-
- lutar
- 2014-08-11-08:34
Tisztelt Lövésztársak!
Eladó Uberti 3rd Model Dragoon revolverem. A revolverrel csak néhányszor 6 lövés lett leadva, eredeti dobozában, érvényes MKH kártyával, kitűnő állapotban.
Érd: 30-39-55-117 v. lutarandras@freemail.hu címen.
Üdv:- teve
- 2014-08-09-11:21
Vennék Rogers & Spencer .44 revolvert. Lehetőleg MKH kártyával. Budapesti személyes átvétellel. Ajánlatokat
kizárólag georeap60@gmail.com e-mail címre kérném.- conqver
- 2014-07-28-07:04
T. Lövésztársak! Eladó M1841 Mississippi hadipuskám. 2 éve vettem a Kapszliban. Kb. 400 lövés van benne, szakszerűen és gondosan karbantartott fegyver. Hibátlan, gyári állapotban van. 1:65 huzagemelkedés, .54-es kaliber, 7 db. huzag. Szó szerint lyukba-lyukas szórása van. Az Euroarms „békebeli” prémiumterméke. A lakatalkatrészek, rögtön a beszerzés után, átestek egy utólagos feszültségmentesítésen – törés ellen (garantáltan örök élet meg egy nap). Műszakilag vállalok rá 1 év garanciát (leírva). A sütése: versenysütés, nincs nagyon kikönnyítve, határozott, „katonás”. Ára: 180e Ft. Jár hozzá: MKH kártya, az eredetivel megegyező réz töltővessző, 4-es lőkúp, egy magasságban és oldalirányban is állítható “skirmish ready” nézőke (jelenleg ez van rajta) és 100 db lövedék. Üdv: LQ
Nagyon szép puska!!
- kutya56
- 2014-07-25-16:57
Eladó egy új Gallager 54-es puska.
Ha érdekelne valakit, 06209138486-on lehet elérni.
135000 ft.Bővebb információ a puskáról ?
- LQ
- 2014-07-24-15:30
T. Lövésztársak!
Eladó M1841 Mississippi hadipuskám. 2 éve vettem a Kapszliban. Kb. 400 lövés van benne, szakszerűen és gondosan karbantartott fegyver. Hibátlan, gyári állapotban van. 1:65 huzagemelkedés, .54-es kaliber, 7 db. huzag. Szó szerint lyukba-lyukas szórása van. Az Euroarms „békebeli” prémiumterméke. A lakatalkatrészek, rögtön a beszerzés után, átestek egy utólagos feszültségmentesítésen – törés ellen (garantáltan örök élet meg egy nap). Műszakilag vállalok rá 1 év garanciát (leírva). A sütése: versenysütés, nincs nagyon kikönnyítve, határozott, „katonás”.
Ára: 180e Ft.
Jár hozzá: MKH kártya, az eredetivel megegyező réz töltővessző, 4-es lőkúp, egy magasságban és oldalirányban is állítható “skirmish ready” nézőke (jelenleg ez van rajta) és 100 db lövedék.
Üdv: LQ
- Lucky
- 2014-07-14-17:20
Szia,
ez még aktuális? Vagy már sikerült eltökíteni?
üdv
Eladóvá vált egy standard csöves Euroarms Rogers&Spencer elöltöltő revolver. Én márciusban vettem Vysca kollégától, azóta egyet sem lőttem vele (ez az eladás oka), a szekrényben pihent, illetve néhanapján megtaperáltam.
Tótkomlósra a találkozóra magammal viszem, ott bárki, akit érdekel megnézheti
A doboza, lejárt garanciapapírja megvan, MKH viszont nincs hozzáAz ára annyi amennyiért vettem, azaz 65 ezer ft.
- Steve
- 2014-07-14-17:03
Tiszteletem! Megvételre keresem a következő 44-es revkók bármelyikét:
– EA Rogers & Spencer
– Ruger Old Army
– Uberti 1858 NMA
– Esetleg EA vagy ASM 1858 NMAA kopottas vagy enyhén karcos külső annyira nem számít, de csak műszakilag kifogástalan darabok érdekelnek. Remiből csak acélkeretes érdekel.
Kérem akinek van olyan darabja a felsoroltak közül amelytől megválna, keressen privát üzenetben.
Szia RÖhmer! A kívánt márkából van egy db amitől megválnék. EA OF AMERIKA 1858 NMA ez az Euroarms amerikai exportra szánt változata(vagy közös vállalkozása) hibátlan karcmentes újszerű állapot műszakilag kifogástalan.Bővebben Tel: 06 20 9261 424- Rudi kettö
- 2014-07-11-22:57
https://kapszli.hu/termek-kategoria/hasznalt-termekek/
pl itt is van
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.