- Etheus
- 2014-01-07-10:23
“Amire figyelmeztettek, hogy a tanfolyamoknál nagyon oda kell figyelni, hogy az adott tanfolyamszervező cégnek legyen szerződése a Vadászkamarával, mert az igazolás csak így érvényes, amit kiadnak.” Ez a második számú irgalmatlan nagy khm… tévedés. Semmiféle szerződést nem kell kötnie a tanfolyamszervezőnek a kamarával. Ezzel keveri össze Mancika:
“1. sz. melléklet
A vadászvizsgát megelőző tanfolyam szervezésének engedélyezéséhez szükségesfeltételek és az engedély kiadására irányuló kérelem tartalmi követelményei
A) A tanfolyamszervező rendelkezik
– gyakorló vadászterülettel (ennek igazolására el kell fogadni a vadászterületi gyakorlati képzésre, vadászatra jogosulttal kötött szerződést)” Ráadásul nem is a Te dolgod hogy odafigyelj ennek a szerződésnek a meglétére. Ezt a NÉBIH-nek kell vizsgálnia, amikor akkreditálja a tanfolyamot.
Ha mész a kamarához, inkább vidd magaddal a kinyomtatott jogszabályt… http://www.omvk.hu/uploads/files/OMVK-dokumentumtar/Vadgazdalkodas/126_2013-%28XII.17%29-VM-rend-a-vadaszvizsgat-megelozo-tanf.pdf
Szia,
most telefonáltam oda, hogy akkor lehet esetleg menni jelentkezni. Ecseteltem az itt elhangzottakat, ezzel is felvértezve magam, erre kaptam azt a választ, hogy várjak kicsit, délután bent lesz vmi fejesebb ember, vele beszéljem meg. Nekik nem ez jött le, mint nekünk, de inkább káosz van. Nem egységesek ott sem. Zavaró az átállás.
Üdv: Etheus