Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 646-660 / 2,076
    • Avar
    • 2018-01-05-21:07

Helló Avar! Írni akartam de valamiért nem megy, küldj légyszi egy Tel, számot visszahívlak. Üdv Steve

06-70-521-9212

Helló Avar! Írni akartam de valamiért nem megy, küldj légyszi egy Tel, számot visszahívlak. Üdv Steve

• Avar
    • 2018-01-05-00:52

Sziasztok, Colt revolverre cserélném Ardesa Kentucky és Pioner pisztolyokat. Kentucky-hoz MKH van.

e-mail: duki@null.net

pipa 1800-as évek közepéről származó faragott tajtékpipa, borostyán szipkával, dobozában, eredeti (restaurálásra szoruló) állapotában elöltöltős fegyverre cserélhető. (Elsősorban puska vagy revolver.)

Nagyon szép!

Köszönöm. Más fórumon ugyan, de el is kelt. 😌👍
    Így kénytelen leszek kp.-ért puskát venni! 😃👍

pipa 1800-as évek közepéről származó faragott tajtékpipa, borostyán szipkával, dobozában, eredeti (restaurálásra szoruló) állapotában elöltöltős fegyverre cserélhető. (Elsősorban puska vagy revolver.)

Nagyon szép!

pipa

1800-as évek közepéről származó faragott tajtékpipa, borostyán szipkával, dobozában, eredeti (restaurálásra szoruló) állapotában elöltöltős fegyverre cserélhető.
    (Elsősorban puska vagy revolver.)

Mellékletek:

Üdvözlök Mindenkit!

.54-es Sharps-hoz keresek papír vagy réz hüvelyes lövedéket, vagy öntőformát, esetleg rézhüvelyt is..

Nagy Attila

062041672kilencvenhárom

Sziasztok!
    Ezúton érdeklődöm, hogy van e köztetek valaki, aki szívesen elcserélné 1851-es Colt Navy square trigger guard .36 -os revolverét egy új Leech and Rigdon Navy revolverre? Csak jó állapotú revolver érdekel.
    Email: raikenshiro@gmail.com
    Üdv! :bye:

• Tuco
    • 2017-12-18-15:15

Ide is beteszem nemcsak a szereltes rovatba hátha: Ha esetleg van valakinek elfekvőben egy fölösleges pedersoli gyári sharps hátsó irányzéka mondjuk a hosszú malcolm scope felszerelése okán az ne tartsa magában és ne hagyja a fiók mélyén porosodni hanem inkább adja el nekem! Köszönettel: Tuco

• LQ
    • 2017-12-15-22:11

Sziasztok!

Eladó 2 db. Viking Seax. A pengéket Szalontay mester készítette (falumbeli  :yes: ). Anyaguk 440C rozsdamentes acél, keménységük 58-60 HRC. Az egyik nagyobb kezű embernek való, a másik kisebb kezűnek. Méretek -teljes hossz: 365 mm, -penge hossz: 252 mm, -penge vastagsága: 4 mm. A Seaxok egyformák, IX. sz.-i Kelet-Angliai lelet reprói. Ár: 16e/db. Képeket kérésre mailben küldök.

Üdv: LQ       gp20031227kukucgmailpontykom

Tisztelt Lövésztársak!

A Pedersoli Target Roger&Spencer revolver elkelt!

Köszönöm a lehetőséget.

Köszönettel Nagy Tibor

Tisztelt Lövésztársak!

A Pedersoli Target Roger&Spencer revolverhez +képek: Pedersoli R&S

Érdeklődni lehet a 20/999 4545 számon.

Köszönettel Nagy Tibor

Szeretném kérni az oldal üzemeltetőjét, hogy legyen szíves törölje a legutóbbi(történt egy kis baki ezért nem tudom eladni a fegyvert mert elromlott :D!) illetve ezt a bejegyzésemet, ugyanis én nem találtam törlési lehetőséget!

Elnézést kérek a bénázásomért!

Szevasztok!

Szerető gazdáját keresi egy A.Zoli Zouave hadipuska .58-as, továbbá egy D.Pedersoli 1858 Enfield .577-es hadipuska. Előbbi 1970-es gyártás, szép állapotban.Utóbbi, újszerű állapotban, keveset használt. Aki mindet elviszi, adok a Zouave mellé egy hibátlan, pakisztáni repro bajonettet. Csere/beszámítás érdekel: Enfield Musketoon ( gyártó mindegy )! Részletek, bővebb info a #45007-es és a #45014-es hiretésekben vagy conqver gmail.com tel:+3630/kettő8kilenc5683

NAgyobb felbontású képek az alábbi link valamelyikére kattintva!

ZOUAVE

ENFIELD

Mellékletek:
15 bejegyzés megtekintése - 646-660 / 2,076

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.