Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 1,651-1,665 / 2,076
  • Vagy legjobb megoldés a föníciai találmányba megalkudni.palfy.laszlo@t-online.hu 

A helyzet az, hogy pénzem az nincs. :) Így kezdtem el gondolkodni a cserén. Ráadásul a vitrin is épp tele van, egy be, egy ki. :)

Képet most nem volt időm készíteni, de itt egy oldal valaki más Corsair pisztolyáról :).

Üdvözletem Chariot! Elnézést, máshogy nem tudlak elérni… Olvastam egy régebbi értékelésed máshol,egy William Parker of London .45 pisztolyról. Emlékszel még hogy milyen lövedék+töltet kombinációval adta a legjobb szórásképet? köszönettel: P.Gy.A. georgeap60@gmail.com

Szia!

Anno, nekem nem volt sok próbálkozásom vele, de 15 gr. swiss 2, 0,18-0,21 mm-es nyálas tapasz és 440-es RB nekem kb 1/2 gyufa skatulyányi szórást lőtt.  Már ha jól emlékszem. :) De max a tapasz lehetett 0,21 helyett 0,25 mm mert porból szinte mindig ennyit használok, és csak 440-es RB-m van. :)

• teve
    • 2015-01-24-05:40

Üdvözletem Chariot!

Elnézést, máshogy nem tudlak elérni… Olvastam egy régebbi értékelésed máshol,egy William Parker of London .45  pisztolyról. Emlékszel még hogy milyen lövedék+töltet kombinációval adta a legjobb szórásképet?

köszönettel:

P.Gy.A.

georgeap60@gmail.com

Mellékletek:

Ha nem tudnátok megegyezni, én szívesen felajánlok érte néminemű monetáris eszközt!

Bocsi, de üres lenne a helye a vitrinben! Valami kell a helyére!

üDV !
    Nem egyszerű vitrines betegségem van.A falra szerettem volna felszerelni kalózos formátumba ,de elég hülyén nézett ki.
    Ha lenne komoly csere,egy képet kérnék róla.Vagy legjobb megoldés a föníciai találmányba megalkudni.palfy.laszlo@t-online.hu

Mellékletek:

Ha nem tudnátok megegyezni, én szívesen felajánlok érte néminemű monetáris eszközt!

Bocsi, de üres lenne a helye a vitrinben! Valami kell a helyére!

Üdv Chariot ! Nincs konkrét elképzelésem a csere tárgyát illetően.Ki mit ajánl.

Hmm. Fel ajánlhatok egy dupla csövű Corsair pisztolyt esetleg?

Üdv Chariot ! Nincs konkrét elképzelésem a csere tárgyát illetően.Ki mit ajánl.

Hmm. Fel ajánlhatok egy dupla csövű Corsair pisztolyt esetleg?

Queen Anne pisztoly eladó vagy csere érdekel! Soha sem volt használva. 90.000 Ft.

Mire szeretnéd elcserélni?

Üdv Chariot !
    Nincs konkrét elképzelésem a csere tárgyát illetően.Ki mit ajánl.

Nem tudtam képet feltölteni, akit érdekel a pocket navy, adjon e-mail címet, aztán arra küldök.

A képek:

A képek:

Szia!

Elküldtem a képeket, de ide is felteszek párat.

Üdv.

Tibi

Szia! Érdeklődnék, hogy cserébe érdekel e egy PSE 29″ 65# csigás íj. Járna hozzá 11db vessző, kioldó, no peep és peep sighting irányzék, tok, tár. Az íjon ki lett cserélve: kifutó, fénygyűjtős irányzék és stabilizátor. Várom válaszod. Tibor Üdv Tibor68! Képet tudnál küldeni az i.krisz1978@gmail.com-ra! Köszi!

Mellékletek:

Queen Anne pisztoly eladó vagy csere érdekel! Soha sem volt használva. 90.000 Ft.

Mire szeretnéd elcserélni?

Szia!

Érdeklődnék, hogy cserébe érdekel e egy PSE 29″ 65# csigás íj. Járna hozzá 11db vessző, kioldó, no peep és peep sighting irányzék, tok, tár. Az íjon ki lett cserélve: kifutó, fénygyűjtős irányzék és stabilizátor.

Várom válaszod.

Tibor

Üdv Tibor68!
    Képet tudnál küldeni az i.krisz1978@gmail.com-ra!
    Köszi!

Heló Armi! Pár napja küldtem mailt. Érdekelne a cuccod.

Sziasztok. Eladóvá vállt AJÁNDÉKBA kapott Armi San Marco 1851 Colt típusú elöltöltős fegyverem. Budapesten átvehető XV.ker. Ár: 35.e.Ft. Érdeklődök levelét email-ben várom. dosaadam@freemail.hu

15 bejegyzés megtekintése - 1,651-1,665 / 2,076

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.