Történelmi fegyverek, lőszertöltés, vadászat
Színdarabok
1 day, 6 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 16 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 16 hours telt el
Elöltöltő fegyver és kiegészítő adás, vétel csere
4 days, 20 hours telt el
Fórum szabályzat
2 days, 16 hours telt el
További hozzászólások

Nehéz ügy! Az ország BP-s lőterein kilőtt tapasz formájában ,nehéz lenne reprodukálni.):):) Tótkomlós,Karcag,Szentendre,Jászfelsőszentgyörgy,Székesfehérvár,Komárom,Zalaegerszeg,Gellénháza stb meg Révkomárom a régi barátok a Royal lőtér…De komolyra fordítva szót, méterárú boltban kapható a Chariot Tibi jobban tudja -ő a spéci szövésű vásznat sublerrel méregette a méterárú boltban,nagy sikere volt az eladók körében- illetve erdélyi magyaroktól talán hozzá lehetne jutni üdv: Attila v

 

Többszáz négyzetméteres ókori mozaikokat is összeraktak már! Mi az az egy lepedő!  :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:

A kívánatos tapasz vastagsága: halvány lila f…ogalmam sincs. Olvastam, hogy hogyan kell kiszámolni, csak az a bökkenő, hogy nem tom  hogyan megmérni a vászon vastagságát. Tolómércivel reménytelen.Most vettem az első pusekom, .45, örvendező lövöldözéshez. Ólmok kb .44 gömbök. Most ez a tapaszvastagság lesz az a téma, ami miattam túl lesz spilázva, mint a kence-fice?   :yahoo:   :yahoo:   :yahoo:   :whistle: Köszi, szép estét!