Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 1,021-1,035 / 2,076
  • Elkelt.

Eladó Uberti Remington 1858 karabély.

.44-es, 18″-as csővel. Eredeti dobozában, összesen 65 (!)lövéssel, 2014-es vásárlás, 2024-ig érvényes MKH kártyával.

Jár hozzá egy vastag marhabőrből készült teljes hosszúságú tok és 200 db konikális lövedék.

Ára együtt 135.000Ft.

vyscag kukac gmail pont com

Mellékletek:

Eladó Queen Anne pisztoly, Pedersoli gyártmány. 50-es cal. Sosem használt, gyűjteményi darab. Ára: 90.000 Ft, esetleg csere is érdekel.
    Email: palfylaszlo53@gmail.comÜdv!
    Üdv!
    Mi van érte? Bármi érdekelne ami nekem esetleg nincs.emailban megbeszélhetnénk.Köszönöm.

Eladó Queen Anne pisztoly, Pedersoli gyártmány. 50-es cal. Sosem használt, gyűjteményi darab. Ára: 90.000 Ft, esetleg csere is érdekel. Email: palfylaszlo53@gmail.com

Üdv mi lehet érdekes cserében?

Eladó Queen Anne pisztoly, Pedersoli gyártmány. 50-es cal. Sosem használt, gyűjteményi darab. Ára: 90.000 Ft, esetleg csere is érdekel.
    Email: palfylaszlo53@gmail.com

Mellékletek:

Eladó 50-es cal. Pedersoli Inline puska. Ára: 90.000 Ft, esetleg csere is érdekel.
    Email: palfylaszlo53@gmail.com

Mellékletek:

Szia! Nem sürgetés, csak kérdés, hogy ….? Emailom esetleg spam lett?

Izé, nem csak én vagyok ilyen lusta!

Az jó! Én is! Lustaság fél egészség!  :good:   :bye:

Izé, nem csak én vagyok ilyen lusta!

Ha megtalálom akkor lehet róla szó! Azt ugye tudod, hogy a képen levő csak Colthoz jó, remihez nem?

Szia! Igen, tudom. Colt Army 1860 van. Most már a többiektől azt is tudom, hogy nemigen működik és vitrinbe való inkább. Ettől függetlenül, ha megtalálod, mond mit ér Neked? Vitrinben még van helyem! :yahoo: Kösz! szityman@gmail.com

Kartárs! Megtaláltam a csappantyúzót! Baromi büszke is vagyok magamra! ;-) 3000 Ft-ot megér neked? Híjá’ fel a plusz36harminc9962794-en.

Szia! Persze! Köszi! Ma köd van. Esőben, hóban, ködben nálam itt az arab – magyar :yahoo: határon nincs térerő. Tudunk egyeztetni emillel ? : szitalaszlo@mac.com vagyok. :bye:

Sziasztok! Eladó a teljes UNIÓS polgárháborús egyenruházat és felszerelés: uniós kepi 39 és G réz betűkkel a tetején, 57-58 fejre, 4000 Ft uniós forage cap nem használt 59-60 méretben, 4000 Ft uniós nadrág világoskék, le lett vágva belőle így rövid lábú de vastag derekú emberre való, nekem nagyon nagy volt derékban, 4000 Ft US csatos deréköv, 2000 Ft tölténytáska keresztszíjjal rajta uniós sasos jelvénnyel 9500 Ft csappantyútartó 2000 Ft mexikói háborús vászon kenyeres tarisznya, egy gomb hiányzik, de adok 3 plusz ugyanolyan gombot, 1000 Ft fekete olajosvászon kenyeres tarisznya, nem kopott, alig használt, 2000 Ft és ezen felül brit napoleoni kori csákó+szürke brit gyalogos nadrág együtt 25000 Ft aruruu@gportal.hu üdv és szép napot mindenkinek

A US csatos öv, mexikói háborús tarisznya és a csapitartó elkelt. Eladó egy M-es vörösre festett polgárháborús ing 1500 Ft-ért ami a többihez hasonlóan fix ár. [/quote]

Szia Feri! Emailom spamba került? Köszi, megjött tegnap, átvettem! Jó helye lesz! Szép hétvégét és a Minden Szentségit!  :yahoo:

Eladas felfuggesztve! B-)

[/quote]

Uberti Colt Cattleman, 4.75″, /polirozott, nem inox/ jo allapotban, keves lovessel, feheres,csonthatasu, de festett fa markolattal, 90.000. Ft aron elado. 06-30-518-9938 :bye:

Sziasztok!
    Eladó a teljes UNIÓS polgárháborús egyenruházat és felszerelés:
    uniós kepi 39 és G réz betűkkel a tetején, 57-58 fejre, 4000 Ft
    uniós forage cap nem használt 59-60 méretben, 4000 Ft
    uniós nadrág világoskék, le lett vágva belőle így rövid lábú de vastag derekú emberre való, nekem nagyon nagy volt derékban, 4000 Ft
    US csatos deréköv, 2000 Ft
    tölténytáska keresztszíjjal rajta uniós sasos jelvénnyel 9500 Ft
    csappantyútartó 2000 Ft
    mexikói háborús vászon kenyeres tarisznya, egy gomb hiányzik, de adok 3 plusz ugyanolyan gombot, 1000 Ft
    fekete olajosvászon kenyeres tarisznya, nem kopott, alig használt, 2000 Ft
    és
    ezen felül brit napoleoni kori csákó+szürke brit gyalogos nadrág együtt 25000 Ft

aruruu@gportal.hu
    üdv és szép napot mindenkinek

[/quote]
    A US csatos öv, mexikói háborús tarisznya és a csapitartó elkelt.
    Eladó egy M-es vörösre festett polgárháborús ing 1500 Ft-ért ami a többihez hasonlóan fix ár.

Ha megtalálom akkor lehet róla szó! Azt ugye tudod, hogy a képen levő csak Colthoz jó, remihez nem?

Szia! Igen, tudom. Colt Army 1860 van. Most már a többiektől azt is tudom, hogy nemigen működik és vitrinbe való inkább. Ettől függetlenül, ha megtalálod, mond mit ér Neked? Vitrinben még van helyem! :yahoo: Kösz! szityman@gmail.com

Kartárs! Megtaláltam a csappantyúzót! Baromi büszke is vagyok magamra! ;-)

3000 Ft-ot megér neked? Híjá’ fel a plusz36harminc9962794-en.

Szia!

Persze! Köszi! Ma köd van. Esőben, hóban, ködben nálam itt az arab – magyar :yahoo:  határon nincs térerő. Tudunk egyeztetni emillel ? : szitalaszlo@mac.com vagyok.  :bye:

Kartárs! Megtaláltam a csappantyúzót! Baromi büszke is vagyok magamra!  ;-)

3000 Ft-ot megér neked? Híjá’ fel a plusz36harminc9962794-en.

15 bejegyzés megtekintése - 1,021-1,035 / 2,076

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.