-
- Bogas
- 2014-02-18-06:38
Szia Attila!
Én a vasárnap 14.00-kor tartott előadást néztem, és teljesen jó volt a minőség. Sajnos felvétel nem készült, ahhoz még valami kártya kellett volna a gépbe, ami nem volt. Beszéltünk róla, hogy jövőre az is lesz!
Természetesen ez csak a HuntingPress-re vonatkozik, lehet, hogy más felvette az előadást.
- kleno1
- 2014-02-15-17:33
Nos ,a kedves férfi vadásztársak már csak hasonló szempontok szerint szavaznak…… A FEHOVA szépe hölgy 95 cm-es adatát látva,boritékoltam a győzelmet…… Azonban az SC-féle előadást feltehetnétek videón,mert a helyszíní közvetités nagyon mozaikkos szétesett képpel ,hang szakazodott volt
Volt két VIP jegyem. Lehet nem kellett volna elajándékoznom?
- border guard
- 2014-02-15-14:57
Nos ,a kedves férfi vadásztársak már csak hasonló szempontok szerint szavaznak…… A FEHOVA szépe hölgy 95 cm-es adatát látva,boritékoltam a győzelmet……
Azonban az SC-féle előadást feltehetnétek videón,mert a helyszíní közvetités nagyon mozaikkos szétesett képpel ,hang szakazodott volt
- The Gunman
- 2014-02-15-05:46
Isteni lett az új fórum.Úgy vagyok vele,mint a Google Chroom-al.Egy napig csak a súgóján próbáltam eligazodni,utána rájöttem hogy túl sok helyet foglal el a telefonon v.tableten és töröltem, pedig tetszik.Itt is lehet görgetni, klickelni bőven.
- Bogas
- 2014-02-13-08:09
Az alábbi linken élő közvetítést láthattok a FeHoVáról:
http://huntingpress.eu/hu/magazin/kozvetites
Igazából ennek a színpadon zajló események (SC előadása, Miss FeHoVa szépségverseny, stb.) idején lesz jelentősége, most csak a gépház látszik. Nekem eléggé szakadozik, de bízom benne, hogy a hiba az én készülékemben van.
- Etheus
- 2014-02-05-19:02
- border guard
- 2014-01-30-07:59
Az Új tv topicon zajlott témában:
Csak azért,hogy nehogy mint/ oly gyakran a régi fórumokban/már senki ne emlékézzen rá,hogy ki -kibe kötött bele….És mint tudjuk a tartós barátság alapja a korrekt elszámolás,és mindenki kapja meg ami jár:
-Semmilyen szakmai kérdést az illető,nem vetett fel szimplán kötekedett /10068 hsz/Go-Levin
-Folytatja,majd újabb sértéssel zárva távozik 10070-/Go Levin/
Megítélésem szerint,de szándékaim szerint mindenképp , a válaszaimban mértékletes,tárgyszerű maradtam
-Szabó Gabinak:
köszönöm kedves figyelmeztetésed a párbeszédre,de objektív akadálya van:
-nem mutatkozott be
-és a ki ez a Go-Levin?
-három emilt is kaptam ez ügyben a lövésztársaktól
-mindenesetre, nem ismerem,.kezet nem fogtam vele,szemébe nem néztem
-ennek ellenére bátran sértegetett
ahogy gondoljátok…
–
- Szabó Gábor
- 2014-01-02-13:13
9:00-kor lesz a találkozó a börtön gazdasági bejáratánál. Oda kellene érni egy csapatban, hogy egyben be tudjunk menni.
- Bogas
- 2014-01-02-08:52
2014 január 1-én nyomravezetői díjat tűznek ki egy 2008-ban (!) ellopott sörétes miatt… Hát jobb későn, mint soha!
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.