- LQ
- 2014-01-17-10:56
A gyári sörét nagyon drága, nem kapni a mi utcánkba. Jaaaj! (Kovács Kati után szabadon…)
Attila! Nagyon nem kell szervezned semmit. Bemész a Kapszliba ‘oszt veszel.
Mindenkinél a felhasználási szempontok döntenek. Nincs ez másként ezzel a cseppsörét dologgal sem.
Korongozni? – Alkalmatlan.
Vadászni? – Valószínűleg tilos.
Hivatalos versenyeken? – Nem engedélyezett (bár ez necces, mert súlyra még OK lenne, csak formára nem összeegyeztethető, de egy szőrösebb szívű versenybíró biztos elhajtana vele).
Örömködni? – Tökéletes.
Nem akarom bemagyarázni senkinek, hogy a cseppsörét jobb mint a gömbsörét. Vagy, hogy minden téren helyettesítheti azt. Egyszerűen csak van ilyen. Nem Én találtam fel, jó régóta létezik. A lövedék-evolúció egy korábbi lépcsőfoka. Gömbsörétünk többféleképpen is lehet. Bemegyünk a boltba és veszünk, vagy rendelünk egy házi shotmaker-t, vagy építünk egyet, vagy nagy kitartással és némi szerencsével rájövünk valamelyik mezítlábas Orosz módszer nyitjára. Tehát ha innen nézzük, akkor levonható az a következtetés, hogy a cseppsörét a lusta és sóher emberek sörétje. De ez nem zavar, mert Én és a cseppsörét már összebarátkoztunk, és jól megvagyunk.
Üdv: LQ