Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
10 hours, 29 minutes telt el
Games
10 hours, 29 minutes telt el
Játék ajánló
1 day, 18 hours telt el
Játék ajánló
1 day, 18 hours telt el
Színdarabok
4 days, 7 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 1,726-1,740 / 2,076
  • Colt Walker charcoal blue finish eladó vagy csere érdekel! Soha sem használt. MKH kátyta van hozzá. 90.000 Ft

Mellékletek:

Queen Anne pisztoly eladó vagy csere érdekel! Soha sem volt használva. 90.000 Ft

Mellékletek:

Pedersoli Inline puska eladó vagy csere érdekel! 90.000 Ft

Mellékletek:

Szia Conquer! Ha megoldódik, akkor remek, nekem is 2 hetet kellett járnom az esztergályoshoz, de azóta működik a dolog :-) A 1855-öst nem szándékozom eladni, egész összenőttünk :yes: . Jó fegyver, meg egész egyedi. Üdv: Etheus

:bye:   :good: Köszönöm!

Sziasztok!

Ha valaki jár Agárdon, akkor a Lidl-ben van most megint spektív, fém ház, üveg lencse, állítható max. 60*-os nagyítással, ha jól emlékszem. Most 7990-et kóstál, nekem is ilyen van 2-3 éve és nagyon bevált. Nem tudom, hogy másik Lidl-ben lesz esetleg, én most csak Agárdon láttam.

Etheus

Szia Conquer!

Ha megoldódik, akkor remek, nekem is 2 hetet kellett járnom az esztergályoshoz, de azóta működik a dolog  :-)

A 1855-öst nem szándékozom eladni, egész összenőttünk  :yes:  .  Jó fegyver, meg egész egyedi.

Üdv: Etheus

Szia Conquer! Nekem a 1855-öshöz ügyes esztergályos segített, ha jól emékszem kb. 1500-2000 forint volt/db. Pislogott is, hogy mihez kell :whistle: Nagyon szerintem hadi puskához kis csapira lőkúpot máshogy nem tudsz szerezni, legalábbis nekem anno nem sikerült. Üdv: Etheus

Szia! Közben sikerült mestert szereznem így már csak idő kérdése :-) 1855 nem lesz eladó ? ;-)

Te az utóbbi hetekben csukott szemmel jártál? :yahoo:

Üdv.: klenó

Francokat…..későn ébredtem!

Szia Conquer! Nekem a 1855-öshöz ügyes esztergályos segített, ha jól emékszem kb. 1500-2000 forint volt/db. Pislogott is, hogy mihez kell :whistle: Nagyon szerintem hadi puskához kis csapira lőkúpot máshogy nem tudsz szerezni, legalábbis nekem anno nem sikerült. Üdv: Etheus

Szia! Közben sikerült mestert szereznem így már csak idő kérdése :-) 1855 nem lesz eladó ? ;-)

Te az utóbbi hetekben csukott szemmel jártál?   :yahoo:

Üdv.: klenó

Szia Conquer!

Nekem a 1855-öshöz ügyes esztergályos segített, ha jól emékszem kb. 1500-2000 forint volt/db. Pislogott is, hogy mihez kell :whistle: Nagyon szerintem hadi puskához kis csapira lőkúpot máshogy nem tudsz szerezni, legalábbis nekem anno nem sikerült.

Szia!
    Közben sikerült mestert szereznem így már csak idő kérdése :-)
    1855 nem lesz eladó ? ;-)

CS övcsat bőrövvel 4 x 113 cm 2000 Ft

CSA zubbonygomb 1 garnitúra (6 db) 1500 Ft

Szia!

A fentiek érdekelnének, meg vannak még?

Ha még aktuális akkor email-ben megbeszélhetnénk a lebonyolítást.

Az emailcím: szelvhe@freemail.hu

Üdv: Tamás

Szia Conquer!

Nekem a 1855-öshöz ügyes esztergályos segített, ha jól emékszem kb. 1500-2000 forint volt/db. Pislogott is, hogy mihez kell :whistle: Nagyon szerintem hadi puskához kis csapira lőkúpot máshogy nem tudsz szerezni, legalábbis nekem anno nem sikerült.

Elkelt: – vászon kenyérzsák

-CSA gombok

– 2 db övcsat

a többi továbbra is várja új tulaját!

Helló! A puskám elkelt.

Sziasztok!
    DP Richmond puskához keresek 4mm-es lőkúpot!
    A EA Mississippi-ből kivett rövid, nem éri el a kakas!

Köszönöm!

Néhány eladó holmi, karácsonyra! CW vászon tábori nadrág 37-es (kb. 95 cm derékbőség) 4000 Ft CW nadrágtartó a fenti nadrághoz 1000 Ft CW vászon kenyérzsák 3000 Ft CS övcsat 2 db. 1000 Ft/db CS övcsat bőrövvel 4 x 113 cm 2000 Ft CSA zubbonygomb 1 garnitúra (6 db) 1500 Ft CW vízhatlan lábszárvédő (fekete) L méret 3000 Ft 1 pár mokaszin (bőr talp és felsőrész) 44 méret 3000 Ft késtok max. 8 cm pengéhez vastag bőrből 700 Ft

Szevasz! MAil ment neked!

Szia conqver!

Küldtem 2 mailt.

15 bejegyzés megtekintése - 1,726-1,740 / 2,076

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.