Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Nem egy irányba áll a puskánk csöve. Kiragadsz az írásomból lényegtelen dolgokat és kapaszkodsz beléjük. Ez a mai posztfaktuális vitakultúrában (oximoron) menő dolog. Én már mocskosul öreg vagyok hozzá, de egye fene, folytassuk. Vitatkoztam én már laposföldhívővel is.

Szóval.

Az általad nem olvasott interjúban természetesen nincsen felsorolva az akkori 28 egyesület (ha olvastad volna, tudtad volna). Azért hivatkoztam az interjút, mert ha az elöltöltős közösségnek 8 éve tudomása van arról, hogy vannak egyesületek (nyilván), akkor akár tehetett is volna valamit.

Az általad nem tanulmányozott lista a paksi pulcsilopós linken kívül tartalmaz civilszervezet-szervezőre, meg legalább 3 nem létező oldalra mutató linket is (ha nézted volna, tudtad volna). Ha igény van rá, akkor végigellenőrzöm társadalmi munkában. Egyidejűleg viszont nem tartalmazza a győri lőtereket, ahol egész nyáron ment a lövészet, a tabi lőteret meg az új balatoni lőteret sem, pedig ezekről cikk meg hsz. is van. Szóval a probléma nem egyetlenegy sorral van a listában, hanem magával a listával.