Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Szép kis vihar lett a szelemből. :good: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Tehát ha jól értem, akkor:Elöltöltős lövészetnél, az érvényes műszakis fegyver, egy klub tagsága és a lövészetvezető jelenléte elég. Plusz lóvé. :whistle: :whistle: :whistle: :unsure:

Üdv! ,,Szerelemről szó sem volt” ;-) ,és igen,ha a lövészet vezetőnek van elöltölős vizsgája,de a lövésznek nincs. Ez azért van,hogy nehogy vak vezessen világtalant. És hogy ne legyen baleset.

Elírtam,bocsesz. :whistle:

Na ez fafa! Kb 11 éve lövök, több lőtéren is. Tuti, hogy ezeken nincs elöltöltős vizsgája a tulaj-lövészetvezetőknek. Tudtommal vizsga elöltöltősből egyébként is csak 2-3 éve van? :unsure: :unsure: :unsure:

Nem mondom elég tájékozott vagy a vizsgával kapcsolatosan. Nem is tudom, hogy az én vizsgám hogyan lehet már 20 nál több éves. :-)

Köszi! Nagy öröm számomra, hogy most megtudtam, 20 éves a vizsgád! Más információ tartalma azonban sajnos nincs a lekicsinylő válaszodnak. Gondolom nem vagy rosszindulatú, talán csak a kánikula. Sólyomszem értelmesen megírta mit tévesztettem az őskori szövetségi -ami Neked is van 20 éve- és az újkori hatósági vizsgával kapcsolatban. Szép hétvégét!