Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Sziasztok!
11 hours, 10 minutes telt el
Webhely
11 hours, 14 minutes telt el
Webhely
11 hours, 14 minutes telt el
Sziasztok!
11 hours, 10 minutes telt el
virtuális sport, ki tudja, mi az?
1 weeks, 2 days telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 376-390 / 2,060
  • Sziasztok!

Eladom vadi új 1873 Colt S.A. elöltöltős változatát másik projekt megvalósítása miatt.

Ára:125000 Ft

06302429605

• Kaliber: .44
    • Teljes hossz: 3300mm
    • Súly: 1300gr
    • Csőhossz: 190mm
    • Lőpor: 21-30grain
    • Huzagolás: 1-30

Kedves Zsotya!

A héáttárben már készül az új portál. Kis türelmedet kérem még. Új fórummal, szolgáltatásokkal.

Üdv

Balázs

Szerintem meg tökjó – retró! Tegyélfel linekt, vagy egy Seduxen kúpot, mindkettőtől megnyugszol :) De ez itt offtopic vadzeeee! Kikkköllvándorolni oszt ennyi…. :bye:

Szerintem is, Joe, csak a kis hibákat kellene javítani.

Szerintem meg tökjó – retró!  Tegyélfel linekt, vagy egy Seduxen kúpot, mindkettőtől megnyugszol :)  De ez itt offtopic vadzeeee! Kikkköllvándorolni oszt ennyi….  :bye:

lemaradt a kép, de miért?

Már vagy 3-4 éve nem lehet feltölteni képet a fórumra itt, mert frissíteni kell valami plugint :) Ezt azóta frissítik, sőt egy éve már készül az új honlapjuk is ( https://kapszli.hu/uj-kapszli-honlap-keszul-segits-a-tervezesben/ ). De ezt már évek óta ragozzuk nekik ( https://kapszli.hu/forums/topic/www-kapszli-hu/ ), úgy néz ki már csak egy süllyedő hajó a kapszli portál, nem foglalkozik az üzemeltető vele, sajnos már árnyéka sincs a 10 évvel ezelőtti önmagának, pedig emiatt kezdtem akkor elöltöltőzni.

Üdvözlet! Eladó az angol lord, D. pedersoli mortimer target cal. 54es kovás puska! Érvényes MKH :2027ig Ár :289999. – Érd:06706249625

:good:

:bye:   :bye:

lemaradt a kép, de miért?

Mellékletek:

Sziasztok!

Kihasználatlanság miatt eladóak a képen látható fegyverek! (a 22-es és a gáz riasztó már nem!!)
    Kodiak Express cal58 – hibátlan karcmentes, papírral együtt
    Patriot cal45 – hibátlan karcmentes, papír nélkül
    Colt cal44 papír nélkül (a Colt előző tulaja eltávolítatta a fekete színt, s van rajta pár karc, mint a képeken látszik)
    továbbá:
    Horton Legend 175 fontos csigás nyílpuska 10 db vesszővel, red dottal, hegyekkel, tokkal vonóval, hibátlan karcmentes. (https://www.sportsmansguide.com/product/index/horton-hd-legend-175-lb-crossbow?a=951828)

Kiegészítőkkel együtt, azaz nem kell venni semmit hozzá és lehet használni. Igény esetén a páncélszekrénnyel együtt is lehetséges, de akkor mindhárom fegyvert is vinni kell mert nem tudom hová rakni a maradékot:)))

Ár:
    így egyben mindennel együtt 400ezer (csak a Kodiak natúrban ennyi, ha üzletben veszed)
    vagy jó állapotú nagyrobogó, nagymotor csere (lekövethető előélettel)

részletekben is lehet, várom úgy is az ajánlatokat. Mondj Te egy árat emailben, s átgondolom!

érdeklődni emailben: caiman@freemail.hu
    ha küldesz egy telszámot visszahívlak!
    Minden kedves érdeklődőnek szívesen válaszolok, ha kérdés van!

Köszi, üdv Nektek!

No, igen van amikor a valószínű “megoldás kiveri az ember” szemét….mégse látja sok sikert üdvözlöm őket

És a dilemma, hogy tényleg eladjam-e? Eddig mindig megbántam, ha egy vasat nem tartottam meg. :wacko:

Ha netán csereberére adnád a fejed a buxát rendesen tömd ki :yes: én cseréltem velük de majd pics@ra ültem mikor rákellet fizetni :-( :whistle:

Tudom. És azt nem értem, hogy egy használt cuccra miért kell még egyszer az ÁFÁT is fizetni.

No, igen van amikor a valószínű “megoldás kiveri az ember” szemét….mégse látja sok sikert üdvözlöm őket

És a dilemma, hogy tényleg eladjam-e? Eddig mindig megbántam, ha egy vasat nem tartottam meg. :wacko:

Ha netán csereberére adnád a fejed a buxát rendesen tömd ki :yes: én cseréltem velük de majd pics@ra ültem mikor rákellet fizetni :-(   :whistle:

Üdv! Eladó kovás Pedersoli Scout .45 és standard kovás Mortimer puska .54-es. Teljesen újak, egyszer sem volt velük lőve!!! Áruk megegyezés szerint, ha érdekel valakit… 70/215-6467 (pataki.dani@freemail.hu)

És a dilemma, hogy tényleg eladjam-e? Eddig mindig megbántam, ha egy vasat nem tartottam meg.  :wacko:

No, igen van amikor a valószínű “megoldás kiveri az ember” szemét….mégse látja

sok sikert üdvözlöm őket

Jó ötlet lehet,még a Nimród-Derringer üzeletbe akiknek a feketelőporos fegyverek mellett a gáz-riasztó fegyverek használt kereskedelme is a profilja,illetve a gáz-gumis célközönség jár oda ,értékegyeztetéssel bartellezni egy elöltöltő fegyverre…

Köszi! Évtizede van kapcsolatom velük. Lusta vagyok mindenhol érdeklődni. De majd lehet. Szép hétvégét! Üdv; ExHÖR tiz. 😀

Angyalszemnek:

Jó ötlet lehet,még a Nimród-Derringer üzeletbe bevinni ,akiknek a feketelőporos fegyverek mellett a lég- gáz-riasztó fegyverek új és használt kereskedelme is a profilja,illetve a gáz-gumis célközönség jár oda ,értékegyeztetéssel bartellezni egy elöltöltő fegyverre…

15 bejegyzés megtekintése - 376-390 / 2,060

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.