- kari45
- 2019-03-18-18:43
Azért húztam kicsit erősebben, hogy meggyőződjek arról, aminek az ellenkezőjéről győződtem meg. Természetesen igazad van Neked is. A Remi Pocketnél nagyobb gáz, mert nincs sátorvas és könnyebb NEM tisztításnál is rányúlni a ravaszra. Biztonsági előírások betartásával nyilván elkerülhető -majdnem- minden baleset, de… Arról nem is beszélve, hogy megkérdem: Ha tudok, tudsz a fegyver hibás működéséről, akkor szabad-e, szabályos-e, etikus-e lőtéren használni, lövésztársak épségét kicsit is kockáztatni ?
Kedves Angyalszem! Igaz a pocket remi lelkivilágáról nem tudok semmit, az tény, hogy nálad a pont amiért sátorvas nélküli szerkezetről van szó. És természetesen a válaszom, az utolsó kérdésre: ha tudod és úgy viszed ki nem etikus, és valószínű nem is szabályos ha nem müködik rendesen minden egy fegyveren. Szernencsére nyugodt marad a lelkiismeretem, mert én ott vettem észre, többet nem is vittem ki, majd utánna hamarosan el is adtam, és az új gazdája is ennek tudatában vette meg. Egyébként képtelen dolgokat nem feltételezek rólad, tudom, hogy régi motoros vagy a szakmában :)
Üdv: Kari