- rprme
- 2018-10-14-07:32
AHA értelek. Csakhogy van ám a teliszájas széles vigyorú- engedj be mindenkit a lőteredre, meg hirdessed, hogy jöjjenek el MIND- vidámság mellet ennek másik oldala is. Kb. 6 éve lelőttek (kivégeztek konkrétan) egy lövészetvezetőt mert 2 idióta hülyegyerek fegyverhez akart jutni. Másrészt az átlag vidéki lőtéren a szervezők ezt szerelemből (“lőszerelem” tudod a BTK-t ugye?) csinálják, nem bizniszből. Ahol meg igen (pl Gemini) ott mehetsz is bármikor élménylövészkedni. Ezek alapján szerintem érthető hogy nem költenek még honlap-fenntartásra is stb. Egyébként biztonsági kockázat szempontjából ezzel a nickname-el – kedves sporttárs -repjegyet is csak TEK ellenőrzést követően tudnál rendelni… Bocsi.
Azér’ ne sérülj be, szerintem bármely lőtéren szívesen látnak Téged is, de oda kell menni, esetleg szépen kérni. Én és minden ismerősöm is ezt csinálta – működik. Tudod a cowboyok sem posztoltak be a szalonba, hogy elég hideg e a burbon, mielőtt elindultak kártyázni! Ha nem hiszed addig is nézz meg pár westernt…