Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Szétszereled a revolvereket és megnézed a félállás bemetszésének állapotát,belepróbálod az elsütőbillentyűt.Feltehetően válasz is kapsz a kérdésedre.A Remiknek a dobján van ahova le lehet engedni a kakast és már biztonságos is.Azért ne hordjad a bulikba. :bye:

Köszi szépen, hogy segíteni akarsz! Természetesen ezeken már túl vagyok. Látható hibát, törést, kopást me, találtam. No meg kettőnél egyszerre?

Én is mint általában mások, minden jó tanács ellenére revkóval kezdtem, úgy 9 éve. Az első egy Pietta Remi volt, aztán Uberti is. Azoknál nem vettem észre, ami nem jelenti azt, hogy azok másképp viselkedtek volna. Most vásárolt Remi Pocketnél derült ki. Én a töltéskori biztonságosságát kérdőjeleztem meg, nem amikor a kocsmában lőpárbajozok.  :wacko:   Még annyit hozzá, hogy a félállásból működés közben láthatóan -mindkettőnél – meg is emeli a kakast. Innen már csak egy lépés és DA. :wacko: Azért írtam, hátha más Remis is megpróbálja egyszer és ha: 1. Másiknál is, akkor konstrukciós hiba, 2. Ha másiknál nem, akkor megint bevásároltam két hibásat.  (?) A Peder Zoli PatternCustomnál nem annyira gond, mert van sátorvas, de a Pocketnél nincs és elég pici ahhoz, hogy rányúljon az ember a kakasra, ha nem akar akkor is. :good:   :good:   :good:   :bye:   Szép napot, kellemes próbálgatást! EL NE TÖRJÉTEK!  :mail:   :bye:   :bye:   :bye: