-
- LQ
- 2017-06-01-19:01
Tisztelt Lövésztársak!
A tölcsér is elkelt. Az alábbiak még megvannak (kicsit leáraztam):
D-guard Bowie dísztőr bőrtokkal, házi készítésű, szénacél penge, agancs markolat (teljes hossz: 455 mm, penge hossz: 325 mm, penge vastagság: 5,5 mm, súly: 950 g): 8e,
Springfield döfőszurony scabard: 3e
.540 minié Lee öntőforma: 4e,
Pisztoly/revolver alu. töltő/tisztítóvessző M5 menettel a végén (átm.: 7 mm, szárhossz: 230 mm): 3e,
15 db. „CSA” uniformis gomb – nagy: 3e,
15 db. „CSA” uniformis gomb – közepes: 3e.
Személyes átvétel: Debrecen, Budapest vagy +posta.
Üdv: LQ [/quote]
- csipisanyi
- 2017-06-01-18:49
Tisztelt Lövésztársak! Kihasználatlanság miatt eladóvá vált ősszel vásárolt Remington 1858 NMA revolverem. 8″ csőhosszal, kb 80 lövéssel. Ára kereken 100000Ft. https://rcpilot.hu/gall/egyeb/1147/20170513201843/revko.html Érdeklődni csipisanyi@freemail.hu 06 20 2 698 690
A revolver elkelt, köszönöm a lehetőséget!
- Sólyomszem
- 2017-05-31-13:43
Szia! Jogos! Csak az ragadta meg a figyelmem,hogy 110cm hosszú puska fér be. Ettől függetlenül győrbe sem éri meg elmennem érte mert a gyártó 44ezerért házhoz hozza a diana5-öt úgyhogy sztem.annál maradok. Azért köszönöm az ajánlatot! Üdv: Tuco
Tisztelt Lövésztársak! Most már, hogy a szekrényt kitakarítottam az is eladó.
Szép állapotú Diana 5 fegyverszekrény. Minden kulcsa és papírja megvan. Ár: 27e. Csak személyes átvétel: Debrecen és környéke. Üdv: LQ
Basszus egy kicsit közelebb lennél már vinném is!
Hol laksz? Nekem Győrben van eladó Szia! Megnéztem de nekem nem jó mert nem fér el benne a sharps. Üdv: Tuco
Bocs, nem kötözködés, de melyik része nem fér be? Ez ui. 250 mm-el magasabb és 12 mm-el mélyebb mint a Diana 5. Igaz, hogy keskenyebb, mert csak 3 pusekos, de … . Nekem egyébként a Pensylvaniám, ami hosszabb a sharpsnál, simán belefér. A polcok ui. mobilak, ki is vehetők.
Ez logikus, csak azért kérdeztem vissza, mert látszott, hogy valamit félre értettél.
üdv., János
- Tuco
- 2017-05-31-12:50
Szia!
Jogos! Csak az ragadta meg a figyelmem,hogy 110cm hosszú puska fér be. Ettől függetlenül győrbe sem éri meg elmennem érte mert a gyártó 44ezerért házhoz hozza a diana5-öt úgyhogy sztem.annál maradok. Azért köszönöm az ajánlatot!
Üdv: Tuco
Szép állapotú Diana 5 fegyverszekrény. Minden kulcsa és papírja megvan. Ár: 27e. Csak személyes átvétel: Debrecen és környéke. Üdv: LQ
Hol laksz? Nekem Győrben van eladó Szia! Megnéztem de nekem nem jó mert nem fér el benne a sharps. Üdv: Tuco
Bocs, nem kötözködés, de melyik része nem fér be? Ez ui. 250 mm-el magasabb és 12 mm-el mélyebb mint a Diana 5. Igaz, hogy keskenyebb, mert csak 3 pusekos, de … . Nekem egyébként a Pensylvaniám, ami hosszabb a sharpsnál, simán belefér. A polcok ui. mobilak, ki is vehetők.
- Sólyomszem
- 2017-05-30-21:24
Hol laksz? Nekem Győrben van eladó
Szia!
Megnéztem de nekem nem jó mert nem fér el benne a sharps.
- LQ
- 2017-05-30-18:34
Hát igen. A Szombathely-Debrecen csak teleportálással küzdhető le gazdaságosan, ebben a méretben. Gondolom addig nem ér rá.
Üdv: LQ
- Tuco
- 2017-05-30-17:18
Hol laksz? Nekem Győrben van eladó
Szia!
Megnéztem de nekem nem jó mert nem fér el benne a sharps.
- Sólyomszem
- 2017-05-30-12:10
Hol laksz? Nekem Győrben van eladó – szerelt lőszeres topic #39575
János
- metalsystem
- 2017-05-29-10:03
Tisztelt Lövésztársak,
Frontier puskámra keresek “normál” hátsó illetve első irányzékot. Ugyan itt eladnám Mortimer irányzékomat, elöl cserélhető inzertes.üdv
P
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.