-
- Angyalszem il cattivo
- 2019-02-14-18:52
Szerintem meg tökjó – retró! Tegyélfel linekt, vagy egy Seduxen kúpot, mindkettőtől megnyugszol :) De ez itt offtopic vadzeeee! Kikkköllvándorolni oszt ennyi….
Szerintem is, Joe, csak a kis hibákat kellene javítani.
- kari45
- 2019-02-14-14:22
lemaradt a kép, de miért?
Már vagy 3-4 éve nem lehet feltölteni képet a fórumra itt, mert frissíteni kell valami plugint :) Ezt azóta frissítik, sőt egy éve már készül az új honlapjuk is ( https://kapszli.hu/uj-kapszli-honlap-keszul-segits-a-tervezesben/ ). De ezt már évek óta ragozzuk nekik ( https://kapszli.hu/forums/topic/www-kapszli-hu/ ), úgy néz ki már csak egy süllyedő hajó a kapszli portál, nem foglalkozik az üzemeltető vele, sajnos már árnyéka sincs a 10 évvel ezelőtti önmagának, pedig emiatt kezdtem akkor elöltöltőzni.
- szittya22
- 2019-02-14-12:01
Üdvözlet! Eladó az angol lord, D. pedersoli mortimer target cal. 54es kovás puska! Érvényes MKH :2027ig Ár :289999. – Érd:06706249625
- zsotya
- 2019-02-13-16:10
Sziasztok!
Kihasználatlanság miatt eladóak a képen látható fegyverek! (a 22-es és a gáz riasztó már nem!!)
Kodiak Express cal58 – hibátlan karcmentes, papírral együtt
Patriot cal45 – hibátlan karcmentes, papír nélkül
Colt cal44 papír nélkül (a Colt előző tulaja eltávolítatta a fekete színt, s van rajta pár karc, mint a képeken látszik)
továbbá:
Horton Legend 175 fontos csigás nyílpuska 10 db vesszővel, red dottal, hegyekkel, tokkal vonóval, hibátlan karcmentes. (https://www.sportsmansguide.com/product/index/horton-hd-legend-175-lb-crossbow?a=951828)Kiegészítőkkel együtt, azaz nem kell venni semmit hozzá és lehet használni. Igény esetén a páncélszekrénnyel együtt is lehetséges, de akkor mindhárom fegyvert is vinni kell mert nem tudom hová rakni a maradékot:)))
Ár:
így egyben mindennel együtt 400ezer (csak a Kodiak natúrban ennyi, ha üzletben veszed)
vagy jó állapotú nagyrobogó, nagymotor csere (lekövethető előélettel)részletekben is lehet, várom úgy is az ajánlatokat. Mondj Te egy árat emailben, s átgondolom!
érdeklődni emailben: caiman@freemail.hu
ha küldesz egy telszámot visszahívlak!
Minden kedves érdeklődőnek szívesen válaszolok, ha kérdés van!Köszi, üdv Nektek!
- Angyalszem il cattivo
- 2019-02-12-14:40
No, igen van amikor a valószínű “megoldás kiveri az ember” szemét….mégse látja sok sikert üdvözlöm őket
És a dilemma, hogy tényleg eladjam-e? Eddig mindig megbántam, ha egy vasat nem tartottam meg.
Ha netán csereberére adnád a fejed a buxát rendesen tömd ki én cseréltem velük de majd pics@ra ültem mikor rákellet fizetni
Tudom. És azt nem értem, hogy egy használt cuccra miért kell még egyszer az ÁFÁT is fizetni.
- 01stefi
- 2019-02-12-13:32
No, igen van amikor a valószínű “megoldás kiveri az ember” szemét….mégse látja sok sikert üdvözlöm őket
És a dilemma, hogy tényleg eladjam-e? Eddig mindig megbántam, ha egy vasat nem tartottam meg.
Ha netán csereberére adnád a fejed a buxát rendesen tömd ki én cseréltem velük de majd pics@ra ültem mikor rákellet fizetni
- Angyalszem il cattivo
- 2019-02-10-12:46
- border guard
- 2019-02-10-12:44
No, igen van amikor a valószínű “megoldás kiveri az ember” szemét….mégse látja
sok sikert üdvözlöm őket
- Angyalszem il cattivo
- 2019-02-10-12:34
Jó ötlet lehet,még a Nimród-Derringer üzeletbe akiknek a feketelőporos fegyverek mellett a gáz-riasztó fegyverek használt kereskedelme is a profilja,illetve a gáz-gumis célközönség jár oda ,értékegyeztetéssel bartellezni egy elöltöltő fegyverre…
Köszi! Évtizede van kapcsolatom velük. Lusta vagyok mindenhol érdeklődni. De majd lehet. Szép hétvégét! Üdv; ExHÖR tiz. 😀
- border guard
- 2019-02-10-12:27
Angyalszemnek:
Jó ötlet lehet,még a Nimród-Derringer üzeletbe bevinni ,akiknek a feketelőporos fegyverek mellett a lég- gáz-riasztó fegyverek új és használt kereskedelme is a profilja,illetve a gáz-gumis célközönség jár oda ,értékegyeztetéssel bartellezni egy elöltöltő fegyverre…
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.