- Angyalszem il cattivo
- 2019-07-25-12:53
Ha megengeditek én ezt az idétlen idézgetéses vonatot nem húznám tovább,hogy mikor ki-mit írt. Tehát 1999-2000 óta foglalkoztam/cca 2012ig/ elöltöltő lövészettel,én később vizsgáztam elöltöltő lövészvizsgára gondoltam az RTF diplomám meg,hogy egy szakaszt,századot letudtam lövetni évtizedekig jogosít “némi önbizalomra …De a szabály a szabály.Tehát 2007-ben tettem elöltöltős vizsgát,akkor a 279 sz vizsgabízonyítványt kaptam.Tehát akár 15 éve is zajlik az elöltöltős vizsgáztatás! Tehát lövészetvezető szükséges a lövészethez ez vitán felül áll.Azért gondolhatjátok , hogy ha a lőtéren nagy gyakorlatú lövészek pláne tagok több éves versenyzői tapasztalattal lőnek akkor nyilván ez az okmányok,naplók aláírására fog korlátozódni..SIC :negative:De miután a lövészek között többen is rendelkezhetnek lövészetvezetői,bírói vizsgával a résztvevők között mindig lesz kijelölt lövészetvezető……….
Tehát sok sikert Jászfelsőszentgyörgyön ! Méltalanúl elhanygoltuk az utóbbi években!
Szia Border guard! (50783)
Eddig azt hittem, hogy a kapszlis elöltöltős vizsga létezik csak. Semmi gondom ezzel, csakhogy mindegyiket messze rendezik a bordertól, ahol lakom. Meg tudnád mondani, hogy hol, hogyan, lehet máshol elöltöltős vizsgát tenni? Köszi szépen!