Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Games
2 hours, 41 minutes telt el
Games
2 hours, 41 minutes telt el
Játék ajánló
1 day, 10 hours telt el
Játék ajánló
1 day, 10 hours telt el
Színdarabok
3 days, 23 hours telt el
További hozzászólások

“Amire figyelmeztettek, hogy a tanfolyamoknál nagyon oda kell figyelni, hogy az adott tanfolyamszervező cégnek legyen szerződése a Vadászkamarával, mert az igazolás csak így érvényes, amit kiadnak.” Ez a második számú irgalmatlan nagy khm… tévedés. Semmiféle szerződést nem kell kötnie a tanfolyamszervezőnek a kamarával. Ezzel keveri össze Mancika:
“1. sz. melléklet
A vadászvizsgát megelőző tanfolyam szervezésének engedélyezéséhez szükségesfeltételek és az engedély kiadására irányuló kérelem tartalmi követelményei
A) A tanfolyamszervező rendelkezik
– gyakorló vadászterülettel (ennek igazolására el kell fogadni a vadászterületi gyakorlati képzésre, vadászatra jogosulttal kötött szerződést)” Ráadásul nem is a Te dolgod hogy odafigyelj ennek a szerződésnek a meglétére. Ezt a NÉBIH-nek kell vizsgálnia, amikor akkreditálja a tanfolyamot.
Ha mész a kamarához, inkább vidd magaddal a kinyomtatott jogszabályt… http://www.omvk.hu/uploads/files/OMVK-dokumentumtar/Vadgazdalkodas/126_2013-%28XII.17%29-VM-rend-a-vadaszvizsgat-megelozo-tanf.pdf

Szia,

most telefonáltam oda, hogy akkor lehet esetleg menni jelentkezni. Ecseteltem az itt elhangzottakat, ezzel is felvértezve magam, erre kaptam azt a választ, hogy várjak kicsit, délután bent lesz vmi fejesebb ember, vele beszéljem meg. Nekik nem ez jött le, mint nekünk, de inkább káosz van. Nem egységesek ott sem. Zavaró az átállás.  :scratch:

Üdv: Etheus