- Kapszli
- 2014-01-06-20:48
Szia Druszám!
Nagyon jó ilyesmiket olvasni! a környékre nagyon ráfér egy jó elöltöltős lőtér!!!!
Válaszok lent!
üdv
SC/Balázs
+Annyit tudok már, hogy kell kérni engedélyt az egyesület számára a rendőrségen elöltöltős lövészet folytatására. Most az új törvény alapján is fel kell sorolni a fegyvereket, amivel lőni szeretnénk és minden újabb fegyvert extra be kell jegyeztetni, vagy ez már megszűnt?
MEGYÉJE VÁLOGATJA. A TV NEM ÍRJA ELŐ, A HATÓSÁGON MÚLIK. HA KÉRIK, AKKOR A BEJELENTÉS FEGYVERENKÉNT 2E FT SZOKOTT LENNI.
+Kell kérni engedélyt a lőtér engedély elöltöltő fegyverrel való kiegészítésére. Akkor is kell fegyverszakértő, ha lefelé megy a kategória és a meglévő lőállásokat használjuk?
ÁLTALÁBAN IGEN, KELL ÚJ SZAKVÉLEMÉNY, DE MEGYÉJE VÁLOGATJA.
+Tevékenységért felelős személy (szerénységem): elöltöltős vizsga, lőszertöltő tanfolyam, versenybírói igazolvány és bejelentett lövészetvezető ami most elérhető. Elég ez?
IGEN ELÉG.
+Lőporkezelő személy: na ehhez mi kell? Sajnos erről nem sok mindent találtam. I.csop.EÜ vizsgálat + Pchichológus? Vagy elég a lőszertöltő vizsgám jogalapnak és esetleg a saját tulajdonú lőpor és csapi tartási engedély? Ha jól értettem, minél több embernek megvan a lőporkezelői annál jobb.
A LŐSZERTÖLTŐ ENG. MÁS TÉMA. I. CSOP EÜ KELL.
+Lőpor és csapi tárolás: jelenleg nincs tárlóhelyünk. Az egyesületi fegyverek is a tagoknál vannak tároláson, akinek ez darabszámilag belefért a könyvébe… Még arra is hajlandó lennék, hogy csináljak a kertben egy beriasztózott kutyaólat megfelelő ablakkal és ráccsal, ha ez engedélyezhető. A házon belüli 2 kg-os magán keretemet nem szeretném erre „ellőni”. Ha erre engedélyt kapok, tárolhatom ott az én saját poromat is?
AZ EGYESÜLET TÁROLÓSZEKRÉNYÉBEN SZTEM CSAK AZ EGYESÜLETÉT TÁROLHATOD MAJD. A KUTYAÓL JÓ ÖTLET.
+MEFLVSZ (beletört az ujjam, mire leírtam-lehetett volna rövidebb nevet is választani) tagság az egyesületnek, hogy versenyeket rendezhessünk?
IGEN KELL A VERSENYRENDEZÉSHEZ.