A következő kérdésem tudom legalább annyira idegesítő mint amikor a boltban kérsz 1 kiló citromot, és az eladó azt mondja: citrom az nincs, de van narancs
. Szóval a kérdés: 44-es Remi NMA nem érdekel?
Kösz, de van .44-esem.
- Horse Whisperer
- 2016-08-02-09:12
Üdv az uraknak! .36-os revolvert keresek sporttársi áron
A következő kérdésem tudom legalább annyira idegesítő mint amikor a boltban kérsz 1 kiló citromot, és az eladó azt mondja: citrom az nincs, de van narancs
. Szóval a kérdés: 44-es Remi NMA nem érdekel?
- conqver
- 2016-07-31-16:38
Szevasztok! Eladó egy Pedersoli Pennsylvania Dixie Cal.45 Ez még a régebbi típus, csappantyúvédő nélküli változat! Érvényes MKH-val 2023.08.27-ig Esztétikailag szép állapotban. Eladás oka túl hosszú nekem és ezért szeretnék egy rövidebb puskát! Ára:100.e.Ft. Érd:30/kettő8kilenc5683 vagy conqver@gmail.com
Előzményekben szereplő DP Pennsylvania Dixie Cal.45-ös puska várja szerető gazdáját!
- Angyalszem il cattivo
- 2016-07-30-08:06
Szia ! Nem én árulom (sajnos) hanem az a hosszú sor egy link ami egy fegyverre mutat, ami kb 28 Millióra jön ki magyar forintban.
Üdv!Légyszi 3 magyr szóval hogy mit árulsz:Tipus kaliber Ár Köszönöm
Értem, hogy poén és érdekesség, annak jó is, de a kapszli fórumán azért nagyon (!) korlátozottan ajánlgassunk linkeket és termékeket a konkurenciától. Most figyelmetlenek voltunk, 2 hét után, utólag már szemétség lenne moderálni, így most ez marad. És itt egy szmájli, hogy világos legyen, nem feszkóból írunk ilyeneket :)
Rendben, bár ez egy olyan egyedi különlegesség, amit érdemes nézegetni. Ha valaki meg ez alapján rácuppanna egy 28.000.000 Ft pisztolypárra, hát akkor……
Én egyébként nem hiszem, hogy az IMA a konkurenciátok lenne. Szép hétvégét!
- András
- 2016-07-29-21:13
Szia ! Nem én árulom (sajnos) hanem az a hosszú sor egy link ami egy fegyverre mutat, ami kb 28 Millióra jön ki magyar forintban.
Értem, hogy poén és érdekesség, annak jó is, de a kapszli fórumán azért nagyon (!) korlátozottan ajánlgassunk linkeket és termékeket a konkurenciától. Most figyelmetlenek voltunk, 2 hét után, utólag már szemétség lenne moderálni, így most ez marad. És itt egy szmájli, hogy világos legyen, nem feszkóból írunk ilyeneket :)
- Angyalszem il cattivo
- 2016-07-29-12:32
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.