Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 46-60 / 108
  • Szia Jani!

Nem hiszem,hogy ha körön belüli vette meg  valaki akkor, ennyi “rimánkodás” után,méltányolható indokkal,ne adná vissza akár haszon nélkül bármelyikük.Nem illemtani kérdés ez,ha így volna szerintem már rég felköhögték volna.Nem hiszem ,hogy bárki ezek után vállalná azt  rizikót,/még ha a “szerzés” de jure jogszerű is /hogy egy Cowboy Action versenyen,találkozón abba “feszít”,miközben tudja,hogy keresik ezt a darabot….

Bár soha nem cowboykodtam,de egymást segítő gerinces gyerekeknek ismertem őket….

üdv:

Attila

• eder
    • 2016-12-10-14:45

Szia!

Köszönöm a hozzászólásodat. A bizományi értékesítéssel kapcsolatos körülbelüli ár megemlítésével csak próbáltam számszerűsítve kihangsúlyozni az öv forgalmi értéke és a számunkra képviselt eszmei – de árajánlat formájában forintban is kifejezett – értéke közötti különbséget és ezzel is kiemelni, hogy a családunknak annyira fontos lenne, hogy visszavásárolhassuk az övet, hogy háromszoros árat is hajlandóak vagyunk fizetni érte.

Köszönöm szépen az öv előkerülésére vonatkozó jókívánságodat is.

Dér Ervin

Szia!

Gondolom, hogy nem direkt írtad le, de szerintem elég etikátlan dolog egy bizományba adott tárgy árát kiírni nyilvános fórumra, főleg úgy, hogy még azt is odaírtad, mennyiért adták el. Ez csak Rád és a kereskedőre tartozik, senki másra, a haszonkulcs pedig csak őrá, esetleg a könyvelőjére meg az adóhivatalra…

Amúgy nagyon remélem, hogy meglesz az öv!

Johnny

• eder
    • 2016-12-07-15:52

Tisztelt Fórumozók!

AKÁR 40000 FORINTÉRT IS VISSZAVÁSÁROLNÁNK A KÉPEKEN LÁTHATÓ WESTERN TÖLTÉNYÖVET

Az övet 2014. május hónapban pénzhiány miatt 10000 forintért adtuk át a Kapszli PONT Fegyverkereskedésnek bizományi értékesítésre, ahol körülbelül 13000 forintos áron került eladásra.

Mivel családi emléktárgyról van szó, ezért 40000 forintig terjedő összeget kínálunk érte.

A képekből ez nem derül ki, de a keresett öv egy kb. 110 cm hosszúságú sertésbőr töltényöv .45 cal és .44-40 cal töltényekhez alkalmas 32 darab tartóval.

Köszönettel:

Dér Ervin (és családja)
    e-mail: ervinder1@freemail.hu

Mellékletek:
    • eder
    • 2016-11-30-17:56

EGY 2014-BEN ELADOTT WESTERN TÖLTÉNYÖVET KERESÜNK!

Tisztelt Fórumozók!

Sürgősen szeretnénk visszavásárolni a mellékelt képen látható western töltényövet, amely egy számunkra nagy eszmei értékkel bíró családi emléktárgy és, amelyet 2014 május hónapban pénzhiány miatt a Kapszli PONT Fegyverkereskedésnek adtunk át bizományi értékesítésre.

A képből ez nem derül ki, de a keresett öv egy kb. 110 cm hosszúságú sertésbőr töltényöv .45 cal és .44-40 cal töltényekhez alkalmas 32 darab tartóval.

Az eladás okáról és a visszavásárlás fontosságáról szóló ismertetés terjedelme messze meghaladná egy fórum hozzászólás szokásos méretét, ezért azokról az ervinder1@freemail.hu címen jelzett érdeklődésre tudunk információt adni.

Kérjük az öv jelenlegi tulajdonosát, hogy legyen szíves mielőbb tudatni velünk, hogy milyen összegért tudjuk visszavásárolni a számunkra nagyon személyes és nagy eszmei értéket képviselő töltényövet.

Köszönettel:

Dér Ervin (és családja)

Mellékletek:

Üdv! Remélem meg lehet majd nézni   https://www.youtube.com/watch?v=LQ96jyfefCk

Sziasztok! Kell valamilyen engedély, ha Szlovákiába akarom vinni az elöltöltősöm? Köszi! Szép napot!

Szia! Két csőig nem, de a revolverek már engedélykötelesek errefelé, azzal gond lehet. üdv, andrás

Kösz!  :yahoo:  Ez borzalom! Elviszem a Coltom dob nélkül és ott veszek egy dobot. Hazafelé eldobom és itthon beleteszem az eredetit.  :yahoo: Egyre erősebb bennem a gyanu, hogy tényleg idióták hozzák a törvényeket.

Sziasztok! Kell valamilyen engedély, ha Szlovákiába akarom vinni az elöltöltősöm? Köszi! Szép napot!

Szia! Két csőig nem, de a revolverek már engedélykötelesek errefelé, azzal gond lehet. üdv, andrás

Sziasztok! Kell valamilyen engedély, ha Szlovákiába akarom vinni az elöltöltősöm?

Köszi!

Szép napot!

It egy bizonyítok, hogy a különböző fegyvertörvények, csak a tisztességesen fegyvert tartani szándékozóket szabályozgatják! Fontos, hogy a törvénykövető ember féljen a törvénytől!!! Aki akar az bármit csinálhat, akár vízvezetékből is: https://www.youtube.com/watch?v=aOago4vA8z4 :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Erről lemaradtam, mert “Ez a videó már nem érhető el…” Ha magyar volt, lehet már a manust is lekapcsolták (tutira vannak az adónkból fizetett mumusok akik azt figyelgetik ki, mit írogat, pláne ilyen fórumokra). Hogy ne maradjunk “szakirodalom” nélkül, itt az egyik kedvencem: https://www.youtube.com/watch?v=NVhceWZiYPQ

Tiszta szívből kívánom, hogy az olyan  taplóknak ez legyen életük legnagyobb orgazmusa!   :good:   :yahoo:

It egy bizonyítok, hogy a különböző fegyvertörvények, csak a tisztességesen fegyvert tartani szándékozóket szabályozgatják! Fontos, hogy a törvénykövető ember féljen a törvénytől!!! Aki akar az bármit csinálhat, akár vízvezetékből is: https://www.youtube.com/watch?v=aOago4vA8z4 :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Erről lemaradtam, mert “Ez a videó már nem érhető el…” Ha magyar volt, lehet már a manust is lekapcsolták (tutira vannak az adónkból fizetett mumusok akik azt figyelgetik ki, mit írogat, pláne ilyen fórumokra).  Hogy ne maradjunk “szakirodalom” nélkül, itt az egyik kedvencem:  https://www.youtube.com/watch?v=NVhceWZiYPQ

It egy   bizonyítok, hogy a különböző fegyvertörvények, csak a tisztességesen fegyvert tartani szándékozóket szabályozgatják! Fontos, hogy a törvénykövető ember féljen a törvénytől!!! Aki akar az bármit csinálhat, akár vízvezetékből is: https://www.youtube.com/watch?v=aOago4vA8z4

:yahoo: :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:

És ez?:

“- MINDEN EGYES, vadászatra használni kívánt – szabadon tartható – elöltöltő fegyvert 3000 Ft-ért kell bejegyeztetni az engedélybe.” kaliberinfo.hu

:unsure:

Drága Uraim! Első kézből származó info következik: 1. nem évül el az elöltöltős vizsga, nem kell fosni 2. személyesen én állítottam le a vizsgáztatást jelen pilanatban mert július 1-vel a vizsgabizonyítvány mindenképen változik. Nem szeretném, hogy a most vizsgázni szándékozó egyedek a régi rendszer szerint vizsgázzanak. 3. aki pánikot kelt, jön nekem SOK sörrel. Gvass veszi az első rekeszt. Üdv SC

Köszönöm szépen a felvilágosítást…

Mikortól lesz jogerős a rendelet?

üdv.

Erazko

Drága Uraim! Első kézből származó info következik: 1. nem évül el az elöltöltős vizsga, nem kell fosni 2. személyesen én állítottam le a vizsgáztatást jelen pilanatban mert július 1-vel a vizsgabizonyítvány mindenképen változik. Nem szeretném, hogy a most vizsgázni szándékozó egyedek a régi rendszer szerint vizsgázzanak. 3. aki pánikot kelt, jön nekem SOK sörrel. Gvass veszi az első rekeszt. Üdv SC

HA TOVÁBBI INFO VAN A SOK SÖRRŐL, AZONNAL ÍRJ!!!! :yahoo:

15 bejegyzés megtekintése - 46-60 / 108

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.