Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 961-975 / 2,060
  • :bye: Eladó egy Investarm gyártmányú, .54-es űrméretű, két ékes kivitelű, kovás puska, valamint egy Uberti gyártmányú, .44-es űrméretű Colt Army 1860. Kérésre képet küldök, egyébként a fegyverek Mohácson tekinthetők meg. A puska ára 120 000, a revkóé 80 000 Ft. Az árak alkuképesek. Tel: 06-20/823-05-21 ;-)

Vennék (uniós) tölténytáskát, övet (övcsatot), csappantyútartót. Email: chris pont sparrow pont phd kukac gmail pont com

36069 hsz Holmes……lehet maradt még neki valami!

Vennék (uniós) tölténytáskát, övet (övcsatot), csappantyútartót. Email: chris pont sparrow pont phd kukac gmail pont com

Komolyan érdekelne egy 0.45 vagy kisebb kaliberű használt csappantyús elöltöltős puska kimondottan lőtéri élmény lövészetre. Egyetlen komolyabb kikötésem, hogy a csöve megfelelő állapotban legyen, a szórásképe ha nem is feltétlen világbajnokságra való, de ha elökörködöm akkor az az én hibám legyen. Az álom a korábban anyagi okok miatt eladott Kentucky lenne, de ez nem feltétel. A külsérelmi nyomok, ha azok nem befolyásolják a találat pontosságát, nem zavarnak. Az ár viszont a 15 évi nyugdíjas időszak utáninak jó lenne ha megfelelne, azaz igen baráti kellene, hogy legyen. Csődudorok kíméljenek.

Nem sürgős, de a tavaszi indulásig, mondjuk március közepén már szeretném kényeztetni. Emilem: harangozobfkukacgmailpontcom, mobil :harmincas/ háromötvenhatkilencvenöthetvenkilenc

törpapa

Érdekel mindkettő! Hogyan tudom felvenni veled a kapcsolatot? (ár, cím, számlaszám, egyebek…)

1-es, vagy 0-ás buckshot sörétet vennék (.30-.32-es gömblövedék. 100-200 db-ot. + ha van valakinek lee 7/8 oz-s slugja (12ga) szintén érdekelne! Köszönöm.

Van 0-ás sörétem, de bevallom utálom önteni, ezért nem sok. Viszont a Fosters slug helyett nem jó neked a Lyman-féle szteroidos diabolo? Mert az van.

Bocs, simán nem vettem észre a hozzászólásodat! :negative:

Jelenleg tudok adni neked max 50 db Lyman slug-ot (Ennyi van), mondjuk 45 Ft/db, és 0-ás RB-t, mondjuk 3500 Ft/kg áron. Utóbbi drága tudom, de baromi macerás önteni!

Mindkettő kemény ólomból van öntve, Én cilinderes (imp. cyl) csőből lövöm! Ha lágy ólom kellene akkor valahogy rá kell beszélj a munkára, ami így karácsony előtt elég nehéz lesz!   :-)

Elérsz a (30)kilencvenkilenc627kilencvennégy számon.

Komolyan érdekelne egy 0.45 vagy kisebb kaliberű használt csappantyús elöltöltős puska kimondottan lőtéri élmény lövészetre. Egyetlen komolyabb kikötésem, hogy a csöve megfelelő állapotban legyen, a szórásképe ha nem is feltétlen világbajnokságra való, de ha elökörködöm akkor az az én hibám legyen. Az álom a korábban anyagi okok miatt eladott Kentucky lenne, de ez nem feltétel. A külsérelmi nyomok, ha azok nem befolyásolják a találat pontosságát, nem zavarnak. Az ár viszont a 15 évi nyugdíjas időszak utáninak jó lenne ha megfelelne, azaz igen baráti kellene, hogy legyen. Csődudorok kíméljenek.

Nem sürgős, de a tavaszi indulásig, mondjuk március közepén már szeretném kényeztetni. Emilem: harangozobfkukacgmailpontcom                                                                               

Köszönettel  

törpapa

Tisztelt Lövésztársak!

“Csomagban” eladásra kínálom gyűjteményem replika darabjait.

A “csomagot” csak “egyben” adnám el, irányára 700 000 ft . Kérésre képeket tudok küldeni, érdeklődni a lopeti@t-online.hu email címen, vagy a +36 20 9847 275 telefonszámon lehet.

1. Pedersoli 1857 Württembergische Mauser MKH 2021-ig + .547-es Pedersoli Minié öntőforma+ szíj

2.Pedersoli kétpántos Enfield MKH 2022-ig +Lyman 58-as Minié öntőforma+replika bajonett+szíj, a csövön nyomott hagyott a bajonett fel és levétele.

3.Pedersoli 45-ös csappantyús Frontier állítható Lyman hátsó irányzékkal szerelve MKH2021-ig+ az eredeti hátsó irányzék+.440-es Lee gömb öntőforma

4.Pádár Gyula féle Augustin gyalogsági puska MKH 2020-ig

5.Uberti 1847 Walker bal oldalon a dob előtt karcolással MKH 2021-ig+ .454-es Lee öntőforma.

Tisztelettel,

Lovas Péter.

Kedves Lövésztársak, egy western töltényöv ügyében kérem a segítségeteket. Aki vásárolt ilyet nálunk az elmúlt évek során, kérem olvassa el figyelmesen!
    köszönettel –
    Gábor
    “Tisztelt Fórumozók!
    Sürgősen szeretnénk visszavásárolni a mellékelt képen látható töltényövet, amely egy számunkra nagy eszmei értékkel bíró családi emléktárgy és, amelyet 2014 május hónapban pénzhiány miatt a Kapszli PONT Fegyverkereskedésnek adtunk át bizományi értékesítésre.
    A képből ez nem derül ki, de a keresett öv egy kb. 110 cm hosszúságú sertésbőr töltényöv .45 cal és .44-40 cal töltényekhez alkalmas 32 darab tartóval.
    Az eladás okáról és a visszavásárlás fontosságáról szóló ismertetés terjedelme messze meghaladná egy fórum hozzászólás szokásos méretét, ezért azokról az ervinder1@freemail.hu címen jelzett érdeklődésre tudunk információt adni.
    Kérjük az öv jelenlegi tulajdonosát, hogy legyen szíves mielőbb tudatni velünk, hogy milyen összegért tudjuk visszavásárolni a számunkra nagyon személyes és nagy eszmei értéket képviselő töltényövet.
    Köszönettel:

Dér Ervin         Dérné Demeter Éva
    Mellékletek:

Üdv mindenkinek! A Colt elkelt,köszönöm a lehetőséget!

Üdv mindenkinek! Eladó Uberti Colt Dragoon .44 , 7,5 colos lövésmentes,hibátlan,karcmentes állapotban . Új tartalék lőkúpokkal,lőkúpkulccsal együtt. MKH érvényes jövőév közepéig. Ára 95000 Ft. Köszönöm a lehetőséget! Érd.: 30-hat935egy30

MÓDOSÍTANÁM az árat fix 85.000Ft-ra, és ebben az árban adok hozzá 50 db gömblövedéket is!

Köszönöm a lehetőséget!

Csak emilcímet nem írtál!

Képeket nem sikerült feltöltenem,emailra tudok küldeni ha valakit valami érdekel.

Én úgy gondoltam az adjon címet akinek küldöm a képeket,de itt az enyém is:tel11@freemail.hu

Csak emilcímet nem írtál!

Képeket nem sikerült feltöltenem,emailra tudok küldeni ha valakit valami érdekel.

Üdv mindenkinek! Eladó egy Investarm Hawken 45-ös hibátlan,csodaszép újszerű puska sok kiegészítővel(töltő,tisztító vesszők,starter,töltő állvány stb.) 110000 pénz cakumpúder.Továbbá eladó egy Pedersoli 1863 custom  remington 44-es kevés lövés,hibátlan állapot,130000 pénz. Steve gyártotta töltőállvány +tisztítóvessző 15000.+ajándék Steve féle mindenre jó kenőcs.Mexikói vastag bőr holster  114 cm 15000. Az áru helye Tótkomlós.Tel: 709401263 vagy 707724337

Üdv mindenkinek! Eladó Uberti Colt Dragoon .44 , 7,5 colos lövésmentes,hibátlan,karcmentes állapotban . Új tartalék lőkúpokkal,lőkúpkulccsal együtt. MKH érvényes jövőév közepéig. Ára 95000 Ft. Köszönöm a lehetőséget!
    Érd.: 30-hat935egy30

Mellékletek:
15 bejegyzés megtekintése - 961-975 / 2,060

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.