Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Sziasztok!
10 hours, 24 minutes telt el
Webhely
10 hours, 28 minutes telt el
Webhely
10 hours, 28 minutes telt el
Sziasztok!
10 hours, 24 minutes telt el
virtuális sport, ki tudja, mi az?
1 weeks, 2 days telt el
További hozzászólások
  • LQ
  • 2018-11-24-18:09

Sziasztok!

Továbbra is eladó egy .54-es Investarm Hawken, Németből vásárolt KIT-ként. Gyönyörűen összerakott darab (vfecasz keze munkája), egyedi felületkezeléssel, DP Hawken irányzékkal. Egy párszor volt lőtéren, gyakorlatilag új. MKH: 2028.08.09.-ig.
Adok hozzá egy Lee Minie öntőformát (415 gr) és egy egyedi acél kompressziós öntőformát (330 gr). A miniét 110 gr porral 50m-en 8-ason belül tudtam tartani. Sebességet nem mértem, de szerintem az energiája elég minden nagyvadra – nem csak ezen a kontinensen :) A komressziósnak – oromzatátmérőre kaliberezve (.541) – nem kihívás semmilyen agyaggalamb, PET palack, bopper, stb. Könnyen és gyorsan tölthető vele, kaland-, és örömlövészetre ideális. Tapaszolt gömbbel 13 lövés 10-esen belül van, lövések közötti csőkihúzás nélkül. .531 RB, vastag nyálas tapasz, szigorúan gríz nélkül.
Élőben szebb mint a képeken, és ezeknek a csöve még nem teszkógazdaságos bilivasból készül mint a Pedersoli-ké :) szerintem gondos gazdinál elnyűhetetlen. Műfajváltás miatt eladó (szereltesre).
Ár: 120e.

Csak személyes átvétel Hajdú-Biharban, vagy Budapesten. Kipróbálás Derecskén hétvégeken megoldható.
harminc341nullanégy58, gp20031227kukacgmailpontcom.

Üdv: LQ