Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Szia Angyalszem! Megjöttek a Remi alkatrészek, ahogy ígértük, garanciában. Üdv Balázs

Szia Balázs! El tudnátok küldeni NEM DPD-vel, mondjuk postán? Köszi!

Azért húztam kicsit erősebben, hogy meggyőződjek arról, aminek az ellenkezőjéről győződtem meg. Természetesen igazad van Neked is. A Remi Pocketnél nagyobb gáz, mert nincs sátorvas és könnyebb NEM tisztításnál is rányúlni a ravaszra. Biztonsági előírások betartásával nyilván elkerülhető -majdnem- minden baleset, de… Arról nem is beszélve, hogy megkérdem: Ha tudok, tudsz a fegyver hibás működéséről, akkor szabad-e, szabályos-e, etikus-e lőtéren használni, lövésztársak épségét kicsit is kockáztatni ?

Kedves Angyalszem! Igaz a pocket remi lelkivilágáról nem tudok semmit, az tény, hogy nálad a pont amiért sátorvas nélküli szerkezetről van szó. És természetesen a válaszom, az utolsó kérdésre: ha tudod és úgy viszed ki nem etikus, és valószínű nem is szabályos ha nem müködik rendesen minden egy fegyveren. Szernencsére nyugodt marad a lelkiismeretem, mert én ott vettem észre, többet nem is vittem ki, majd utánna hamarosan el is adtam, és az új gazdája is ennek tudatában vette meg. Egyébként képtelen dolgokat nem feltételezek rólad, tudom, hogy régi motoros vagy a szakmában :) Üdv: Kari

 

Szia Kari! Nem Rád gondoltam, amolyan “költői kérdés” volt. De elég elgondolkodtató, hogy kapásból itt van 3 fegyver és mindegyiknek ez a “gondja”.  A pocket és a DP Remi szinte új és mégis. Balázs a DP-hoz és Péter a Pockethez a Nimródból megszerezte az új alkatrészeket, most várom. A gyártó nem adhatna ki ilyet a kezéből. :unsure:

Szép estét!