Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
2 days, 2 hours telt el
Games
2 days, 2 hours telt el
Játék ajánló
3 days, 10 hours telt el
Játék ajánló
3 days, 10 hours telt el
Színdarabok
5 days, 23 hours telt el
További hozzászólások
15 bejegyzés megtekintése - 61-75 / 108
  • Drága Uraim!

Első kézből származó info következik:

1. nem évül el az elöltöltős vizsga, nem kell fosni

2. személyesen én állítottam le a vizsgáztatást jelen pilanatban mert július 1-vel a vizsgabizonyítvány mindenképen változik. Nem szeretném, hogy a most vizsgázni szándékozó egyedek a régi rendszer szerint vizsgázzanak.

3. aki pánikot kelt, jön nekem SOK sörrel. Gvass veszi az első rekeszt.

Üdv

SC

Sziasztok! Hallottatok arról, hogy elévülne az elöltöltős fegyvervizsga? Kaliber c. újság jár valakinek?-állítólag van benne egy cikk! üdv. Erazko

Pánikkeltés helyett a FORRÁST olvasd el!

BM-rendelet módosítás – TERVEZET!

Sziasztok!

Hallottatok arról, hogy elévülne az elöltöltős fegyvervizsga?

Kaliber c. újság jár valakinek?-állítólag van benne egy cikk!

üdv.

Erazko

Durva dolgot csináltam tegnap: fegyverügyet intéztem az interneten keresztül! Tudtátok, hogy minden lőfegyvertartással kapcsolatos ügy intézhető otthonról? Nem kell hozzá más, mint ügyfélkapu regisztráció + az általános Nyomtatványkitöltő program (ÁNYK). A rendőrség honlapján fentvannak az ehhez szükséges e-dokumentumok. Letöltöd, installálod, kitöltöd, becsatolod a mellékleteket ha kell, átutalod a megadott számlára a szolgáltatási díjat és vársz. Lövészetvezetői engedélyt kértem így meg. Kíváncsi leszek működik-e? Üdv Balázs

Jó lenne, bár nekem rossza tapasztalatom: forgalmit kellet cserélni. Az ügyfélkapun, ÁNYK stb. kitöltöttem mindent, utaltam stb. Egy általam foglalt időpontban mentem az okmányirodába, ahol nem jutottam be, csak jó 3/4órával később, mint amire az időpontom szól. Amikor bejutottam, ugyanazt a nyomtatványt a kezembe nyomták, hogy töltsem ki, amit már a neten kitöltöttem.  :yahoo:

2015. 10- hó-ban kezdődőtt és 2016. 02. hóra sikerült elintézni az ügyfálkapun az egyszerű egyéni vállalkozásom bejegyeztetését, mert nem tudták megcsinálni a központi rendszerüket, a régi papíralaput meg már nem fogadták el.

Legyen szerencséd!

Hányan lesztek holnap?

Most akartam meghívni a hétvégi dorogi lövészetre! Késni fog. :(

Majd meglássuk.

Jó lenne, bár nekem rossza tapasztalatom: forgalmit kellet cserélni. Az ügyfélkapun, ÁNYK stb. kitöltöttem mindent, utaltam stb. Egy általam foglalt időpontban mentem az okmányirodába, ahol nem jutottam be, csak jó 3/4órával később, mint amire az időpontom szól. Amikor bejutottam, ugyanazt a nyomtatványt a kezembe nyomták, hogy töltsem ki, amit már a neten kitöltöttem.  :yahoo:

2015. 10- hó-ban kezdődőtt és 2016. 02. hóra sikerült elintézni az ügyfálkapun az egyszerű egyéni vállalkozásom bejegyeztetését, mert nem tudták megcsinálni a központi rendszerüket, a régi papíralaput meg már nem fogadták el.

Legyen szerencséd!

Durva dolgot csináltam tegnap: fegyverügyet intéztem az interneten keresztül! Tudtátok, hogy minden lőfegyvertartással kapcsolatos ügy intézhető otthonról? Nem kell hozzá más, mint ügyfélkapu regisztráció + az általános Nyomtatványkitöltő program (ÁNYK). A rendőrség honlapján fentvannak az ehhez szükséges e-dokumentumok. Letöltöd, installálod, kitöltöd, becsatolod a mellékleteket ha kell, átutalod a megadott számlára a szolgáltatási díjat és vársz.

Lövészetvezetői engedélyt kértem így meg. Kíváncsi leszek működik-e?

Üdv

Balázs

Hányan lesztek holnap?

Majd meglássuk.

Hányan lesztek holnap?

• Cook
    • 2016-02-11-21:47

Mintha érezte volna , mindenkit megkínált egy finom süteménnyel és elköszönt.

Nyugodj békében Józsi.

Fegyver nélkül valóban, de nem üres kézzel, hanem süteménnyel.

Nyugodjék békében!

Borika elmondása szerint 2015 decemberben Dorogra az évadzáró bulilövészetre,

turistaként,nézelődni, fegyver nélkül  még elmentek.

Egy gyors lefolyású tüdőembólia vitte el

Isten veled Józsi,nyugodj békében !

Tavaly nem is láttam,biztosan beteg volt már.Nagyon korai a halála.

Nos ,szomorú kötelességemnek teszek eleget,amikor megkésve de közreadom

mindenkinek aki ismerte és jó szivvel,őszinte megdöbbenéssel gondol rá

Lelkes József  lövésztársunk/Komárom/ elhunyt, január 13-án volt a temetése

Az özvegye /Borika/jelezte nekem a szomorú hírt

LELKES JÓZSEF

1948-2016

Isten nyugosztaljon Józsi

15 bejegyzés megtekintése - 61-75 / 108

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.