Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 2,011-2,025 / 2,064

• Kedves Lövésztársak! A 9700.sz hsz-ben szereplő modellágyúk,változatlanul eladók Kleno kérésére: Eladó 15 kg 12-es 2.5mm aprósörét skeet,trapp lövészetre,netán gerlére,de CAS ra is az érdeklödők keressék: kleno@citromail.hu

Szia Attila! Ez a mailcím biztos rendben van? Mert 2 levelező rendszer is visszadobta a levelem, hogy nem megfelelő a cím, nem tudja kézbesíteni a levelet. Etheus

Mea culpa! javitom ,egyeztettünk ,helyesen:

Klen@citromail.hu

üdv:

Attila

Kedves Lövésztársak! A 9700.sz hsz-ben szereplő modellágyúk,változatlanul eladók Kleno kérésére: Eladó 15 kg 12-es 2.5mm aprósörét skeet,trapp lövészetre,netán gerlére,de CAS ra is az érdeklödők keressék: kleno@citromail.hu

Szia Attila!

Ez a mailcím biztos rendben van? Mert 2 levelező rendszer is visszadobta a levelem, hogy nem megfelelő a cím, nem tudja kézbesíteni a levelet.

Etheus

Kedves Lövésztársak!

A 9700.sz hsz-ben szereplő modellágyúk,változatlanul eladók

Kleno kérésére:

Eladó 15 kg 12-es 2.5mm aprósörét skeet,trapp lövészetre,netán gerlére,de CAS ra is

az érdeklödők keressék:

kleno@citromail.hu

Keresek Uberti Remington 1858 karabélyt.

Senki? :-(

Üdv!

A Walkerről tudnál képet feltenni ide? Vagy akár emailben is jöhet, johnydepp86@gmail.com

Köszi

Johnny

A kalap és a csizma hirdetésnél az elérhetőséget elfelejtettem megadni.

0620 557 2463

szarka197@gmail.com

Tisztelt lövésztársak

Igaz hogy nem elöltöltős fegyver de a lövészethez elengedhetetlen kiegészítő.

Eladó egy fekete vászon cowboy kalap vadonat új.      11.000 ft

És egy 41 méretű barna marhabőr magasított sarkú csizma. a Csizmát egyszer viseltem.  25.000ft

Nagyon szépek érdemes megnézni.

A csizma ára 37000 ft volt a kalap 19000.

Szerintem korrekt ár érte egyben a 36.000 ft így nem tudok belöle engedni. Külön is megvehető.

Pénzügyi okaim miatt sűrgősen eladó. Képeket rakok majd fel, vagy küldök ha érdekel.

Zsolt

Keresek Uberti 1858 Remington karabélyt (Carbine).

Eladó egy DP kovás, .50-es Kentucky puska 490-es LEE öntőformával és egy Uberti Colt Walker revolver. Ár: megegyezés szerint. Mindkettő érvényes műszakival rendelkezik.

Tel: 06-20/823-05-2

Én és faterom vettük meg a fegyvereket és a kiegészítőket. Még szebbek mint a képeken! Csodálatos mind, és valóban vadiúj állapotban van a puska és a revolver is, remek vétel volt! Köszönet Szarkának, és remélem, hogy a jövőben te is találsz még ilyen jó vételeket!

Képeket később rakok még fel!  :good:

Kedves lövésztársak

Vérzik a szívem hogy el kelet adnom gyönyörű fegyvereimet, de sajnos a szükség nagy úr. A munkámhoz kelet egy falradar és nagyon drága, ha nem adom el nem tudnám megvenni és dolgozni.

A fegyverek elkeltek köszönöm mindenkinek

Az erő kevés, és túl sok a csapda,
    fegyverek nélkül indulunk harcba,
    És törékenyen állunk, ha jön a vihar,
    Csak reméljük, hogy nem lesz baj.

Zsolt

Üdv!

Szerintem ha külön-külön adod, sokkal hamarabb elmennének, mert az ár az tényleg több, mint korrekt.

Johnny

Kedves lövésztársak

képeket küldök ha érdekel.

Pedersoli frontier kovás puska 54 cal. 6 lövés hagyta el a csövét. Vászon tartó is van hozzá.

Egy uberti 1860 colt army revolver,  44 cal amit szintén pár lövés hagyott el. Vászon tokkal, és oldalra szerelhető bőr ővvel eladó. Az őv iparművész munkája vert bőr, nagyon szép. Az első irányzékot fegyvermester megemelte, mert gyárilag alacsony.

Mind a két fegyverhez 2020 ig érvényes tanusítvány van.

Ajándékba sok kiegészítőt, a pisztolyhoz  egy ólomöntőt is adok

Sajnos nagyon kell a pénz, ezért adom csak el. Ennél az árnál nem adhatom olcsóban : Ára: 160.000 ft    Nézd meg megéri. Tényleg nagyon szépek. Szerintem ez az ár nagyon korrekt érte.

Elérhetőség: 06205572463

Email: szarka197@gmail.com

Mellékletek:

Kedves Lövésztársak!

A megmaradt két modellágyú  még eladó:

1.un régi tipusú “hatlapra” készitett /kézi kovácsolás utánzat/,gyönyörűen mart 1/8 méretarányú

modellágyú 50.cal 280mm fúrott csőhossz,négykerekű un koporsós lafettával,ék elevácíóval

30.000

2.Tábori ágyú, könnyű lafettával 1/10 méretrarány 160mm fúrott csőhossz,irányzócsavarral

45.cal

25.000

cannon56@freemail.hu

Attila :bye:

Minden elkelt, köszönöm.

15 bejegyzés megtekintése - 2,011-2,025 / 2,064

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.