Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
2 days, 2 hours telt el
Games
2 days, 2 hours telt el
Játék ajánló
3 days, 10 hours telt el
Játék ajánló
3 days, 10 hours telt el
Színdarabok
5 days, 23 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 91-105 / 108
  • Szia Attila!

Én a vasárnap 14.00-kor tartott előadást néztem, és teljesen jó volt a minőség. Sajnos felvétel nem készült, ahhoz még valami kártya kellett volna a gépbe, ami nem volt. Beszéltünk róla, hogy jövőre az is lesz!

Természetesen ez csak a HuntingPress-re vonatkozik, lehet, hogy más felvette az előadást.

Nos ,a kedves férfi vadásztársak már csak hasonló szempontok szerint szavaznak…… A FEHOVA szépe hölgy 95 cm-es adatát látva,boritékoltam a győzelmet…… Azonban az SC-féle előadást feltehetnétek videón,mert a helyszíní közvetités nagyon mozaikkos szétesett képpel ,hang szakazodott volt

Volt két VIP jegyem. Lehet nem kellett volna elajándékoznom?

Nos ,a kedves férfi vadásztársak már csak hasonló szempontok szerint szavaznak…… A FEHOVA szépe hölgy 95 cm-es adatát látva,boritékoltam a győzelmet……

Azonban az SC-féle előadást feltehetnétek videón,mert a helyszíní közvetités nagyon mozaikkos szétesett képpel ,hang  szakazodott volt

Isteni lett az új fórum.Úgy vagyok vele,mint a Google Chroom-al.Egy napig csak a súgóján próbáltam eligazodni,utána rájöttem hogy túl sok helyet foglal el a telefonon v.tableten és töröltem, pedig tetszik.Itt is lehet görgetni, klickelni bőven.

Az alábbi linken élő közvetítést láthattok a FeHoVáról:

http://huntingpress.eu/hu/magazin/kozvetites

Igazából ennek a színpadon zajló események (SC előadása, Miss FeHoVa szépségverseny, stb.) idején lesz jelentősége, most csak a gépház látszik. Nekem eléggé szakadozik, de bízom benne, hogy a hiba az én készülékemben van.

Bírom ezeket a régi oktató videókat

Sziasztok,

ez szemléltetés, nem semmi makett http://www.youtube.com/watch?v=GqJ5YCszIH0  :good:

Etheus

Az Új tv topicon zajlott témában:

Csak azért,hogy nehogy mint/ oly gyakran a régi fórumokban/már senki ne emlékézzen rá,hogy ki -kibe kötött bele….És mint tudjuk a tartós barátság alapja a korrekt elszámolás,és mindenki kapja meg ami jár:

-Semmilyen szakmai kérdést az illető,nem vetett fel szimplán kötekedett /10068 hsz/Go-Levin

-Folytatja,majd újabb sértéssel zárva távozik 10070-/Go Levin/

Megítélésem szerint,de szándékaim szerint mindenképp , a válaszaimban  mértékletes,tárgyszerű maradtam

-Szabó Gabinak:

köszönöm kedves figyelmeztetésed  a párbeszédre,de objektív akadálya van:

-nem mutatkozott be

-és a ki ez a Go-Levin?

-három emilt is kaptam ez ügyben a lövésztársaktól

-mindenesetre, nem ismerem,.kezet nem fogtam vele,szemébe nem néztem

-ennek ellenére bátran sértegetett

ahogy gondoljátok…

Szia SC!

Küldtem privátot, majd nézz rá, ha van időd.

Etheus

Én meg estére lebetegedtem..láz… meg minden, nem tudok menni, pedig kész a trapper capote is saját kezűleg… :((

Igen, ez a a cím. Parkolni lent fogunk a lőtéren.

Márianosztra Pálosok tere 1, akkor erre a címre kell jönni 9:00-re, igaz? Parkolás stb hol oldható meg? (Sosem voltam még ott, és messziről jövünk)

:-((((

Ma délutántól estig TV2 büntiben van. Mert 2009.01.05-én egy műsorban nem tettek ezt-azt! ÖT  ÉVE  B@SSZUS!!!!!!!!

9:00-kor lesz a találkozó a börtön gazdasági bejáratánál. Oda kellene érni egy csapatban, hogy egyben be tudjunk menni.

Rendőrségi hírek: nyomravezetői díj, betörés

2014 január 1-én nyomravezetői díjat tűznek ki egy 2008-ban (!) ellopott sörétes miatt… Hát jobb későn, mint soha!

15 bejegyzés megtekintése - 91-105 / 108

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.