- bzoli
- 2018-05-27-23:21
Sziasztok!
Én is sajnálattal tapasztaltam a Nethirlap fórumának megszűnését! Még nagyobb sajnálattal vettem (szerintem disznóság!), hogy töröltek vagy elérhetetlenné tettek minden korábbi hozzászólást, elvágva a lehetőséget is, hogy valamilyen korábbi információt meg lehessen keresni.
Talán nem illendő, hogy itt, egy másik fórumon panaszkodok vagy érdeklődök, de esetleg tudja valaki, hogy “átköltözött-e” valahova a törzsközönség, folytatódik-e valahol az eszmecsere?
(Észrevettem ugyan, hogy ott már jó ideje csökkent a hozzászólások száma, de talán valahol folytatódik a csevegés. Volt, amikor olyan pörgés volt ott, hogy néhány nap kihagyás után órákig tartott, amíg naprakész lettem…)
Ha valakinek van infója, légyszi ossza meg velem (is)!
Aztán, ha már régi információk kerültek szóba, lecsekkoltam a Kapszli régi fórumát is (http://archiv.kapszli.hu/).
Igaz, hogy már régen néztem, mert sajnos a 15 hozzászólásonkénti megjelenítés (kinek az ötlete volt ekkora hülyeség?!) gyakorlatilag lehetetlenné tesz bármilyen keresést a hozzászólásokban, de legalább az elvi lehetőség megvolt.
Eddig. Legalábbis én most vettem észre, hogy az egyes címekhez tartozó tartalmak nem érhetők el (404 Not Found).
Lehet, hogy csak a cím változott meg és megvannak az infók valahol, de én már nem vagyok optimista…
Ha valakinek erről is van infója, legyen szíves azt is írja meg!
Köszönöm,
üdv: bzoli