-
- border guard
- 2017-02-12-11:17
Nem volt korábban, több “területi elv” alapján működő szövetségi alapismereti vizsgabizottság? Igaz,hogy a sikeres vizsga után a központi bizonyítványt
igényelni kellett a központból/Tőled.vagy a bizottságnál eleve volt…
Lehet ,hogy valaki” öntevékeny “volt az ügyben,mert hát lássuk be az okmánykiadás nem volt az a “kapkodó idegbeteg”
gyorsaságú
Vagy valaki úgy értette,hogy a területi vizsgabizottság,ha vizsgáztathat,papírt is adhat…
Kortörténeti emlék,gondolom az aláírásokból kiderül,vagy nem…
üdv:
Attila
- Chariot
- 2017-02-11-21:49
Te SC!
Megvannak még a régebbi fórumok lementve? Mert azokban volt egy rakás régi harcos, névvel, emil címmel együtt, akik azóta jól eltűntek a horizont alatt. Kiáshatnád ezeket, hogy rendezzünk egy amolyan elöltöltős öregfiúk rendezvényt valahol!
Baromi jó lenne összevadászni mindazokat, akik az elmúlt 15+ évben jöttek és azután sajnos eltűntek a magyar elöltöltős életből!Nincs már elöltöltő egyesületi élet, sem egész hétvégés ereszd el a hajam dzsemborik, sem hétvégi örömlövészetek! :(
Ez talán segítene kicsit felpezsdíteni az életet!
Talán.
- Kapszli
- 2017-02-11-21:10
Uraim!
Egy Fehova sokmindere jó. Tegnap például előkerült egy érdekesség. Olyan elöltöltő vizsgapapír, melyet nem a szövetség adott ki. A dolog pikantériája, hogy mindez 2003-ból származik, amikor MEFLSZ szövetségi vizsga még hatósági vizsga volt… A “Magyar Elöltöltő Fegyveres Lövészek Nyugat Magyarországi vizsgaközpontja” állította ki… izgalmas a megfogalmazás is, mert szinte tökéletesnek tűnik, de hiányzik belőle a “Szövetsége” szó. Aláírás, bélyegző nincs rajta. Nem tudjuk egyelőre mi ez, de mindenképpen izgalmas.
Üdv
SC
- Misó
- 2016-05-14-21:55
http://www.mediaklikk.hu/video/karpat-expressz-2016-05-14-i-adas-6/
Klapka kupa, az 5. perctől néhány ismrőssel.
- Wasicuya
- 2014-12-09-21:35
Szervusztok!
Elvileg minden egyesületnek tudnia kellene, de hátha van még olyan mint a mi.
Azért leírom, hogy úgy látszik sikerült egyenesbehozni az egyesület beszámolójának közzétételét.
Tehát a módszer azoknak akik hozzám hasonlóan nem értenek hozzá:
Közgyűlés elfogadja a beszámolót (gyakorlatilag a kiadás-bevétel mérlegét, valamint, hogy milyen tevékenységeket folytatott az egyesület, események stb.) ennek alapján kell kitölteni a PK-141 vagy PK-142-es nyomtatványt. Az egyszerűsített a 141-es. Ezt kell beküldeni az Országos Bírói hivatalnak.
De elektronikus ügyfélkapun is leadható, akkor nincs postaköltségÜdv: Tamás
- Kapszli
- 2014-09-25-10:54
Módosítottam egy online reg flületre, Így egyszerűbb lesz az élet.
Elnézést, rosszul linkeltem be. Már működik!Már ki is próbáltam
Vissza is jött, hogy ismeretlen cím…..
- Pferi
- 2014-09-25-02:21
Elnézést, rosszul linkeltem be. Már működik!Már ki is próbáltam
Vissza is jött, hogy ismeretlen cím…..
- Pferi
- 2014-09-24-02:25
- M.G. Rooster
- 2014-09-23-07:30
Ez egy e-mailcím. Én is rákattintottam először, de nekem sem dobta fel a levélírást, így aztán kimásoltam, és simán küldtem egy emilt erre a címre.
Szóval M.G. Rooster és Déli Napsugár is kérne!
- The Gunman
- 2014-09-23-05:54
Rákattintottam arra a helyre ahol az új igazolványokat lehet igényelni,de nálam nem működött.Nem is tudom hogy leszek meg ilyen igazolvány nélkül.Segítség!!
Nagyon szépen köszönjük!!! Melyik email címen? Az enyém szita.laszlo.tamas@gmail.com
Kedves Füstölgők! Dél-baranyában, az országhatár szélén szeretnék létrehozni egy csapatot, akikkel megalapoznánk a feketelőporos életet. Nagybudmér határában van egy működő lőtér, aminek vezetősége elindította az engedélyezési eljárást az elöltöltősöknek. Tudomásom szerint, május körül lesz meg az engedély. Kérek szépen mindenkit, ha van olyan ismerőse, barátja, rokona, aki a környéken lakik (Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Kölked és vonzáskörzetük) említse meg nekik a lehetőséget és keressenek meg a szita.laszlo.tamaskukacgémailpontkom címemen! Mivel még semmink sincs, pénzünk sem nagyon, (a saját Remington NMA 1858 revolveremen, párom és néhány barátom lelkesedésén kívül ezért nagyon hálásak lennénk, ha bármilyen irodalmat, eszközt, amit esetleg már nem használtok, meguntatok, nem szerettek, elavult, hibás de valamire használható, stb. felajánlnátok. Érte megyünk, vagy postaköltséget fizetünk. Köszönöm előre is a támogatást!Nagyszerű kezdeményezés! Mivel az egyesületnek szüksége lesz egy saját tulajdonú fegyverre, szeretnék felajánlani egy kissé vérestorkú, de még működő használt Remingtont a célra. Ezt tudjátok majd használni az engedélyezés elindítására. Keress mailben! Üdv SC
- Kapszli
- 2014-04-17-19:05
Kedves Füstölgők! Dél-baranyában, az országhatár szélén szeretnék létrehozni egy csapatot, akikkel megalapoznánk a feketelőporos életet. Nagybudmér határában van egy működő lőtér, aminek vezetősége elindította az engedélyezési eljárást az elöltöltősöknek. Tudomásom szerint, május körül lesz meg az engedély. Kérek szépen mindenkit, ha van olyan ismerőse, barátja, rokona, aki a környéken lakik (Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Kölked és vonzáskörzetük) említse meg nekik a lehetőséget és keressenek meg a szita.laszlo.tamaskukacgémailpontkom címemen! Mivel még semmink sincs, pénzünk sem nagyon, (a saját Remington NMA 1858 revolveremen, párom és néhány barátom lelkesedésén kívül ezért nagyon hálásak lennénk, ha bármilyen irodalmat, eszközt, amit esetleg már nem használtok, meguntatok, nem szerettek, elavult, hibás de valamire használható, stb. felajánlnátok. Érte megyünk, vagy postaköltséget fizetünk. Köszönöm előre is a támogatást!
Nagyszerű kezdeményezés! Mivel az egyesületnek szüksége lesz egy saját tulajdonú fegyverre, szeretnék felajánlani egy kissé vérestorkú, de még működő használt Remingtont a célra. Ezt tudjátok majd használni az engedélyezés elindítására. Keress mailben!
Üdv
SC
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.