Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Csetneki Péter 70753 hsz Jászfelsőszentgyörgy lőtér Keresd Kleno 1 topictársat ő ott tag.A tulajdonos,lövészetvezető elérhetősége ,nekem sajnos nincs már meg,de sokan jártunk oda lőni,minden fegyverrel,ágyúval is… :bye: Hátha még valakinek megvan az elérhetősége rajta kivül is… Sok kedves emlék fűz oda…. Sok sikert!

Köszönöm szépen, mindenképpen megkeresem! Üdv.

Nem kell keresned, itt vagyok. El kell szomorítsalak, itt a pusztában is szükséges a lövészet vezető jelenléte a lövészetek alkalmával /még a tagoknak is/. Ezzel együtt szívesen látunk minden új érdeklődőt. /ettől jobb helyet a kalendáriumban sem találsz :-))/ A lőtér vezetőjének az elérhetőségét megtalálod a lőtér honlapján.

Köszönöm az infot, fogom keresni. Valami nagyon félrement -ismét- a fórumban, egyáltalán nem arról beszélünk, amiről kellene, meg amiről az eredeti posztban szó volt. Egyébként a törvény (ami bizony felülírja a bm rendeletet, amit nem árt ha tudsz, ha egy rendőrtiszt elhatározza, hogy bevisz egy Zsanett-helyzetbe) NEM nevesíti a lövészetvezetőt. Ennek az az oka, hogy a jogalkotó szándéka szerint a lövészetvezető lőhessen az általa felügyelt lőtéren úgy, hogy nem szükséges még egy lövészetvezető jelenléte. Ezt kis klub nem is bírná anyagilag. Szó nincs arról, hogy egyedül akarok kommandózni a lőtéren, ezt most is megtehetném, ha nagyon akarnám, tudok nem is egy ilyen helyet, nem is túl messze tőlem. PONT a jogkövető magatartás késztet arra, hogy keresgéljek egy helyet, ahol teljesen jogszerűen körberöhöghetek bárkit, aki izélgetni akarna a muzzleloader miatt. Sajnos nincsenek jó híreim. Pest megye = ZMSE pincelőtér. Slussz. Én meg nem is tudom hirtelen, el merném e sütni ezt a .50 kaliberű ágyút egy zárt pincében… :scratch:

Kedves Csetneki Péter! Lőtéren lőgyakorlatot egyedül folytatni, TILOS! A lövész, és a lőtér,és/vagy/ lövészet vezető jelenléte megkerülhetetlen!! A lőtér kiemelt kockázatú objektum,ha egyedül van,baleset éri,ki segítene magán??? Gondoljunk már végig dolgokat mielőtt baromságot írnánk! :mail:

 

Árulja már el, (bár ezt a stílust, amit itt megenged velem szemben, az anyámtól sem tűrném el!) mégis, hol írtam, hogy egyedül lőnék? A TV azt mondja, amit a maga egyszerű stílusában ide… hmmm, böfögött, hogy EGYEDÜL nem lőhet, a TV-ben nincsen nevesítve a lövészetvezető. Az a BM rendeletben van, ami nem mondhat ellent a TV-nek. Pontosan az említett okok miatt. “El kéne olvasni, mielőtt baromságot írnánk.” Le lehet magát tiltani valahol? Gyűlölöm az ilyen arrogáns, pökhendi nethuszárokat. (Ide egy rettentően erős jelzőt kell gondolni.)