Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Hello, hello, hello!

Azt hiszem mindenkinek köszöntem… Ha a grízben követ találsz akkor jelentsd a NÉBIH-nek (ha a sörben darazsat, azt is). Amúgy a Szabó Bakter levesébe sem a grízből került a szarvasbogár meg gatyamadzag inkább az “autentikus” leveskészítés és tálalás volt az oka… Érdemes ezen elgondolkozni  :bye:

Fojtás legoccccóbban, pedig úgy gyártható, hogy egy kaliberazonos, kb 25-30cm hoaazú, fémcső darabot a végén pl. flex-el megélezel. Majd gumikalapáccsal kiüthető vele bármilyen alapanyagból (pl összeragasztott papírdoboz lapok, vastag filcanyag stb) a méretes fojtás.  Aztán lehet kísérletezni a tökéletes anyaggal, vastagsággal stb.

Ui: régóta gondolkozom azon, hogy mi van a lisztérzékeny elöltöltős lövészekkel? Drága kukoricagrízt kell használjanak? A puliszkába meg nem marad????