Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Szia Attila! Azt hiszem értem. ;-) Ötlet: nem olyan régen Agabi rakott fel egy Ukrán linket (http://kozaki.com.ua/catalogue/snaryajenie-patronov/drob-kartech?limitstart=0), nagyon jó árakkal, a másik fórumra. Olyan szervező-résztvevő kell aki le tudja bonyolítani a rendelést-vásárlást. Lehet, hogy Én is beszállnék egy kis exclusive készlet erejéig. Hogy legyen olyan is. Üdv: LQ

István!

Cyrill betükben,orosz nyelvben nem vagyok járatos,de valószinűleg valami “überelhetlen” nagyon kedvező árral szerepelnek a katalógusban…Nyilván kell valaki aki bemegy azon az ajtón és lebonyolítja./a határ közelében környékbe lakó,aki vállalja/…Nos az én/mi esetünkben sem én vagyok az,arra van megfelelő kereskedő vénájú egyén

csak megemlítem,hogy nem reménytelen ilyet boltban kapni.Igaz ez a nyugati végekről,és valószinű drágábban,ellenben konkrét személy van aki lebonyolítja..Betartva miszerint ez egy szakmai topic,nem a bizniszé,ennyi volt a közérdekű tájékoztatás….. :good: .Nos akit érdekel az keressen,tudok  tippet,árat adni,illetve tájékoztatást a lebonyolítás módjáról….István neked megküldöm,remélem a meglévő emiled még müködik,másoknak

cannon56@freemail.hu

üdv:

Attila