Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Hi! Csőfart néha ki lehet tekergetni tisztítás végett, vagy neeee? Úgy hallottam meghatározott nyomatékkal van behajtva, ezért nem ajánlott. Viszont a Tradition videóin kitekergeti a hispán. Végül is, ha 8 szögletű a profil, csak pont oda lehet visszahajtani ahol volt. Vagy? kellemes nyulat
elvileg lehet, én még nem próbáltam. Ha jól sejtem meleg csőbe tekerik bele az amúgy is nagyon szorosra méretezett csőfart, hidegen rettentően szorul. Plusz a csövön, ekkora erőhatásnál a felületkezelésednek búcsút mondhatsz a szerszámok alatti részeken IMHO.

Hááát, ja. Gondolom. Csak szerettem volna néha megnézni, milyen a cső belül. Semmivel sem tudtam belevilágítani. Endoszkópot ezért nem veszek, a gasztroenterológián pedig fél évet kellene várni végbél tükrözésre. :cry: :wacko: :yahoo:

Légyszíves linkelj egy videót ahol kitekeri! Én nem találtam csak olyat, ahol in line puskát szed szét, annál meg megengedett, -sőt ajánlott a júzernek a farcsavar kitekerése tisztításkor.

Szia! Arról van szó. Kitekeri, a csövet állványra teszi és úgy puceválja. Van különbség in line és “oldal line” :-)))))))))) között? Mármint kitegergetés szempontjából?