Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 108
  • Chariot, szekrenyszereles.hu nézd meg, szerintem ők tudják, amiről beszéltünk.

Csak egy próba a képekkel.

Mellékletek:

Ezt most találtam, ismerős volt a doboz :whistle:

Mellékel! Szerintem, ha most veszel minimum :bye: 4 db coltot a Kapszliban, biztos asbak egy kefét ajándékba :)))))

;-D 1:1

Mellékel! Szerintem, ha most veszel minimum :bye: 4 db coltot a Kapszliban, biztos asbak egy kefét ajándékba :)))))

Szasztok! Egy fogadás megnyeréséhez: Mellékel-e az Uberti tisztítókefét a Coltokhoz? Kinek volt, kinek nem volt a dobozban?

Nem mellékel. :)

KÖSZI! eddig 1:0

Még valaki?

Szasztok! Egy fogadás megnyeréséhez: Mellékel-e az Uberti tisztítókefét a Coltokhoz? Kinek volt, kinek nem volt a dobozban?

Nem mellékel. :)

Szia Jaysho!

Nem a lőporral és engedéllyel indul a dolog. Elöltöltős fegyvert minden engedély nélkül vehetsz akár itt is. Lőporhoz (csappantyúhoz stb) pedig a lőtéren tudsz hozzájutni és ott el is használni.  Érdemes kimenned először egy olyan lőtérre ahol van feketelőporos lövészet, ott érdemes élőszóban érdeklődni a sporttársaktól. Hozzád talán a dorogi lőtér van legközelebb, de ebben az országban “sajnos” nincsenek nagy távolságok. A dorogi edzések időpontjai fent szoktak lenni ezen a honlapon. Én Tótkomlósra járok ott (szinte) minden vasárnap 10 órától van lövészet…  :bye:

Valaki tudna segíteni? Úgy olvastam hogy valamien történelmi fekete lőporos klubba kell belépnem mielőtt elkezdhetem csinálni a lőpor engedélyt. Ez igaz? A google-n nem talalok semmi ilyen klubbot. Hol tudnak ilyen kulbbot találni? Gödöllőn élek így jobb lenne valami a pest megyében. Mégegy kérdés. A nagyanyámnál vagyok bejelentve, (Aszódon) de Gödöllőn élek. Úgy érzem hogy ebből baj lenne vagy engedett így?

https://kapszli.hu/eloltoltos-loveszet-es-jog/    – ezt olvasgasd egy kicsit!

Valaki tudna segíteni? Úgy olvastam hogy valamien történelmi fekete lőporos klubba kell belépnem mielőtt elkezdhetem csinálni a lőpor engedélyt. Ez igaz? A google-n nem talalok semmi ilyen klubbot. Hol tudnak ilyen kulbbot találni? Gödöllőn élek így jobb lenne valami a pest megyében. Mégegy kérdés. A nagyanyámnál vagyok bejelentve, (Aszódon) de Gödöllőn élek. Úgy érzem hogy ebből baj lenne vagy engedett így?

Sose add fel,menni fog ez. B-)   :yes:

Valaki tudna segíteni?
    Úgy olvastam hogy valamien történelmi fekete lőporos klubba kell belépnem mielőtt elkezdhetem csinálni a lőpor engedélyt. Ez igaz? A google-n nem talalok semmi ilyen klubbot. Hol tudnak ilyen kulbbot találni? Gödöllőn élek így jobb lenne valami a pest megyében.

Mégegy kérdés. A nagyanyámnál vagyok bejelentve, (Aszódon) de Gödöllőn élek. Úgy érzem hogy ebből baj lenne vagy engedett így?

• LQ
    • 2018-02-02-10:32

Most akadtam rá erre az új videóra, és hát a meghatottságtól párás szemmel néztem végig. :) Tudtam én, hogy ez a Garibaldista fellángolás csak átmeneti állapot. Jobb a Déliek közt, már csak azért is, mert ha Északról célzol Dél felé mindig szemedbe süt a nap. :)))

ui. a patrontáska csatja nem jól látszik a videón, de azért az még egy kicsit gyanús.

BUÉK  :yahoo:

-T  :yahoo:

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 108

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.