Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Kezd ez a beszélgetés olyanná válni, mint egy Dilbert-képregény. És az sose jó, ha egy abszurd karikaturista képregény valósággá válik.

Kifejtem részletesen, bár sose gondoltam volna, hogy ennyire érthetetlenül fogalmazok.

Senki nem rúgta rá az paksi lőtérre az ajtót. Legalábbis a legutóbbi hozzászólásig erről szó sem volt.
Senki nem kérdezte, hogy hol van a paksi lőtér, mert egyértelmű. Tudom, hogy van telefonszám és cím. Van térkép is.
OK.

Azért OK, mert NEM EZ A BAJ. És az összes írásom eddig arra próbált rávilágítani, hogy NEM EZ A BAJ, nincs semmi baj kifejezetten a paksi lőtérrel, hanem a RENDSZERREL van baj.

A paksi lőtér egy példa volt, azért, mert arra kattintottam elsőként, ugyanis az érdekel. Majd fogok is telefonálni, bár sokkal szívesebben írnék emailt, és nagyon megköszönném, ha írhatnék, mert akkor úgy tudom megírni a kérdéseimet, amikor én ráérek, és a válaszoló is akkor fog rá válaszolni, amikor ő ráér. Nincs azonnal intézkedést igénylő probléma, ami miatt nekem valós időben zaklatni kellene egy ismeretlent, megakasztani az esetleg sokkal fontosabb munkájában, csak azért, hogy információkat adjon. Amiket esetleg ki is lehetne írni egy honlapra (amit egyébként szívesen megcsinálok anyagárban, értsd: tárhely és domain bérleti díjat kell fizetni a szolgáltatónak (nem nekem!!!), minden más társadalmi munkában nekem bőven belefér).

A BAJ az, hogy a listából éppen kattinthattam volna a ballószögire, ahol van honlap, azt írja, hogy 404 error. Ezt azt jelenti szaknyelven, hogy nincs honlap.
Ugyanez Baján, 404 error.
Tovább utazva Nagykanizsára, a helyi civil szervezeteket listázó (nem úgy!) honlap jön fel. Legrosszabb esetben savanyítunk káposztát.
Márianosztrán már a szerver sem megy – biztos éppen letölti, amit kiszabtak rá.
Gellénházán öt éves a legfrissebb hír.
Komárom not found. Tudom, tudom, ha kitörlöm az URL végét, csak a domaint hagyom bent, akkor feljön. De minek jön fel, ha egyik menüpont sem működik a sportlövészet alatt, csak a legelső? Tudom, telefonáljunk.