Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat

Nem tudom szoktatok-e úgy lenni, hogyha valami kedvenc dolog elmarad az ember életéből az ember tök valósághűen ídőről időre álmodik róla. Nos az egyik ilyen dolog nálam a motor, amivel a való életben annyi necces eset fordult elő, hogy végül abbahagytam, viszont visszatérő álmaimban van a garázsban egy KTM Superdukera emlékeztető motorom, és mindig fel tudok ülni rá. A másik az elöltöltözés volt, amit ugye a már többször szétragozott lőpor-csapi szürkésfekete zónába járkálási macera miatt hagytam el. Viszont tegnap éjjel azt álmodtam lőttem valami nagyon szép kovás puskával. Kb. mint a motornál, itt sem jön szóba márkanév típus stb, csak a kinézet. Mint a motornál itt is ugyanazzal a kellemes érzéssel ébredek, hogy azonnal kell egy ilyen.
Nos ezt azért írtam le, hogy érzékeltessem milyen izgalommal vegyített kíváncsisággal pötyögi be reggel az ember a webcímet, hátha megtalálja amit megálmodott……. Aztán ennyi, a képek helyén kék négyzetben kérdőjelek, a 28 db kovás puskából 5 képe látszik. Persze kimásolhatom a nevet, rákereshetek, végignézhetem a Pedersoli honlapját vagy a kereső kidobja más értékesítőnél.
Nem voltam rest és megkerestem, mert emlékszem még írtam hozzászólást is, de a https://kapszli.hu/uj-kapszli-honlap-keszul-segits-a-tervezesben/ című hír idén febr.7-én jelent meg. Szóval ha egy rendesen működő új honlapot akarnék, ennyi idő alatt a 0-ról (de tényleg úgy hogy szart sem értek hozzá) kitanulnám hogyan kell megcsinálni, páne ha sajnálnék fizetni egy szakembernek, meg úgy hogy egy pi..a kis faluban lakom, nem ott ahol a Dunát is el lehetne rekeszteni számitástechnikai szakemberekkel.