Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 16-30 / 64
  • Uraim!

A cuccok megjöttek. A csomagnak két híja van, melyek mind Árpit érintik:

– nem jöttek meg az említett gombok, amelyek postán érkeznek később, ahogy azt már jeleztem.

– nem jött meg a Pipe Tomahawk, ennek árát visszautalták elvben (még nem ért vissza a számlámra, amint itt lesz visszautalom)

a többi cucc a Kapszliban átvehető!

Üdv

B

No 15-én DHL-lel elindult a cucc. A gombok nem lerültek csak bele a csomagba, amik jövőhéten jönnek az eladó szerint postán.

Uraim! Megjött a csomag. Én most szabin vagyok, úgyhogy szombat este tudom édesanyáméktól átvenni, vagyis hétfőn már felmarkolhatóak lesznek a cuccok a Kapszliban. Üdv SC

Helyesbítek: egy másik csomagom ért be Angliából, ez még nem.

Uraim!

Megjött a csomag. Én most szabin vagyok, úgyhogy szombat este tudom édesanyáméktól átvenni, vagyis hétfőn már felmarkolhatóak lesznek a cuccok a Kapszliban.

Üdv

SC

Uraim!

Cuccok lerendelve! Kérek mindenkit, hogy utalja át a számlámra a ráeső összeget. A szállítási díj 25 GBP, 5-en rendeltünk, úgyhogy mindenki egy 5-öst adjon hozzá a saját költségeihez. Emailt küldjetek, én meg válaszban megadom a privát bankszámlámat.

Üdv

B

Én is szívesen mennék.

Helló! Én is :bye: (szeretnék ott lenni)

Ok Uraim! Intézem! Közben halkan kérdezem meg, hogy szeptemberre egy nosztrai Wild West Walk együttlövészetre mit lépnétek? Lenne trapperes lövészet, NSSA, meg revolveres móka. Még két éjjel ottalvás, tábortűz, sütés, sok beszélgetés, egymásnak segítés, töltet beállítgatás, messzire lövés, meg ilyesmi.

:good:

Ok Uraim!

Intézem!

Közben halkan kérdezem meg, hogy szeptemberre egy nosztrai Wild West Walk együttlövészetre mit lépnétek? Lenne trapperes lövészet, NSSA, meg revolveres móka. Még két éjjel ottalvás, tábortűz, sütés, sok beszélgetés, egymásnak segítés, töltet beállítgatás, messzire lövés, meg ilyesmi.

Szia Balázs!

Én is beszállok a rendelésbe.

1, Cap Pouch Natural   £11.00

2, Brass Sword Belt Swivels Price per pair  £5.00

3,Carbine Snap Swivel  £6.50

4,Civil War Texas Rangers Insignia  £2.50

Köszi, Sz F!

Szia  Balázs!

Springfiled bajonettre én is befizetek! 45 pound

z.L

• LQ
    • 2015-06-22-17:36

Szia Balázs!

Beszállnék én is.

1 db. revolver cartridge box (black) 12,50 GBP,

1 db. revolver cylinder box (black) 12,50 GBP.

Üdv: LQ

Yeah! Az alábbi szerszámok érdekelnének: Trade Pipe Tomahawk- 17 font Brass Texas Buttons with brass shank Large 22 mm 6db 6×0.7= 4.2 font Brass CSA Buttons with shank Small 15 mm 20db 14 font Confederate Canteen, gray 18 font Combination folding cutlery set 10 font Enfield Scabbard including Bayonet 45 font osz’hajószámótam összesen 108 font 20 cent + postaköltség + némi diópálinka…. Köszönettel : Árpád

Szia Árpi!

Ok, vettem. Jöhet még akinek kell cucc!

SC

Yeah!

Az alábbi szerszámok érdekelnének:

Trade Pipe Tomahawk-                           17 font

Brass Texas Buttons with brass shank

Large 22 mm            6db 6×0.7=             4.2 font

Brass CSA Buttons with shank

Small 15 mm            20db                         14 font

Confederate Canteen, gray                      18 font

Combination folding cutlery set             10 font

Enfield Scabbard including Bayonet     45 font

osz’hajószámótam

összesen 108 font 20 cent + postaköltség + némi diópálinka….

Köszönettel : Árpád

Uraim!

Innen: https://www.civilwarsutler.co.uk/ fogok rendelni magamnak pár apróságot. Egészen jó áron vannak polgárháborús cuccaik. Aki betársulna, jelentkezzen, megoszthatjuk a szállítás költségeit.

Üdv

SC

15 bejegyzés megtekintése - 16-30 / 64

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.